|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
nemas teplotu? sak sa to podobalo na normalny trening :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | nemas teplotu? sak sa to podobalo na normalny trening :) |
Kez by se zacalo bliskat na lepsi casy, co se tyka cviceni,ale treba jo, kdo vi...
Jinak ale kdyz uz zminujes tu teplotu, tak jsem ji vcera po treninku az do vecera opravdu mel, sice jsem se nemeril, ale citil jsem to a celkove vcerejsek byl divnej den, protoze od rana jsem byl tak strasne ospalej, ze jsem usinal pomalu za chuze. Ani trenink me nenakopl jak tomu obvykle byva. Snad to nebyly abstinencni priznaky kofeinu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po květen 14, 2012 4:41 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | seeya napsal: | | nemas teplotu? sak sa to podobalo na normalny trening :) |
|
sakra taky mivam takovýhle...jak řika moje přítelkyně vtipně "návaly" :D horka...je to dost neprijemny sem dycky jak rak :D buhvi čím to proboha je asi to radši enchci vědět xD...ale přímo tos počasím nesouvisí a kofein...no jedině žeby to...ja sice neberu kapsle ale celkem ujiždim na energy napojich :D tvrdej zavislak
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 14, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
14/5
1. kliky s nohama nahore
20
20
20
20
20
2. power clean
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
-po vice nez tydnu PC. Chtel jsem dnes dat vse 5x5, ale prvni 3 serie byly strasne tezke, mel jsem chut to zabalit, od 4. najednou jak kdyby mne nekdo ubral 10kg a zacalo to litat jak hovno a nakonec jsem si to opravdu uzil.
3. power clean & push press
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
-uplne ten samy prubeh jako predchozi cvik
4. SS: kliky + mrtvy tah
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
-take jsem planoval jen 5 serii, a tak jsem u mrtvol pridal 2op do kazde serie, nakonec 8 serii, super
5. push press
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
6. SS: kliky + pritahy VC podhmatem
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
-kliky uz hodne tezke
7. SS: bicepsovy zdvih VC + tricepsove kliky
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
8. kolo 40 minut (29,42km, 40 minut na max zatez)
-vsechno dnes bylo vrazedne, ale tohle jednoznacne nejvic
-masakr trenink  , tento tyden snad zase alespon 1x ve fitku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 14, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
Náhodou mně přijde dobrý to střídat :) I když se to nezdá, je to jiný.
Imho podobnej princip jako když jsem před lety tvrdil, že nepotřebuju dřepovat, protože jezdím na kole a běhám. Nedá se to stavět do jedný roviny :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 14, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
ale jo, jasne ze to je dobry, hlavne kdyz clovek doma nema dostatek zavazi atd.  me se treba ale fitko natolik zhnusilo, ze sem proste potreboval tam prestat chodit, to se ale klidne muze casem zmenit a zacnu tam zas chodit, kdyz se mi bude chtit, treba pudu i dneska, kdo vi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po květen 14, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
Ja si po letech doma vubec neumim predstavit jit do posilky, asi bych cucel na stroje jak puk, nevedel na co je pulka veci, motal se tam, a byl desne nastvanej, kdyz by bylo obsazeno to co mam zrovna v poradi delat.
Ale zase kdybych tam chodil od zacatku nejspis bych nedopadl tak tragicky jak ted.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po květen 14, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Kdepak, záleží na šikovnosti subjektu. Já doma aktivně necvičil prakticky nikdy, a dojebaný som ako sviňa |
Ja nemyslel muj posledni log, kde jsem si dojebal zada, ale obecne.
Leta cviceni x BW x zvedane vahy =>
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 15, 2012 10:48 am Předmět: |
|
|
15/5 AEROBKA
kolo 60 minut (45,02km, 60 minut na max zatez) - PR
- vcera jsem jel kardio bez kofeinu a byl to rozdil tak o 30%, absolutne jsem nestacil, s dechem jsem byl v prdeli a nohy mnohem tezsi, dnes opet na 600mg + kafe a uplne neco jineho. Po 5 minutach jizdy jsem zacal citit neskutecne horko, skoro jak kdyby me nekdo ozehl plamenometem a varil jsem az do konce  Neskutecne brutalni jizda :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 15, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Vykašli se na ty drogy! Buď naturál! |
Uz je pozde. Neposkvrnen drogama jako treba TY uz bohuzel nikdy nebudu :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 15, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|