|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny HaRd
|
Zaslal: po duben 19, 2010 4:29 pm Předmět: |
|
|
Čoveče, Ty makáš víc než většina lidí tady
Jen tak dál, držím palce _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: po duben 19, 2010 4:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj ty voe jako maximalne respekt tobe, bys mel byt nejakym prikladem pro pacienty co se tim nechaj pohltit, takle si davat do tela na chemu je celkem sila, a ikdyz ti to asi nikdo nedoporucuje, snazil bych se delat uz totez, bo si myslim ze kdyz tomu sam veris, tak ti to svym zpusobem leci a pomaha.
K tomu stinovani, pekny jen sem zezacatku nechapal co vas tam v Jetseemu ucili za fligny se zadkem a stim kreslenim rukou  A pak jsem si uvedomil ze tam stinujes i hody a strhy _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út duben 20, 2010 11:05 pm Předmět: |
|
|
Jsem si to zpětně pročetl a musim říct chlape ty si se s tim popral neskutečně tvrdě, dáváš lidem tady hodně motivace, doufám, že se ti to už nikdy nevrátí a přeju co největší úspěchy. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 21, 2010 5:25 am Předmět: |
|
|
Jsi fakt borec, to se jen tak nevidí _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st duben 21, 2010 9:40 am Předmět: |
|
|
Dnes jsem náhodou vlezl do sekce tréninkové logy a hned mne tvůj log trefil do očí. Tak jsem trošku zpětně listoval a narazil na tvé posty z ledna. No musím říct, že jsi vskutku člověk dobré vůle, takže takové bestie nemají šanci tě položit na kolena. Jen tak dál (. Posledního 3/4 roku je mé motto "Kupředu!", u tebe to životní krédo bude asi podobné... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st duben 21, 2010 12:55 pm Předmět: |
|
|
Člověk dobré vůle  hehe. Děkuju za pochvalu a uznání.
21.4.2010
Deep push-ups + vest: 18x,15x,15x,15x,15x
Barbell bicep curl: 4x12
Triceps push-ups + vest: 4x15
Military press: 4x12
Abs mix: 4x20
pozn: Snad kromě bicaku sem jel to co nemám z pondělka zničený.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st duben 21, 2010 1:21 pm Předmět: |
|
|
CVIČEBNÍ CÍLE DO BUDOUCNA!
-Vratit se na TH 95Kg a později vyšplhat na TH 100Kg při kvalitě o něco lepší než je teď.Dal do budoucna už zůstat na váze 100-101Kg a akorat zlepšovat kvalitu.
-Vrátit se se sílou na hodnoty před nemocí (tzn. 5x110 benč, 5x145 dřep a 5x170 mrtvola) a pak pokračovat samozřejmě v silovým postupu.
-Dostat se zpátky na 20shybů klasickým úchopem a pokračovat na 25 a následně 30.
-Zaběhnout za 12min 3000m a víc. (naposledy som to zkoušel před 4rokama a zaběhl sem 2600m ale to sem běhaval pravidelně.)
-Sebrat alespoň 5cm v pase a hrudnikem se dostat na 120cm v obvodě a pak víš a vyrobit nějaký kozy a v neposlední řadě rozšírit vrchní zada.Prostě mam okolo pasu skoro "stejně" jako přes prsa a to není dobře  . (říkal sem si že když už cvičím tak bych mohl aji nějaký ty svaly jako vedlejší produkt získat.)
-Udělat 100kliků tahem. (když mi teď nezbývá jiná možnost než kliky a zjístil sem jak na tom s nima sem tak sem si řekl že takhle teda né
-V červenci zase začít trenovat MMA a dělat pokroky alespoň jako jsem dělal před nemocí. Bohužel v tomhle se nedá dat moc žádný měřítko takže tohle musí stačit.
To je všechno co mě tak v hlavě napadlo, určitě toho bude víc ale tohle bude asi co se týče cvičení to hlavní.
Jinak vzhledem k tomu že sem defakto zdravej tak bych poprosil už žadne pochvaly,projevování respektu nebo já nevim čeho na mou osobu alespoň co se týče podpruměrných výkonů. Jasně mužete mě pochválit nebo tak ale až bude za co. Né za to že cvičím a udělám 15kliků v serii a sem mrtvej. Tosi pak připadám sám trapně za co že sem to dostal pochvalu atd  .Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st duben 21, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
Mas nejaky doporuceni ohledne vyzivy? Treba zvyseny prijem bilkovin nebo naopak nizky? Celkove by me to zajimalo, pokud ti doktori poradili.
A taky drzim pesti, ale hlavne opatrne, hlava je tedka na tom urcite o dost lip nez telo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st duben 21, 2010 2:32 pm Předmět: |
|
|
Mám X strankovou brožuru v které je doporučenej zvíšenej přijem bilkovin jenže problém je v tom že doktoři nahlížína příjem bilkovina např. 2g/kg jako naprostej nesmysl a většina normálně (myšleno obyč. lidí) stravujicich se lidi nedosahne ani 1g/kg takže to co je pro někoho zvyšenej přijem bilkovin nemusí pro cvičícího znamenat vůbec nic.
To asi jo ale tělo do jisté míry odvozuje svuj stav od stavu hlavy  .
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st duben 21, 2010 2:38 pm Předmět: |
|
|
No prave to je me jasny, myslel jsem jestli jsi nemluvil s nejakym doktorem co do toho trochu vidi vic.
Tohle je pro me uplne bomba ten tvuj log a ten tvuj boj. Pak clovek co se honi za par kg svalu je uplne nic oproti tomu.
Hlavne to ze tahle svine muze napadnout opravdu kazdyho, ale da se z toho dostat a hlavne musi clovek verit ze to dokaze porazit. A to ty jsi nepochyboval ani na chvilku. Bojovnik od prirody.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st duben 21, 2010 2:59 pm Předmět: |
|
|
Doktor na tohle tam je ale věnuje se hlavně pacientům který kvuli nemoci nejsou schopni přijmat tuhou stravu takže radí jím jak jíst co jíst a upravovat aby měli dost živin a nemusely na kapačky.Tohle naštěstí nebyl muj případ.
Jednou sem měl vedle sebe kluka kterej snědl za den jen patku rohlíku a to byl ten případ z kterým pak chodí odborníci přes stravu. Ja na tom byl takhle jen během posledniho bloku, kdy sem v sobě prostě neudržel ani ten rohlík. Jenže je rozdíl když se někdo lečí jako já čtvrt roku a spadne o 11kg a nebo ti co se léčí rok a víc protože během lečby to prostě moc nejde korigovat abys nehubnul a to sou pak ty váhový úbytky mnohem větší a je teprve potřeba doktor.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st duben 21, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
Jj, u tech uz jde o zivot. U tebe se domnivam ze ti i pomohla dobra fyzicka a svaly, telo melo z ceho brat.
Tak se pridavam a preju at se to uz nikdy nevrati.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá duben 23, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
22.4.2010
Chůze 4Km - 50min
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|