Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ja sem na nejakym ronnie foru slysel ze to prej roste jen z korte, silovek drepu bence a mrtvoly, co bys mi na to rekl drapere

draper benchuje vcelku hezky a mrtvolu taha nadprumerne
drepovat nemuze
dela dva ze tri a k tomu tlaky na ramena a cleany a dalsi vzperacske vymyslenosti, tak proc
a rozhdone projede telo casteji nez jednou za 7 dni
ho nepouzit jako priklad???
Moocha

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ustinovy tréninky jsou dle mého nejlepší podání crossfitu.

A i 60kg kluci myslím dokážou natrénovat perfektní provedení velké trojky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vidim ze tady placu na spatnem hrobu, im out
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
a kto radí to korte?, ja viem akurát tak o Ustinovovi, ktorý radšej prešiel na akési fullbodyalacrossfittréningy, keďže mu to korete/nekorte aj tak nešlo (čo však nemení nič na tom, že vyzerá perfektne:)

to byla z nouze cnost
neumim makat na maximum, ale opakovani mi jdou
osobne si nemyslim, ze drepovat, bechnovat a mrtvolovat 3 tydne neni nic spatneho, jenom jde o procenta

co se tyce formy, dekuju, momentalne mam hrozivych 71 kilo:-D a vcihni mi rikaji, ze vypadam jako reklama na hlad a mam jist
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ja sem na nejakym ronnie foru slysel ze to prej roste jen z korte, silovek drepu bence a mrtvoly, co bys mi na to rekl drapere

Mě ta kortemanie nějak nepostihla, už jsem to psal několikrát, silově dobrý, ale objemově spíš úpadek.
A teď trochu kacířský a spátečnický názor, ale není nad starou, dobrou pumpovačku
Forma supr, budu se muset do toho taky trochu opřít.
dovidos

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry,ale já prostě nevěřím,že je možný se zlepšit z benche cca 60kg na min. 110kg během 10 týdnů.Myslím,že nám Draper něco tají A už vůbec nechápu ten šílenej silovej propad,když nějakou dobu necvičil!Já necvičil asi 2 roky vůbec a těch 125kg na bench jsem dal vždycky.Moje životní max je asi 150kg, možná ani ne.
Majesty

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dovidos napsal:
Sorry,ale já prostě nevěřím,že je možný se zlepšit z benche cca 60kg na min. 110kg během 10 týdnů.Myslím,že nám Draper něco tají A už vůbec nechápu ten šílenej silovej propad,když nějakou dobu necvičil!Já necvičil asi 2 roky vůbec a těch 125kg na bench jsem dal vždycky.Moje životní max je asi 150kg, možná ani ne.

Jestli das 125kg na bench po dvou letech bez treningu, tak jsi bud genetickej zazrak, nebo pekne kecas.

Mimochodem, myslim si ze tady Kubaze doopravdy nikdo nepochopil o co mu slo, a ma samozrejme pravdu - ze je tady na tomhle foru strasny mytus ktery zavedla jedna nejmenovana osoba ze svaly rostou ze zakladnich cviku a siloveho treningu 5 opakovani max only a ze stroje, kladky, vyssi pocet opakovani a podobne neprinasi vubec zadny stimul A pak se vetsina lidi tady divi ze vypada jak vypada, vcetne me.
dovidos

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zázrak určitě nejsem, to samý mám u dřepu.Poslední seriozní trénink noh jsem dělal v roce 2006 a to jsem jich odjel tak 5 3.10 jsem ho začal cvičit a zkusil jsem max.Dal jsem 155 na paralel bez pásku jen v teplákách.Moje max bylo 180kg s páskem a obvazama kolem kolen z roku 1992.
seeya

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi bude dost zalezat aj na tvojej normalnej hmotnosti. Trochu inak bude padat sila 75kg lifterovi co natrenoval na bench 150 a trochu inak 120kg borcovi co dal tiez 150. Tam by som veril ze po dvoch rokoch das stale tych 120
dovidos

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám 95kg na 184cm výšky .
Majesty

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hovadina.
seeya

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fajn, lepsie pre teba, ale urcite to nebude takto u kazdeho. Po dvoch rokoch necvicenia je to prakticky ako keby si drzal cinku v ruke prvy krat. A pri tvojej vahe takto dat 120 je obdivuhodny vykon. Vacsina ludi mimo fitka nezdvihne ani svoju vlastnu vahu. Spytaj sa kamaratov :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pripadne je jeste diskutabilni provedeni cviku
hloubka drepu, bench na stopku nebo odrazeny....
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dovidos napsal:

To bude svalovou pamäťou. Ak niekedy takéto váhy už dával, tak je omnoho jednoduchšie vrátiť sa nazad, ako keby je začiatočník. K tomu BP - ak si pribral, si od prírody silný a máš fyzicky náročnú prácu tak si myslím, že to je možné čiastočne udržateľné.
Kamoš dal niekedy v 8. alebo 9. ročníku na ZŠ po pár mesiacoch nezmyselného gay tréningu 3x70 na BP pri 178/72 (sám som ho istil, takže na 100 %). Ruku mal už vtedy minimálne rovnakú ako ja teraz v 18 rokoch pri 85 kg
dovidos

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench je na stopku, dřep na paralel.Svalová paměť funguje,ale takhle rychle jak u Drapera normálně ne.Jinak jsem celkem suchar,přes ruku 41,stehno 64 pupek volnej 96.Jestli je Draper čistej,tak je fakt vyjímečnej.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: