Dlouhá trať za železem - krtečkův LOG

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dlouhá trať za železem - krtečkův LOG  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Dlouhá trať za železem - krtečkův LOG
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
krteček11

PříspěvekZaslal: st září 09, 2026 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

!!!DŮLEŽITÉ!!!

Tak jsem se po pečlivém zvážení svých možností a priorit rozhodl změnit tréninkový plán. Je to hlavně a převážně kvůli mým časovým možnostem, které jsou teď opravdu celkem malé, kvůli brigádě, škole a rodině a přátelům.

Není to žádné zoufalé rozhodnutí, zůstal jsem věrný Wendlerovi a jeho parádním a mě velice vyhovujícím plánům a systému.
Hodlám nadále aplikovat stejný systém a s tím i principy, pochopitelně jen v novém kabátě.

Tentokráte jsem si vybral jeho opět velmi slavný a krásně pojmenovaný Boring But Big, zkráceně BBB.

Je to template, který mi nabízí malou časovou náročnost, pokrytí síly i objemu, komplexní cviky bez žádných složitostí a přehnaností, což jsou všechno vlastnosti, které prostě žádám.

Je samozřejmě opět upraven trochu dle mých preferencí (a je to super, že to jimovy systémy tak umožňují), ale základ a princip a systém je stále stejný.

Pokud se tu najdou tací, kteří budou mít něco proti výběru templatu, cviků nebo plánu obecně, nechť se nebojí ozvat a vystoupit ze stínu! Budu rád za každou radu nebo doporučení.

krteček11

PříspěvekZaslal: st září 09, 2026 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týden 1, Den B, Cyklus 1

Tlak nad hlavu
5/3/1: 5x25 / 5x30 / 6x32
+
5x10x20 kg

Přítahy jednoruček s oporou lavičky
5x10x17 kg

--------------------------------
Dnes tlaky těžká bída, zhoršení oproti poslednímu cyklu, ale jednoznačně to přisuzuji tomu, že jsem předevčírem cvičil ramena, ještě v předešlém tréninku, kde jsem je cvičil jindy.

krteček11

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2026 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týden 1, Den C, Cyklus 1

Mrtvý tah
5/3/1: 5x84 / 5x97 / 7x110

+

Dřep na jedné noze s vč
5x5x32 kg x každá strana

Shyby nadhmatem
6x2

Kolečko
5x5

---------------------------------
Dobrý trénink.
A kdyby se někdo divil, proč uprostřed série se podívám a kontroluju, zda nejsem idiot a nenaložil jsem si na každou stranu jinak, je k tomu tento důvod:

Činka mě docela silně pořád tahala do strany. Bylo to opravdu jako bych měl asymetricky naloženy kotouče. Ale uvědomil jsem si, že to s největší pravděpodobností bude jen můj problém, protože do školy jsem se začátkem šk. roku začal nosit tašku přes rameno. Tělo mělo dnes na tom tahu tendenci více zapojovat právě tu stranu, kde nosím tašku.
Čili začnu ji střídat a nenosit ji jen na jedné straně

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dlouhá trať za železem - krtečkův LOG Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: