|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
Zaslal: po červenec 12, 2010 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Před chvílí sem se nasral a ač sem si nemyslel že k tomu kdy dojdu tak se tak stalo. Takže od zítřka stáhnu sachry |
Copak , copak?
Nechci te ovsem demotivovat, ale ta tva vana je dana geneticky a kdyz uz se ti nejaky ten tuk ulozi, tak to proste pujde vzdycky tam. Jinak ale tlusty nejsi neboj
eidt: jinak ale myslim, ze ty se i v diete ses schopnej zlepsit i svalove i silove, takze bych se o nejakou ztratu svalove hmoty vubec nebal a uz vubec ne tim, ze trochu stahnes jednoduche cukry. |
Stojim takhle v autobuse (pevně jako skála) autobus poskoči na nerovné vozovce, já se ani nehnu ale moje faldíky se rozkmitaly jako želé. Tak si řikam že takhle teda ne.
Jeste to s tou vanou proberu jestli si to nerozmyslí. Tobych nebyl ja kdybych nedonutil vanu změnit a vymazat se z me genetiky
Uklidnil si mě a budu ti věřit
BTW: Mám kupce na to píko
Naposledy upravil Ernandes dne po červenec 12, 2010 8:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po červenec 12, 2010 8:38 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Stojim takhle v autobuse (pevně jako skála) autobus poskoči na nerovné vozovce, já se ani nehnu ale moje faldíky se rozkmitaly jako želé. Tak si řikam že takhle teda ne.
|
A z toho plyne jedine: Kybys nejezdil MHD jako to delam ja (uz jsem nejel asi pul roku :) ), tak se to nestalo a byl bys ted happy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po červenec 12, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
Erny ty si fakt extremista, makas ako blazon, pri tej anormnej cardio zatazi si drzis peknu silu a este ides stahovat cukry...nechces este nosit stipce na bradavkach?
Inak ti to slape pekne _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po červenec 12, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Erny ty si fakt extremista, makas ako blazon, pri tej anormnej cardio zatazi si drzis peknu silu a este ides stahovat cukry...nechces este nosit stipce na bradavkach?
Inak ti to slape pekne |
Díky . Já myslím že to každej zná sám na sobě. furt chce být větší, silnější, rychlejší mít větší výdrž atd no a já to mám stejně
Uvidíme jak to půjde. Zítra zase budu muset vysvětlovat v nemocnici že se při cvičení a trenincích fakt neunavuju protže to nesmím .
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 10:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 11:50 am Předmět: |
|
|
Já nemám bříško ja mám normální regulérní pneu kolem pasu  .
13.7.2010
Krevni testy
Biopsie
Ultrazvuk břicha
RT plic
Přeočkování
Ad) Všechno dobrý jen na biošku se ještě musí čekat. Teď mám zas 14dní klid a pak jdu na přeočkovani Tetanu a černýho kašle.
Dneska sem už chtěl dat aerobku ale prej mam byt 3 dny v klidovim režimu tak sem to vydělil a odečetl a usoudil sem že dneska dam volno.Dopoledne neplanovaná hladovka ale co se dá dělat.
Přiložim sem aktualni fotku čistě pro možnost porovnání po "dietě". Cíl je jasnej a to pokusit se osekat pas.
TH:95Kg
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 12:21 pm Předmět: |
|
|
Kurde co ta poza na te fotce??? medved sem tady ja :)
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: út červenec 13, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
Erny vypadá to dobře _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 2:08 pm Předmět: |
|
|
No jo no.... a jak jsem rikal, nejses tlustej, jen diky tomu brichu, jak mas rozkydly do boku, se trochu "hranatejsi" (pripominas mne nejakej deformovanej kvadr nebo tak neco  ) ale to se spravi (mozna)
Jinak teda paradni stehna  (zavidim  )
edit: a vaz si me uprimnosti, te se ti tu od nikoho tolik nedostane _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 5:04 pm Předmět: |
|
|
Medwed: Ty radši nekomentuj  . Pamatuju si kdysi v areně když si byl ještě malej hodnej kluk ale od te doby si šel nějak do objemu. Maš babovky jak hajzl.
Setny: Jo vypadá ale na hráče pimpongu nebo florbalu
Draper: To je pravě ono. Chci zjistit jestli se mužu pravem vymlouvat na genetiku že mam rozkydli břicho do stran a nebo s tim de něco dělat. Uvidíme no.A stehna mě serou. Je to jediný co mě roste. Mám podezření že ikdybych cvičil všechno kromě stehen tak mi porostou hlavně stehna  .
Agnez: Ty vole ja vubec nevim  . Asi mam nadání na pozing  . Šak stojim nakřivo, každou ruku mam jinak, mam zlomený zápěstí. Sere pes mr.olimpia asi nevyhraju  Nebo se možná podvědomě pokoušim o takovej ten postoj egyptskej.Jinak že mam široký boky to vim ale i tak bych mohl ten pas mít tak o 10 čisel užší. Teoreticky
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | takže šampion v plivání do dálky by měl vypadat lépe říkáš? |
Tak nějak
13.7.2010
Run: 45min
ad) Srat na doktory . Kafčo, nějaký to "Céčko" a asi 45min s tepovkou okolo 130-140. Nádhera . Plus ze včera namožený prsa,triceps a laty a to my můžem
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: st červenec 14, 2010 6:55 am Předmět: |
|
|
Ale chlape ty stehna máš fakt solidní,to budou ty těžký dřepy co?Já na takový objemy nikdy nedosáhnu,páč mám ukrutně dlouhý nohy.Takže maximální závist.Jinak dnes v tom šíleným vedru jdeme trénovat ne?
edit: a k tomu hubnutí,vždyť si říkal že chceš přibrat a těď jdeš hubnout... _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
www.mma-brno.cz - nejlepší možnost trénovat MMA v Brně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 14, 2010 6:44 pm Předmět: |
|
|
Proste chce byt beach boy a mit six pack jako ja no _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|