|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
pri te vysce musi 75kg vypadat na hovno, promin
(to mas za tu posledni vetu!  ) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nocomply
|
Zaslal: po červenec 20, 2015 7:33 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | pri te vysce musi 75kg vypadat na hovno, promin
(to mas za tu posledni vetu! ) |
jako jo jasne, ale tech 7kilo je tam znat, furt lepsi nez 68, jednou chci mit k moji vysce 85kg a to si myslim, ze uz budu vypadat na svete normalne a zapadnu. :)) za dva roky to tam treba bude :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 7:42 pm Předmět: |
|
|
Nechci ti brat iluze, ale mam ted 185/89 a porad si prijdu jak pavouk _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: út červenec 21, 2015 8:22 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Nechci ti brat iluze, ale mam ted 185/89 a porad si prijdu jak pavouk | Docela umíš hecnout :DDD ti řeknu :DDD
Kolik si vážil když si začínal?apřed jakou tobou to bylo?
|
|
| nahoru |
|
 |
pyšný krasavec
|
Zaslal: st červenec 22, 2015 11:47 am Předmět: |
|
|
smiř se s tim že z kulturistické stravy nepřibereš.
taky jsem byl extémně hubený a po zdravém jídle jsem nenabíral
pak jsem si začal kupovat maso, pořádně omastit , brambory. maso s omáčkou ,mouka.
hubený člověk většinou toho málo sní nemá cenu se nutit
takže to chce vysokokalorická jídla viz nahoře, k tomu bílkoviny nejlépe koncentrát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st červenec 22, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
uz ani ten trolling nie je co byval...banan na cestu a dovi _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: st červenec 22, 2015 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | uz ani ten trolling nie je co byval...banan na cestu a dovi |
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: st červenec 22, 2015 7:33 pm Předmět: |
|
|
| pyšný krasavec napsal: | smiř se s tim že z kulturistické stravy nepřibereš.
taky jsem byl extémně hubený a po zdravém jídle jsem nenabíral
pak jsem si začal kupovat maso, pořádně omastit , brambory. maso s omáčkou ,mouka.
hubený člověk většinou toho málo sní nemá cenu se nutit
takže to chce vysokokalorická jídla viz nahoře, k tomu bílkoviny nejlépe koncentrát |
Jo presne, souhlasim, to uz jsem taky zjistil...diky zvyseni tuku ktery maj vysokou kalorickou hodnotu tak mi pomohli drzet denne 3500kcal abych pribiral a ejhle za 2 mesice coz si myslim ze je dost dobry jsem pribral z 68 na 75...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 3:33 pm Předmět: |
|
|
| nocomply napsal: | | Tom3 napsal: | Nechci ti brat iluze, ale mam ted 185/89 a porad si prijdu jak pavouk | Docela umíš hecnout :DDD ti řeknu :DDD
Kolik si vážil když si začínal?apřed jakou tobou to bylo? |
Mel jsem 63kg a je to ani nevim, 5 let zpatky co jsem zacal?
U ektaku to jde proste pomalu, musis jist hodne a nepolevit jinak to jde vse dolu.. ale hlavni je ze to jde, nesmis se na nic vymlouvat. Nepribiras=jis malo, proste to tak je a nic s tim neudelas :)
jinak 3,5tis kcal uz je peknych, ja mam ted kolem 4,5tis, tak aspon vis co te ceka, az budes tezsi _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:06 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | nocomply napsal: | | Tom3 napsal: | Nechci ti brat iluze, ale mam ted 185/89 a porad si prijdu jak pavouk | Docela umíš hecnout :DDD ti řeknu :DDD
Kolik si vážil když si začínal?apřed jakou tobou to bylo? |
Mel jsem 63kg a je to ani nevim, 5 let zpatky co jsem zacal?
U ektaku to jde proste pomalu, musis jist hodne a nepolevit jinak to jde vse dolu.. ale hlavni je ze to jde, nesmis se na nic vymlouvat. Nepribiras=jis malo, proste to tak je a nic s tim neudelas :)
jinak 3,5tis kcal uz je peknych, ja mam ted kolem 4,5tis, tak aspon vis co te ceka, az budes tezsi |
jojo to jo, tyvole 4.500kcal to užrat ikdyž já dávám ted 3.500 tak bych to vyřešil deckou oliváče hned by tam bylo 1000kcal a no stress :DDDDD ba ne ale ty tuky me zachranujou jinak ze sacharidu bych prasknul.... zajimalo by me kolik ti to tak dava jednotlivych zivim kolik bilkovin, sacharidu a tuiku z tech 4.500kcal..........jestli si frcis treba na hodne sacharidech nebo jako ja spise na hodne tukach
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:17 pm Předmět: |
|
|
pm _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|