Do formy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 45, 46, 47  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Do formy  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Do formy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Blackoff

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2016 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.9.2016

Garáž...

Dřep: atg, stopka 5sec
1x120kg

Kliky na bradlech:
5x2x20kg
2x10

Polosumo: pokládané, nadhmat
4x8x120kg

Shyb:
5x5

Po dlouhé době, co jsem měl na zádech 100kg a více. 120 na technické hranici, nechtěl jsem dávat víc. Za chvíli to ale bude na pohodu, zase pojedu dřep min 3x týdně. Mrtvolku ob trénink. Během září se musím dokopat zpět k drilu stojky a min 4x týdně.

Jinak vždy na začátku si dávám několik sérií přemístění z visu do dřepu, dnes jsem jel s 50 a měl jsem z toho dobrý pocit, tak doufám, že je to na dobré cestě
Blackoff

PříspěvekZaslal: po září 12, 2016 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.9.2016

Garáž..

Přemístění: z visu do dřepu
do 2x5x50kg

Dřep: atg, stopky
5x5x100kg

Tlak vstoje:
5x10x40kg

Bicepse:
20x20kg

Přemístění technika - stačilo pár tréninků a začíná to být zajímavé, pomalu budu přidávat váhu. Dřep překvapivě těžký, tlak překvapivě lehký. Nevím, jak to bude po zbytek týdne. Možná trénink ve čtvrtek a v sobotu.. nevím nevím..
Blackoff

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.9.2016

Fitness factory...

Dřep vpředu: atg, stopka 5sec
1x100kg

Polosumo:
5x6x130kg

Shyby a dipy:
... nevím

Pak nějaké papů.. Celý den sezení není zrovna ideální, ale na změnu kariéry už je pozdě Snažím se to trochu kompenzovat protahováním a hýbáním, ale..
Blackoff

PříspěvekZaslal: po září 19, 2016 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.9.2016

Garáž..

Dřep vpředu: atg, stopka
1x110kg

Polosumo: nadhmat, pokládané
6x5x140kg

Pumpovačka:
bici, trici, ramena

Na dřep vpředu asi prko, protože co si pamatuju, tak když jsem jednou zkoušel 110, tak jsem to zahodil. Úplně na max to nebylo, ale už jsem cítíl, že technika není 100%. Na polosumo taky prko, klasikou mám asi 5x5x140.. navíc nadhmat už přestával stačit. No a pak už nebyla síla, tak jsem jen pumpoval trochu vršek. Váha hodně spadla, něco lehce nad osmdesát. Musím v tom stravování udělat řád a pořádek howgh
Blackoff

PříspěvekZaslal: st září 21, 2016 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.9.2016

Garáž..

Dřep: atg, stopky 5sec každé op
5x3x110kg

+10x70kg obyč stopky

Dip:
10x5

Shyb:
5x5

Břicho:
na hrazdě

Dřepy dost těžké.. to jsem ještě dopoledne přemýšlel nad deseti sériemi.. Příště víc opakování. Vršek jako vždy bída. V pátek by měl být vrchol cyklu na mrtvolky, tak jsem na to zvědavý. Každopádně jsem slabý
Blackoff

PříspěvekZaslal: so září 24, 2016 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

23.9.2016

Fitness factory..

1x110kg

Polosumo: nadhmat hookgrip
8x4x150kg

Tlak vstoje:
5x5x50kg

Shyby:
...

No jo, včerejší trénink.. kdybych dnes celé dopoledne nebetonoval, tak by to bylo asi i dobrý Nadhmat jsem zkusil u prvního opakování, vytáhl jsem, ale ztráta dynamiky jako hovado Tak hned palcový úchop a už to frčelo. Za včerejší trénink jsem dal 150 asi víckrát, než za ty roky, co cvičičím asi cesta správným směrem.. Ani to nebyly takové hárdkóry, jak jsem čekal. Teď přemýšlím, jestli dám lehký peak, nebo nový cyklus.. chci si také na 4 týdny střihnout "korteho" a tohle, co jsem docvičil jsem bral jako přípravný cyklus na podzimní cvíčo.. tak nevím nevím.. opravdu nevím
Blackoff

PříspěvekZaslal: po září 26, 2016 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.9.2016

Garáž..

Dřep vpředu: atg, stopky
4x10x70kg
Blackoff

PříspěvekZaslal: st září 28, 2016 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.9.2016

Dia.. opět jako doma..

Benč:
5x10x60kg

Dřep vpředu: atg, dlouhé stopky, max. strikt.
5x3x90kg

Shyby:
8,8,8,7+1,4,4

Opět nastěhován do Diany, takže nešlo než benčovat asi po sto letech Chtěl jsem dávat i pozvedy, ale celý den jsem jel pecky na zahradě a zítra fofrování betonu... Takže nejspíše v pátek. Přední dřep mi teď sedí nějak víc, než zadní.. asi se ho budu držet.. A musím vymyslet, co tedy pojedu od pondělí za program.. Stále uvažuji něco na způsob korteho..
Blackoff

PříspěvekZaslal: pá září 30, 2016 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.9.2016

Maroldovka... už nikdy víc.. vyloženě zklamání..

1x110kg

Pozved: hookgrip ( https://www.instagram.com/p/BBa_6AFscs1/?taken-by=jujimufu - asi tak nějak mi to připadalo )
1x170kg - skvělej gym, pak došly kotouče, který se vlezou na tuhle osu.. v y ň i k a j í c í

Tlak:
1x65kg

a pak pumpovačkááá...

Poslední trénink před novým cyklem - cochcárna.. na objemy nebyla rozhodně chuť.

No, nestíhal jsem do svého, tak jsme s kámošem šli do maroldovky.. jako už nikdy víc. Nejen, že jsem si zapomněl magnézko, ale ono v tom gymu bylo dokonce zakázané. Osa kluzká (viz odkaz) a potil jsem se jako pjase (mimochodem - střídavý úchop jsem si zakázal už dávno nadobro). Největší sranda byla, když jsem došel ke 170 a zjistil, že na tuhle osu už jiné kotouče nedám, všechny měly menší průměr. Bída. Stejně to bez magnézka už nemělo odpich..

Od pondělí ve svém a 3xtýdně 5x5 velkou trojku. Uvidíme, co to udělá. Pozved klasika, dřep asi v předu a benč ... prostě benč.
Blackoff

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2016 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.10.2016

Diana...

5x5x87,5kg

Benče: stopky
5x5x65kg

Polosumo: nadhmat
5x5x110kg

se shybamami mezi seriémi 6x5 - skoro koz.. ehm prsa na hrazdu, předloktí hadr..

+Kompenzace účiníku:
bici, delty, ramena, trici...

Dřep nebyl těžký, jen se nechtělo, benč kupodivu těžký Polosumo.. pohoda. Včera doma dvě hoďký hýbání (se stojkou) a zítra snad taktéž. V sobotu naváženo 83kg. Ve středu ripít..
Blackoff

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2016 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.10.2016

Diana...

5x5x87,5kg

Benče: stopky
5x5x65kg

Polosumo: nadhmat
5x5x110kg

+Doplňky:
shyby, dipy, bici, trici....

Slušné, ještě pátek a pak přihodím +5 benč, 7,5 dřep, 10 polosum.. Od pondělí jsem přitvrdil na stravě, začal jsem ráno dávat céčko + vápníkhořčíkzinek a po tréniku za odměnu bcaa a creatin, který jsem měl doma Očekávám, že to nebude mít žádný efekt, ale kdo ví

Naposledy upravil Blackoff dne so říjen 08, 2016 6:37 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2016 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackoff napsal:
a po tréniku za odměnu bcaa a creatin, který jsem měl doma Očekávám, že to nebude mít žádný efekt, ale kdo ví

tak to začni dávat (i) před tréninkem a uvidíš, jak Ti to pude ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blackoff

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2016 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.10.2016

dia..

5x5x87,5kg

Benč: stopky
5x5x65kg

Polosumo:
5x5x110kg

+Doplňky
shyby, dipy, rehab ramen...

Ráno 84kg. Pomalu to teď půjde nahoru. Uvidíme, jestli letos dám těch 90.. ale zase to nechci prasit.

Vlk: Dal jsem tedy pro jistotu i před tréninkem. Jestli brzy nebudu zvedat takové balíky, jako vy s Magumim, tak to budu reklamovat
Blackoff

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.10.2016

Dia..

5x5x95kg

5x5x70kg

Polosum:
5x5x120kg

+Doplňky:
2x15bradla, shyby, bici, ramena..

Táhlo se to. Kamarád chce taky začít něco dělat, tak jsem ho dnes vzal s sebou. No činky se dotkl jen symbolicky Naordinováno dřepění a kroužení ramen - obojí je zatím s velkými obtížemi. Já si už dnešní svět bez dřepění nedokážu představit, a kdybych se hned po ránu doma nemohl pověsit na hrazdu, tak bych se šel asi oběsit Apropo.. visení.. to je pro mě nejvíc nejlepčejší nástroj na všechno.. věřím, že by to léčilo i mé deprese, kdybych nějaké měl. Kamarád musí být velmi smutný, i to vyvěšení se na hrazdě je docela problém.
Blackoff

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.10.2016

Dia..

5x5x95kg

5x5x70kg

Polosum: nadhmat
5x5x120kg

+Doplňky:
bradla, shyby, bici, ramena, deltoidy, lopatkové svaly, vis

Dnes nějak nebyla šťáva.. na mrtvoly pak už žádná dynamika.. vstávání v pět se podepsalo. V pátek asi fitnesfactory s drahou.. ale ten samý trénink. Už jsem skoro v půlce, ale té lehčí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Do formy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 45, 46, 47  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: