|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: po duben 11, 2016 8:15 am Předmět: |
|
|
Vcera vecer som nakladal do auta kolesa z pivnice, neviem kolko ma jedno, nejakych 25kg, sice po jednom, ale sposobom aby som sa nezadrbal. Lift, 30 metrov paragraf walking, v ramci setrenia laveho ramena dostala prava strana zabrat. A uz o dve hodinky som sa postavil z kresla a LTT ze ma neseklo, neviem ci to poznate ale taky hnusny pocit vo vrchnych krizoch. Keby ze vstanem prudsie, tak sa len zrutim bezvladne dopredu. Nehral som frajera a rovno som od tatka vyzobral nejaku dobru medicinku, jeho sekne tak 3 - 4x do roka. Dnes ma caka tiez wheel lifting, ale radsej budem kotulat tie svine pred sebou. :D
Rameno ok, na to ako som ho vcera dotrapil je celkom v pohode. Takze dnes len pro forma decentne rozhybavanie ramena, nejake drepiky bez zataze a zajtra trening. Nebudem to ale prehanat. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: po duben 11, 2016 8:33 pm Předmět: |
|
|
Trening 6, pondelok
Tak nakoniec som si povedal, ked je ramenu lepsie, co budem, pocvicim zlahka.
Rozhybavanie ramena
Dislokacie ramien
TGU 8, 16, 8, 8
1H swing 8kg 10+10, 16kg 3x7+7 . ziadna bolest, yes!
Armbar 8kg 3x . Lahsie a lepsie ako vcera
Praclik . Slo to.
Aj by som sa prehlasil oficialne za zdraveho, ale radsej pockam do rana, lebo tomu nemozem uverit. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út duben 12, 2016 9:03 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: |
Aj by som sa prehlasil oficialne za zdraveho, ale radsej pockam do rana, lebo tomu nemozem uverit. |
tak držím palec, po půl roce už by to bylo docela fajn
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út duben 12, 2016 10:58 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | cohen999 napsal: |
Aj by som sa prehlasil oficialne za zdraveho, ale radsej pockam do rana, lebo tomu nemozem uverit. |
tak držím palec, po půl roce už by to bylo docela fajn |
Vdaka, rameno som minuly tyzden riadne rozhybal, uz ho aj trochu strecujem, je to na dobrej ceste. Vyjadrene percentualne je v poriadku na cca 90%. Pozeram ze ty si tiez na riadnom zatahu, vela stastia! Takto utahat Magumiho... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út duben 12, 2016 12:10 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Aj by som sa prehlasil oficialne za zdraveho, ale radsej pockam do rana, lebo tomu nemozem uverit. |
Držím palce a na ten strečing nezapomínej ani když to bude 100%.
Btw. ty tvoje změny názvu logu....
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út duben 12, 2016 12:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 12, 2016 1:34 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Carabas: pri mojej sucasnej forme to vidim najskor tak na jesen, ked sa dam trochu dokopy. Vzdy som tuzil spoznat svoje maxka na zakladnych cvikoch ktore vobec necvicim - bench, drep, deadlift. A nie, vobec sa nebojim! |
Tak pozri, sú kategórie:
- vajčaci: Magumi, Ripper, Vlk, Draper a ďalší, hádam sa nik neurazí, keď ho menovite nezahrniem do skupiny drsňákov, ale je ich určite viac
- krosfiťáci a fitnesky: sem patrím trebárs ja
- smutní chlapci
- dievčatá
- teplí bratia
- malé deti
Nie som si istý, či neprehodiť malé deti a teplých bratov... No, to je jedno. Drž sa medzi vajčakmi a crosfiťákmi a krivého slova ti nepoviem _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út duben 12, 2016 5:09 pm Předmět: |
|
|
trening 7, utorok
Smutny siedmy trening bez veselych prihod
rozhybanie ramena 3x . ok
dislokacia ramien 2x . ok
leopard crawl 4x2 . ale ano, dalo sa, aj by som volaco ulovil. keby som mal ostrelovacku.
pistols +3kg 1,2,1,1,1 . ok
zhyby 3,3,3,2,2 . tak predsa aspon jeden veselsi zapis v porovnani s poslednymi zhybmi. pred pol rokom som ten pocet dal na jeden zatah, ale casy sa menia... ;)
mosty ramena dolu 3x
armbar 2x
praclik 2x
BEH: cca 3km cas 19:36, tep avg 143bpm . aj by som sa polutoval, ale naco, smutny som uz dost z tohto skolkarskeho vykonu... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt duben 14, 2016 5:09 pm Předmět: |
|
|
trening 8, stvrtok
vcera v saune sa mi este ozval chrbat z nedele, treti cyklus som si uz odpustil. dnes ho citim, ale pohodka. rameno tiez nejako podozrivo rozbite, tiez upodozrievam saunu. ale robil som aj dislokacie, egyptanov, rozhybavanie ramena a rotatory, mozno z toho. neviem.
pistol 2,2,2,1,1,1
leopard crawl 3x1
TGU 8,16,16,16 . horsie ako minule kvoli ramenu, ale nic dramaticke
1h swing 16kg 5x7+7 . citil som trochu chrbat
armbar 2x 8kg
praclik
Beh cca 3km 0:20:05, tep avg 145bpm . smutny beh smutneho chlapca
BIKE 10km . cyklisticka sezona odstartovana, ako inak, neveselymi desiatimi kilakmi. :) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so duben 16, 2016 7:51 am Předmět: |
|
|
Trening 9, piatok
Smutnovesely zapisok zaznamenavajuci epicky progres v zhyboch a behu.
Rozhybavanie ramena, rotatory, dislokacie, serving the tea, macka pes . vyzivka pre rameno, plakalo stastim
Plank 2x s dvihanim ramien cca 60s . smutny sixpack zacal fnukat, ze sa mu to nepaci
Vytacanie z vrchnej pozicie kliku . brucho dostalo zabrat slusne
SLDL's 5x3
Drepy rozdelene 5x7+7 . nechcel som ist pistole
Pistol 1 . ked clovek caka na GPS, co ineho mu zostava ako drepovat
Zhyby 4,4,3,2,2 . chrbat ok, dorazil som brucho, nohy v miernom prednose a totalne napatie urobia svoju pracu vzdy
Beh very easy cca 4,5km 0:35:05, tep avg 126bpm . smutne slimacie tempo, ale zato vesela vzdialenost a tepy.
Dnes volno, zasluzene. A nejake GTG rozhybavanie ramena a tak... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Sby
|
Zaslal: so duben 16, 2016 10:02 am Předmět: |
|
|
Gratulace kamaráde. Ať ti to šlape a rameno drží.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so duben 16, 2016 7:30 pm Předmět: |
|
|
Trening 10, sobota
Ked mate plany, Najvyssi sa zasmeje a zapriahne smutneho unaveneho chlapca do roboty.
Krompacovanie 500x
Lopatovanie 500x
Tlacenie 100kiloveho furika 4x
Nakladanie, vykladanie, nosenie tvarnic
Takze tak. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|