Moc se mi líbí tvůj přístup ke cvičení i tvé cíle. Jen bych možná přehodnotil ten optimismus ohledně trhu a nadhozu - 1.5 resp. 2x bw jsou výkonově úplně jinde než ten zbytek. :) Na 2 x bw nadhoz bys potřeboval nejen dokonalou techniku, ale taky minimálně 5 opakování s 2xbw na předním dřepu.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Přední dřep hnusné kardio. Do tří opakování to je pohoda, ale pak už je to hnus U zadních ten problém nemám vůbec.
Večer klasicky ještě půl hoďka mobility, ráno to bylo deset minut..
Moc se mi líbí tvůj přístup ke cvičení i tvé cíle. Jen bych možná přehodnotil ten optimismus ohledně trhu a nadhozu - 1.5 resp. 2x bw jsou výkonově úplně jinde než ten zbytek. :) Na 2 x bw nadhoz bys potřeboval nejen dokonalou techniku, ale taky minimálně 5 opakování s 2xbw na předním dřepu.
Díky, vážím si toho. Doufám, že mě ten přístup k rozumné síle dovede:) Co se týče toho vzpírání, to už jsem samozřejmě přehodnotil, je mi jasné, že toho nedosáhnu, ale budu se snažit k tomu co nejvíc přiblížit. V létě budu dojíždět do jednoho vzpěračského gymu, tak začnu budovat techniku
Kokos Gym... rameno jsem nechtěl ještě moc zatěžovat, tak jen pim pam..
Dřep: zadní, atg, semtam stopka
3,3,3,3,3,3x115kg PR! pro 6x3
Lýtka: hacken
5x10
Pendlay:
10,10,10,10x45kg
CG Benchpress:
10,10,10,10,10x40kg
Bic:
5x10 EZ
Dlouho jsem necítil břicho, tak jako po středě Proto jsem včera vynechal, příjde na řadu zase zítra. Pozved v kombinaci s předními dřepy docela píše.
Dřepy dnes těžké, ale celkově nebylo moc energie. V pondělí 5x5 +5kg. Takže o víkendu regen a žranice. Teď se na mě na pánvi směje divočák na divoko a v lednici čekají jelení plátky
Dřep: zadní, atg, každé poslední opakování stopka! točili jsme se ve 4lidech
5,5,5,5,5x105kg PR! na 5x5
Kliky na bradlech: Na benči fronta přes celou posilku
8,8,8,8,8xbw
Striktní tlaky za hlavou:
lehoučce, kvůli ramenu 4x10
Přítahy JČ:
10x26,30,30,30kg
Přítahy V-osy:
6,6,6x60kg
10,10,10x40kg
Dřepy dobré, ale byly trochu delší pauzy, hodně lidí, jeden stojan... Pak jsem chtěl jít bench, ale když jsem zjistil, že už na to čeká asi sedm lidí Tak už jen taková šudlačka.. ALE! rameno zdá se býti dobré, v pátek už zkusím asi shyby..
Do konce semestru (tj 12 týdnů) jsem si dal takovou malou výzvu, dát na dřep 5x5 120kg. Už teď si držím palce
Špatně, všechno špatně.. v gymu zůstaly poslední dvě osy.. hrůza.. asi z výprodeje z tesca s tím se fakt nedá cvičit.. Někdo měl geniální nápad, že se nechají nově narádlovat.. myslím, že kdyby je oblepili žiletkami a omotali ostnatým drátem, tak udělají líp. Zlatá eleiko a její "struhadlo"
Dřep těžký, příští týden vrchol, pak týden deload, poté směr 5x5x120 v TOP kvalitě. Tedy za osm týdnů bych tam měl být.
Zítra břicho a nějaký pohyb. Jinak teď většinou denně mobilita cca 20min+ (kumulativně), nezapisuju.
Skolilo mě to. Příští týden jsem chtěl dávat deload, místo toho už od včerejška ležím deloaduju teď Ve středu určitě také nic, tak snad budu moct alespoň v pátek a od pondělí na novo..
Takže pořád nachcípanej, ale už se do razantně zlepšilo. Už je to hlavně rýmička, v krku docela gůt, včera jsem byl schopný dokonce pozřít pytlík rýže. A když se tak flákám doma, tak jsem si alespoň udělal radost a pořídil nové bačkůrky do posilky
Jestli se v pátek nedostanu do gymu, tak budu pěkně nasjanej
Po týdnu lehký pohyb, v pondělí snad už regulérně gym..
Mobilita:
30 min
Hrůza, ze začátku jsem nemohl udělat ani pořádně dřep Zítra to samé, aby se v pondělí dalo něco odcvičit.. možná připojím i lehce břicho. Nemoc je snad nenávratně pryč
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru