|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
Ustinovy tréninky jsou dle mého nejlepší podání crossfitu.
A i 60kg kluci myslím dokážou natrénovat perfektní provedení velké trojky.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | a kto radí to korte?, ja viem akurát tak o Ustinovovi, ktorý radšej prešiel na akési fullbodyalacrossfittréningy, keďže mu to korete/nekorte aj tak nešlo (čo však nemení nič na tom, že vyzerá perfektne:) |
to byla z nouze cnost
neumim makat na maximum, ale opakovani mi jdou
osobne si nemyslim, ze drepovat, bechnovat a mrtvolovat 3 tydne neni nic spatneho, jenom jde o procenta
co se tyce formy, dekuju, momentalne mam hrozivych 71 kilo:-D a vcihni mi rikaji, ze vypadam jako reklama na hlad a mam jist _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ja sem na nejakym ronnie foru slysel ze to prej roste jen z korte, silovek drepu bence a mrtvoly, co bys mi na to rekl drapere |
Mě ta kortemanie nějak nepostihla, už jsem to psal několikrát, silově dobrý, ale objemově spíš úpadek.
A teď trochu kacířský a spátečnický názor, ale není nad starou, dobrou pumpovačku
Forma supr, budu se muset do toho taky trochu opřít.
|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
Sorry,ale já prostě nevěřím,že je možný se zlepšit z benche cca 60kg na min. 110kg během 10 týdnů.Myslím,že nám Draper něco tají  A už vůbec nechápu ten šílenej silovej propad,když nějakou dobu necvičil!Já necvičil asi 2 roky vůbec a těch 125kg na bench jsem dal vždycky.Moje životní max je asi 150kg, možná ani ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
| dovidos napsal: | Sorry,ale já prostě nevěřím,že je možný se zlepšit z benche cca 60kg na min. 110kg během 10 týdnů.Myslím,že nám Draper něco tají A už vůbec nechápu ten šílenej silovej propad,když nějakou dobu necvičil!Já necvičil asi 2 roky vůbec a těch 125kg na bench jsem dal vždycky.Moje životní max je asi 150kg, možná ani ne. |
Jestli das 125kg na bench po dvou letech bez treningu, tak jsi bud genetickej zazrak, nebo pekne kecas.
Mimochodem, myslim si ze tady Kubaze doopravdy nikdo nepochopil o co mu slo, a ma samozrejme pravdu - ze je tady na tomhle foru strasny mytus ktery zavedla jedna nejmenovana osoba ze svaly rostou ze zakladnich cviku a siloveho treningu 5 opakovani max only a ze stroje, kladky, vyssi pocet opakovani a podobne neprinasi vubec zadny stimul A pak se vetsina lidi tady divi ze vypada jak vypada, vcetne me.
|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 10:45 am Předmět: |
|
|
Zázrak určitě nejsem, to samý mám u dřepu.Poslední seriozní trénink noh jsem dělal v roce 2006 a to jsem jich odjel tak 5  3.10 jsem ho začal cvičit a zkusil jsem max.Dal jsem 155 na paralel bez pásku jen v teplákách.Moje max bylo 180kg s páskem a obvazama kolem kolen z roku 1992.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
Asi bude dost zalezat aj na tvojej normalnej hmotnosti. Trochu inak bude padat sila 75kg lifterovi co natrenoval na bench 150 a trochu inak 120kg borcovi co dal tiez 150. Tam by som veril ze po dvoch rokoch das stale tych 120
|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
Mám 95kg na 184cm výšky .
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 11:12 am Předmět: |
|
|
Fajn, lepsie pre teba, ale urcite to nebude takto u kazdeho. Po dvoch rokoch necvicenia je to prakticky ako keby si drzal cinku v ruke prvy krat. A pri tvojej vahe takto dat 120 je obdivuhodny vykon. Vacsina ludi mimo fitka nezdvihne ani svoju vlastnu vahu. Spytaj sa kamaratov :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
pripadne je jeste diskutabilni provedeni cviku
hloubka drepu, bench na stopku nebo odrazeny.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
| dovidos napsal: | Sorry,ale já prostě nevěřím,že je možný se zlepšit z benche cca 60kg na min. 110kg během 10 týdnů.Myslím,že nám Draper něco tají A už vůbec nechápu ten šílenej silovej propad,když nějakou dobu necvičil!Já necvičil asi 2 roky vůbec a těch 125kg na bench jsem dal vždycky.Moje životní max je asi 150kg, možná ani ne. |
To bude svalovou pamäťou. Ak niekedy takéto váhy už dával, tak je omnoho jednoduchšie vrátiť sa nazad, ako keby je začiatočník. K tomu BP - ak si pribral, si od prírody silný a máš fyzicky náročnú prácu tak si myslím, že to je možné čiastočne udržateľné.
Kamoš dal niekedy v 8. alebo 9. ročníku na ZŠ po pár mesiacoch nezmyselného gay tréningu 3x70 na BP pri 178/72 (sám som ho istil, takže na 100 %). Ruku mal už vtedy minimálne rovnakú ako ja teraz v 18 rokoch pri 85 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
Bench je na stopku, dřep na paralel.Svalová paměť funguje,ale takhle rychle jak u Drapera normálně ne.Jinak jsem celkem suchar,přes ruku 41,stehno 64 pupek volnej 96.Jestli je Draper čistej,tak je fakt vyjímečnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|