drlift - comeback no.5456

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - drlift - comeback no.5456  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> drlift - comeback no.5456
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
manhuntdag

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ktory sheiko ma az 3 fazy? Isiel som asi vsetky verzie ktore su dostupne na internete a tu to som nevidel.
Ak by si mal rozpis v xls alebo link tak prosim ta posli,zislo by sa mi nieco nove poskusat na benc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

manhuntdag napsal:
Ktory sheiko ma az 3 fazy? Isiel som asi vsetky verzie ktore su dostupne na internete a tu to som nevidel.
Ak by si mal rozpis v xls alebo link tak prosim ta posli,zislo by sa mi nieco nove poskusat na benc.

Nemam to v Excelu, ale jen ve wordu s procentama. Predelavat to jsem byl linej. Nebude ti vadit, ze je to rusky?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nu tak ale i 155 gut ne? Pokud si dobře pamatuju tak jsi tady měsíc po operaci trousil něco o tom, že už se benčovat nikdy nebude. Já ti říkal dočkej času.
manhuntdag

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
manhuntdag napsal:

Nemam to v Excelu, ale jen ve wordu s procentama. Predelavat to jsem byl linej. Nebude ti vadit, ze je to rusky?

Nie nevadi samozrejme, sheiko tam nema nejake exoticke cviky tak by nemal byt problem pochopit.
V PM som poslal emailovu adresu tak to mozes poslat tam. Dakujem
drlift_

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
nu tak ale i 155 gut ne? Pokud si dobře pamatuju tak jsi tady měsíc po operaci trousil něco o tom, že už se benčovat nikdy nebude. Já ti říkal dočkej času.

Problem je v tom, ze i kdybych se dal natolik dokupy, abych mohl zavodit, tak s takovymhle bencem se budu stydet nekam vylezt : (

Blby je, ze musim kvuli ramenu bencovat podstatne uzsim uchopem nez drive, coz je pro mne problem, protoze jsem u bence zapojoval hodne prsa, ktera na tom byla vzdy o hodne lepe nez ramena (ktery byly naopak vzdycky slaby). Podle toho ten vykon v benci ted take vypada. Na uzko jsem proste o hodne slabsi, ale kvuli ramenu si uz netroufnu jet zase 81cm (ted jedu cca 60cm uchop).
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Tom.K. napsal:

Problem je v tom, ze i kdybych se dal natolik dokupy, abych mohl zavodit, tak s takovymhle bencem se budu stydet nekam vylezt : (

Blby je, ze musim kvuli ramenu bencovat podstatne uzsim uchopem nez drive, coz je pro mne problem, protoze jsem u bence zapojoval hodne prsa, ktera na tom byla vzdy o hodne lepe nez ramena (ktery byly naopak vzdycky slaby). Podle toho ten vykon v benci ted take vypada. Na uzko jsem proste o hodne slabsi, ale kvuli ramenu si uz netroufnu jet zase 81cm (ted jedu cca 60cm uchop).

Ale tak na soutěži snad nebenčuješ raw. Těch 170-180 bys v dresu mohl dát už teď,ne? A co si pamatuju to už je u tebe přece tak nejak standard nebo se pletu?
drlift_

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:

Ale tak na soutěži snad nebenčuješ raw. Těch 170-180 bys v dresu mohl dát už teď,ne? A co si pamatuju to už je u tebe přece tak nejak standard nebo se pletu?

Jenze to jsem daval v triku kdyz jsem daval tech 170kg i RAW
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Tom.K. napsal:

Jenze to jsem daval v triku kdyz jsem daval tech 170kg i RAW

v tom případě jsi ještě divnější než já!
drlift_

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacinam pomalinku s mrtvolu z 10cm boxu. Po prvnich dvou trenincich jsem byl dost rozpacitej, ale ted se pomalinku dostavam vys. V patek jsem sel se 180kg a jsem po dlouhe dobe nadsenej. Bylo to papirovy, ale hlavne jsem mel zase ten skvelej pocit, ze umim tahat. Citil jsem, jak to pekne slape. Je zajimavy, ze zatim cim jsem vys, tim mam z tahu lepsi pocit. Asi to nakonec jeste zkusim :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no hurá... jsem tě trošku namotivoval co?
e-witch

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... sejdeme se na Vlachovce (na mastrech:)
drlift_

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... sejdeme se na Vlachovce (na mastrech:)

No to nevim. Pokud si budu myslet, ze nemam v mrtvole na 340kg, tak na tyhle zavody urcite nepojedu
drlift_

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 12:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na dnesnim treninku jsem vazil v "treninkovem uboru" 111,5kg. Takhle malo jsem vazil (pokud neberu v potaz manipulaci s vahou pred zavody) snad pred 7 lety.
e-witch

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... jestli se snažíš vetřít za náma do 57čky, tak si stejně myslím, že ti to neprojde
RaptorMira

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Na dnesnim treninku jsem vazil v "treninkovem uboru" 111,5kg. Takhle malo jsem vazil (pokud neberu v potaz manipulaci s vahou pred zavody) snad pred 7 lety.

Tak vidím, že nejsem sám. Jsme hubení chlapci

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - drlift - comeback no.5456 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: