Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Čtu už to dýl a je super že máš pozitivní přístup! Vsadím se že ti na foru drží palce i mnohem víc lidí jen to nenapíšou!

...a tak to je správně, tak to má být, i kdyby se něco stalo někomu jinému. Přece jenom máme jednu důležitou věc společnou .
švadla

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drž se chlape, co nejdřív se z toho dostaň a zační zase pořádně rvát! Život je boj, ale bez boje není vítězství. A ty jsi bojovník!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Asparagus

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já na tomhle foru působím pouze jako čtenář,ale tvůj log pravidelně sleduju!!Drž se chlape !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udělal jsi mi fakt radost, že už jsi doma. Jsi borec, že to bereš tak dobře a neposíráš se z toho.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
YUD

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je super, jak to bereš, že tě neopouští smysl pro humor. Tak to má být! Příští léto si spolu dáme mrtvoly v BG, drž se!
dies

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prajem skore uzdravenie.
Je smutne, ze pri urovni nasej mediciny sa clovek taketo veci dozvie na "poslednu chvilu" a pani lekari nas privitaju so slovami "uz vcera bolo neskoro - kde ste boli?!".
Mik.cz

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

i ja se pridam, chlape drz se ted mas pred sebou velkou soutez a ty ji musis vyhrat a pak zase bude show v gymu s draperem a bazzym..
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik.cz napsal:
i ja se pridam, chlape drz se ted mas pred sebou velkou soutez a ty ji musis vyhrat a pak zase bude show v gymu s draperem a bazzym. .

tak tak

btw a ty budes kde totoi leto? Na Sibiri?

citace:
Je super, jak to bereš, že tě neopouští smysl pro humor. Tak to má být! Příští léto si spolu dáme mrtvoly v BG , drž se!

a po 10 opakovanich v superserii s drepy :) ovsem to muze prezit jen Ernandes, takze ty zustan radeji jen u tech mrtvol
Mik.cz

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na sibiri jsem asi uz ted.. je tady 50cm snehu..
Bernhard

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,
drž se a bojuj
Oddo

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2010 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:

1xpravá ponožka
0xlevá ponožka
1xpravá bota
0xlevá bota

Myslim, že todle patří do naše,vaše osobáky Más můj obdiv, za to jak sportovně a s nadhledem to bereš, už tento přístup je polovina úspěchu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Freimen

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2010 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj kamaráde, já pořád nevěděl, co bych ti sem napsal, jestli ti napsat co dělat, aby ses z těch věcí co nejrychleji vyhrabal nebo jestli to brát naoko na lehkou váhu...každopádně bych ti rád řekl, že na tebe moc myslím a z toho co píšeš je jasně vidět, že Ty žádné rady nepotřebuješ, protože máš v sobě oheň, který ti já můžu jen závidět, ty tuto zkoušku v pohodě překonáš a už tě vidím v létě, jak lámeš rekord a taháš 200 kg, zatímco my jen nevěřícně kýveme hlavami
Ernandes

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.1.2010

Cruel therapy

Ahoj,

opět hrozně moc děkuji všem kteří mi dřží palce a podporují mě. Dnes jsem byl seznámem z chemoterapií jako takovou a moc do zpěvu mi není no.

13.1.2010
Vyšetření skleteu a ledvim. Jedna ledvina pracuje cca o 20% rychleji. Ledvniny pracují nerovnoměrně rychle ale dostatečně rychle.

Budoucnost:
15.1 vyšetření Holtr
18.1 vytahovní stehů
20.1 vyšetření PET
25.1 začatek chemoterapie.

K chemoterapii samotné: bylo mi řečenu že může zpusobit neplodnost. Do 14 dnů od začatku lečby mi vypadají vlasy atp. do 40dnů pravděpodobně ztratím 10-15kg převážně svalové hmoty. Během celé lečby budu trpět nevolností a občasným zvracením. A začnou se tvořit afty na všech sliznicíh v případě větší tvorby aftů která prý není zase tak neobvyklá nasazení opiatů stly morfium popř nitrožilní výživa. Snižená hladina červených, bílích krvinek a destiček s tím spojené špatné hojení zranění snižená sražlivost krve, unava a ztrata imunity.

To věru nejsou dobré vyhlídky.
Pokud půjde všechno tak jak má tak je prý až 90% na uzdravení.
JOga

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavně zatni zuby a vydrž to, o svaly se neboj, svalová pamět funguje u každýho
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nasledujici obdobi te ceka dalsi velka zkouska a zivotni zkusennost, bude mozna neprijemne, ale kazdy to snasi jinak a bojovnici a lide s tuhym korinkem jako jsi ty urcite mnohem lepe.

PS: a nehci to videt, az se u tebe projevi svalova pamet a vrati se ti sila + nova k tomu, to se pak na to cviceni s Bazzym rovnou muzem vy*rat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: