Do léta přibrat 5kg!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Do léta přibrat 5kg!  Úvodní stránka -> Trénink -> Do léta přibrat 5kg!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pít olivovej olej, aby člověk přibral...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty dokážeš vypít sklínku olivového oleje a neposereš se? To seš dobrej.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě přijde lepší kokosák, ale ten olej taky vyzkouším :) po ránu panáka na probuzení. V nějaké vesnici na stolové hoře v Itálii pijou 250ml oliváče denně a průměrná délka života je tam asi o 20 let vyšší než v okolí. Já bych se toho nebál :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Mě přijde lepší kokosák, ale ten olej taky vyzkouším :) po ránu panáka na probuzení. V nějaké vesnici na stolové hoře v Itálii pijou 250ml oliváče denně a průměrná délka života je tam asi o 20 let vyšší než v okolí. Já bych se toho nebál :)

V takových případech je potřeba brát v potaz taky genetiku. Jestli to tak dělá X generací, tak to může být v pohodě. Pokud to začne dělat človíček z Čech, může brzy skončit s akutní pankreatitidou v nemocnici. :)
Moocha

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je jasné, neříkám, aby sjížděl čtvrt litru oliváče denně
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Tak prostředí určitě bude mít nemalý vliv.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
Majesty napsal:
Tahat a dřepat v jednom dni mi připadá pro tebe zbytečné a kontraproduktivní, raději tam v B zařaď nějaký doplněk

Tahat a dřepovat v jednom dni mi nepřijde nějakej mazec, cvičil jsem i Korte kde se to dělo 3x tydne ve StrongLiftu prvni tyden to jedu jenom v po a v pa a dalsi tyden jenom ve stredu, takze ty rozestupy jsou tam rozumny a zase pekne dokola A,B,A, B,A,B atd...
¨
Mazec ne, ale když je tvůj primární cíl nabrat, tak je imho dřep a tah v jednom tréninku zbytečný, dej jedno z toho, odjeď to pořádně a to druhé zařaď jako hlavní cvik do jiného dne a bude to mít mnohem lepší účinek - už jen z toho důvodu, že pokud dáš těžké dřepy, tak není možné abys potom hned byl schopný tahat taky těžce
Moocha

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Moocha napsal:

Tak prostředí určitě bude mít nemalý vliv.

Je to tak. Prý si všechno jídlo dělají sami, dny tráví prací na vzduchu. Nebo aspoň něco takového jsem kdysi četl. Teď jsem to hledal a mělo by to být toto
http://edition.cnn.com/2011/11/08/travel/campodimele-village-of-eternity/
nocomply

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 4:35 pm    Předmět: cdds Odpovědět s citátem

Ale no tak pánové, vždyt už v úvodu jsem psal, že chci nabrat 5kilo a je mi uplne jedno ceho jaky pomer svalu tuku je mi to fuk, ja potrebuju proste pribrat tod vse, a k pribrani potrebuji vice kalorii, a narazil jsem prave na toto video, kde me zaujalo navysit kalorie hned o 1000kcal coz nejni malo pomoci deci oleje denne, zas nejaky mazec mi to nejprijde, ba naopak jako jedna z nejpohodlnejsich cest, a dukazem je to, ze jsem pribral a snad se do toho leta na rucicce vahy ukaze 75kg, a nejde mi o toho typka ze je vysekany jak z kamene, i kdyby to byl tlustoprd, tak bych ten olivovy olej pil dal, proste je to jenom skvely naPAD JAK NAVYSIT KALORIE, A NEJAKY typek vyrysovany me nezajima, a je mi jedno jak te postavy dosahl jestli s pomoci steroidu nebo dalsich jedu, to uz je vec druha, ME JENOM ZAJIMA JAK POhODLNOU CESTOU NAVYSIT TY KALORIE!!!!!!!!!!!!!!!!tod vse, ale nic jineho bych v tom nehledal, a ano takle jsem cetl o lidech z ŘECKA ktery si davaji hned po ranu sklenku olivoveho oleje. nicmene priznam se ten olivovy olej jsem zacal pit v pondeli a mel jsem v praci hned ranni, bal jsem se hrozne ze me chytne sracka, ale opravdu nic, zadne boleni bricha ani prujem, takze nevidim duvod proc v tom prestat, navic olivovy olej mi neprijde jako zlo,,,ba naopak co jsem cetl, ma pozitivni vliv na zdravi, takze to budu pit i nadale a jak rikam 3 stamprdle denne to nejni nic, no né? nedělal bych z toho opravdu drámo...nicméně jak tady někdo zmínil, že jsou i jiné cesty jak hezkypěkně jednoduše a rychle navýšit kalorický příjem, tak napište, dejte nápad, budu jenom vděčný!!!předem děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o kokosovém oleji jsem také četl, je to trošku dražší záležitost to ano, ale taky koupím asi.
nocomply

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 4:43 pm    Předmět: fsfs Odpovědět s citátem

nicméně do tohoto topicu by měli psát lidi pro vás možná "my zoufalci" a předávat si nápady a zkušenosti jak přibrali a tak, a né se tady vysmívat.......je to tak, že vy nechápete nás hubený podprůměrný lidi, kterým se ve škole posmívali za to jak jsou hubení, většina z vás spíš hubne, nebo vysekává, ale myslím si, že těch hubenějších je menšina...co by jsme dali za to být tlustí!!!
Big Muscle

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jste hubený, protože jste líný se pořádně nažrat, a tak vymejšlíte kokotiny

sorry za spam
nocomply

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 5:08 pm    Předmět: dwfew Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Jste hubený, protože jste líný se pořádně nažrat, a tak vymejšlíte kokotiny

sorry za spam

to je přesně ono o čem jsem psal, takhle to vidíš je mi to jasný...ale my nejsme jedlíci, někdy se do jídla i nutíme a ten apetit někdy i nejni, prostě jídlo nejni moc náš kamarád, tím myslím, že mluvím za většinu hubených...ale já už bych to nadále nějak tohleto neřešil to už by každý jenom nás mohl poslat do***ele, a bylo by to uzavřený, takže víš co spíš to nečti, protože je to pro tebe ztráta času, spíš bych chtěl aby jsem napsali příspěvky vyloženě kluci kost a kůže.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to tak popisujes, tak me prijde, ze hubeny lidi jsou nejaka zvlastni skupina pozemstanu, kteri maj zivot uplne na hovno
riker

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normalni pizza co koupis v supermarketu ve sleve za 40 kc ma kolem 800 kalorii.

Treba tady ctu:

hmotnost 350g,

na 100 g:
- bilkoviny: 12
- sacharidy: 25
- tuky: 9

Podle me kdyz potrebujes pribrat, tak je to dora volba, a pravdepodobne lepsi nez pit tuk...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná by mohlo zařadit dobrý sachariďák nebo na netu jsou zajímavé recepty na hodně kalorické koktejly 1k kalorií +++. Třeba : .

Chce to jen dobré trávení

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Do léta přibrat 5kg! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: