|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
švadla

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 6:09 pm Předmět: |
|
|
Drž se chlape, co nejdřív se z toho dostaň a zační zase pořádně rvát! Život je boj, ale bez boje není vítězství. A ty jsi bojovník! _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Asparagus
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
Já na tomhle foru působím pouze jako čtenář,ale tvůj log pravidelně sleduju!!Drž se chlape !
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
Udělal jsi mi fakt radost, že už jsi doma. Jsi borec, že to bereš tak dobře a neposíráš se z toho. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 7:45 pm Předmět: |
|
|
Prajem skore uzdravenie.
Je smutne, ze pri urovni nasej mediciny sa clovek taketo veci dozvie na "poslednu chvilu" a pani lekari nas privitaju so slovami "uz vcera bolo neskoro - kde ste boli?!".
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
i ja se pridam, chlape drz se ted mas pred sebou velkou soutez a ty ji musis vyhrat a pak zase bude show v gymu s draperem a bazzym.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | i ja se pridam, chlape drz se ted mas pred sebou velkou soutez a ty ji musis vyhrat a pak zase bude show v gymu s draperem a bazzym. . |
tak tak
btw a ty budes kde totoi leto? Na Sibiri?
| citace: | | Je super, jak to bereš, že tě neopouští smysl pro humor. Tak to má být! Příští léto si spolu dáme mrtvoly v BG , drž se! |
a po 10 opakovanich v superserii s drepy :) ovsem to muze prezit jen Ernandes, takze ty zustan radeji jen u tech mrtvol _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 8:38 pm Předmět: |
|
|
na sibiri jsem asi uz ted.. je tady 50cm snehu.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 8:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so leden 09, 2010 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: |
1xpravá ponožka
0xlevá ponožka
1xpravá bota
0xlevá bota |
Myslim, že todle patří do naše,vaše osobáky Más můj obdiv, za to jak sportovně a s nadhledem to bereš, už tento přístup je polovina úspěchu
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so leden 09, 2010 4:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj kamaráde, já pořád nevěděl, co bych ti sem napsal, jestli ti napsat co dělat, aby ses z těch věcí co nejrychleji vyhrabal nebo jestli to brát naoko na lehkou váhu...každopádně bych ti rád řekl, že na tebe moc myslím a z toho co píšeš je jasně vidět, že Ty žádné rady nepotřebuješ, protože máš v sobě oheň, který ti já můžu jen závidět, ty tuto zkoušku v pohodě překonáš a už tě vidím v létě, jak lámeš rekord a taháš 200 kg, zatímco my jen nevěřícně kýveme hlavami
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st leden 13, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
13.1.2010
Cruel therapy
Ahoj,
opět hrozně moc děkuji všem kteří mi dřží palce a podporují mě. Dnes jsem byl seznámem z chemoterapií jako takovou a moc do zpěvu mi není no.
13.1.2010
Vyšetření skleteu a ledvim. Jedna ledvina pracuje cca o 20% rychleji. Ledvniny pracují nerovnoměrně rychle ale dostatečně rychle.
Budoucnost:
15.1 vyšetření Holtr
18.1 vytahovní stehů
20.1 vyšetření PET
25.1 začatek chemoterapie.
K chemoterapii samotné: bylo mi řečenu že může zpusobit neplodnost. Do 14 dnů od začatku lečby mi vypadají vlasy atp. do 40dnů pravděpodobně ztratím 10-15kg převážně svalové hmoty. Během celé lečby budu trpět nevolností a občasným zvracením. A začnou se tvořit afty na všech sliznicíh v případě větší tvorby aftů která prý není zase tak neobvyklá nasazení opiatů stly morfium popř nitrožilní výživa. Snižená hladina červených, bílích krvinek a destiček s tím spojené špatné hojení zranění snižená sražlivost krve, unava a ztrata imunity.
 To věru nejsou dobré vyhlídky.
Pokud půjde všechno tak jak má tak je prý až 90% na uzdravení.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 13, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
Nasledujici obdobi te ceka dalsi velka zkouska a zivotni zkusennost, bude mozna neprijemne, ale kazdy to snasi jinak a bojovnici a lide s tuhym korinkem jako jsi ty urcite mnohem lepe.
PS: a nehci to videt, az se u tebe projevi svalova pamet a vrati se ti sila + nova k tomu, to se pak na to cviceni s Bazzym rovnou muzem vy*rat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|