Do léta přibrat 5kg!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Do léta přibrat 5kg!  Úvodní stránka -> Trénink -> Do léta přibrat 5kg!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzpomněl jsem si na svoje období, kdy jsem nejedl maso a plácal různé břecky, po kterých by se i prase zblilo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, byl jsem taky extrémně hubenej, ale řešit přibírání tím, že budu pít sklenky olivovýho oleje je pěkná pičovina.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 6:57 pm    Předmět: Re: cdds Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
Ale no tak pánové, vždyt už v úvodu jsem psal, že chci nabrat 5kilo a je mi uplne jedno ceho jaky pomer svalu tuku je mi to fuk, ja potrebuju proste pribrat tod vse, a k pribrani potrebuji vice kalorii, a narazil jsem prave na toto video, kde me zaujalo navysit kalorie hned o 1000kcal coz nejni malo pomoci deci oleje denne, zas nejaky mazec mi to nejprijde, ba naopak jako jedna z nejpohodlnejsich cest, a dukazem je to, ze jsem pribral a snad se do toho leta na rucicce vahy ukaze 75kg, a nejde mi o toho typka ze je vysekany jak z kamene, i kdyby to byl tlustoprd, tak bych ten olivovy olej pil dal, proste je to jenom skvely naPAD JAK NAVYSIT KALORIE, A NEJAKY typek vyrysovany me nezajima, a je mi jedno jak te postavy dosahl jestli s pomoci steroidu nebo dalsich jedu, to uz je vec druha, ME JENOM ZAJIMA JAK POhODLNOU CESTOU NAVYSIT TY KALORIE!!!!!!!!!!!!!!!!tod vse, ale nic jineho bych v tom nehledal, a ano takle jsem cetl o lidech z ŘECKA ktery si davaji hned po ranu sklenku olivoveho oleje. nicmene priznam se ten olivovy olej jsem zacal pit v pondeli a mel jsem v praci hned ranni, bal jsem se hrozne ze me chytne sracka, ale opravdu nic, zadne boleni bricha ani prujem, takze nevidim duvod proc v tom prestat, navic olivovy olej mi neprijde jako zlo,,,ba naopak co jsem cetl, ma pozitivni vliv na zdravi, takze to budu pit i nadale a jak rikam 3 stamprdle denne to nejni nic, no né? nedělal bych z toho opravdu drámo...nicméně jak tady někdo zmínil, že jsou i jiné cesty jak hezkypěkně jednoduše a rychle navýšit kalorický příjem, tak napište, dejte nápad, budu jenom vděčný!!!předem děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o kokosovém oleji jsem také četl, je to trošku dražší záležitost to ano, ale taky koupím asi.

Sorry ale to je úplná hovadina pít olej za účelem navýšení kalorií,lol.

Kalorie se dají navýšit jednoduššeji a mnohem chutněji.
nocomply

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 6:58 pm    Předmět: dascsv Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Sorry, byl jsem taky extrémně hubenej, ale řešit přibírání tím, že budu pít sklenky olivovýho oleje je pěkná pičovina.

vidíš to a mě to zase nějak divný nepřijde...nojono nenaděláš nic, každej jsme nějakej
nocomply

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 6:59 pm    Předmět: c y x Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Jak to tak popisujes, tak me prijde, ze hubeny lidi jsou nejaka zvlastni skupina pozemstanu, kteri maj zivot uplne na hovno

nojono
nocomply

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 7:00 pm    Předmět: vdvbdbn Odpovědět s citátem

riker napsal:
Normalni pizza co koupis v supermarketu ve sleve za 40 kc ma kolem 800 kalorii.

Treba tady ctu:

hmotnost 350g,

na 100 g:
- bilkoviny: 12
- sacharidy: 25
- tuky: 9

Podle me kdyz potrebujes pribrat, tak je to dora volba, a pravdepodobne lepsi nez pit tuk...

díky za tip, takhle si představuju nápady a né hned hejtovat, díky kámo za tvuj cas a snahu...
nocomply

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 7:01 pm    Předmět: Re: cdds Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
nocomply napsal:
Ale no tak pánové, vždyt už v úvodu jsem psal, že chci nabrat 5kilo a je mi uplne jedno ceho jaky pomer svalu tuku je mi to fuk, ja potrebuju proste pribrat tod vse, a k pribrani potrebuji vice kalorii, a narazil jsem prave na toto video, kde me zaujalo navysit kalorie hned o 1000kcal coz nejni malo pomoci deci oleje denne, zas nejaky mazec mi to nejprijde, ba naopak jako jedna z nejpohodlnejsich cest, a dukazem je to, ze jsem pribral a snad se do toho leta na rucicce vahy ukaze 75kg, a nejde mi o toho typka ze je vysekany jak z kamene, i kdyby to byl tlustoprd, tak bych ten olivovy olej pil dal, proste je to jenom skvely naPAD JAK NAVYSIT KALORIE, A NEJAKY typek vyrysovany me nezajima, a je mi jedno jak te postavy dosahl jestli s pomoci steroidu nebo dalsich jedu, to uz je vec druha, ME JENOM ZAJIMA JAK POhODLNOU CESTOU NAVYSIT TY KALORIE!!!!!!!!!!!!!!!!tod vse, ale nic jineho bych v tom nehledal, a ano takle jsem cetl o lidech z ŘECKA ktery si davaji hned po ranu sklenku olivoveho oleje. nicmene priznam se ten olivovy olej jsem zacal pit v pondeli a mel jsem v praci hned ranni, bal jsem se hrozne ze me chytne sracka, ale opravdu nic, zadne boleni bricha ani prujem, takze nevidim duvod proc v tom prestat, navic olivovy olej mi neprijde jako zlo,,,ba naopak co jsem cetl, ma pozitivni vliv na zdravi, takze to budu pit i nadale a jak rikam 3 stamprdle denne to nejni nic, no né? nedělal bych z toho opravdu drámo...nicméně jak tady někdo zmínil, že jsou i jiné cesty jak hezkypěkně jednoduše a rychle navýšit kalorický příjem, tak napište, dejte nápad, budu jenom vděčný!!!předem děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o kokosovém oleji jsem také četl, je to trošku dražší záležitost to ano, ale taky koupím asi.

řekni mi co může být jednodušší než 3 panáky olivového oleje denně? navíc mi to i chutná, nejni mi to nepříjemný a zabere to 10fteřin ani né?...takže takhle...
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 7:01 pm    Předmět: Re: cdds Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
Gohan napsal:
nocomply napsal:

řekni mi co může být jednodušší než 3 panáky olivového oleje denně? navíc mi to i chutná, nejni mi to nepříjemný a zabere to 10fteřin ani né?...takže takhle...

Třeba jídlo.
nocomply

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 7:02 pm    Předmět: csvsd Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:

jak říkám, mě to nepřijde divný, ŘEKOVÉ se mnou asi souhlasí
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 7:03 pm    Předmět: Re: csvsd Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
Maerlyn0 napsal:

jak říkám, mě to nepřijde divný, ŘEKOVÉ se mnou asi souhlasí

Řekové to ale asi nepijou for dem gains.
nocomply

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 7:06 pm    Předmět: xb bx Odpovědět s citátem

Chci poděkovat uživateli 8Shake za jeho pm ktere mi poslal, máš za mě poklonu, díky!!!!!!!
Tom3

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vajca, orechy, kokosovej olej, burakovy maslo
a kdyz uz sme u toho sem tam lzicka olivace jen tak taky neni na skodu
ale jestli ti to vyhovuje pit po sklinkach tak to tak proste delej a ser na ostatni
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úplně stupidní shake z plnotučného mlíka, arašídového másla, kokosového oleje a třeba piškotů a banánů je v pohodě 1000cal podle složení a je to absolutně chuťově nesrovnatelné s panákem olivového oleje.
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak tu uz zaznelo, vetsina hubenych je proste jen lina zrat. Lemtat olivovej olej taky zrovna nesvedci o vsech peti pohromade. Tech zminovanych 1000kCal je treba 200g michanych vajec (4 cela vejce) na masle a 150g anglicke slaniny (40g b, 95g t, 2g s), teda nic co by stalo majlant, nebo by se varilo dve hodiny.
Tom3

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Úplně stupidní shake z plnotučného mlíka, arašídového másla, kokosového oleje a třeba piškotů a banánů je v pohodě 1000cal podle složení a je to absolutně chuťově nesrovnatelné s panákem olivového oleje.

neco podobnyho je tedka muj denni nocni chleb akorat bych asi nerval moc sachru a moc tuku dohromady

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Do léta přibrat 5kg! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: