FORMA - Total 500

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 364, 365, 366  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FORMA - Total 500  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FORMA - Total 500
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Makuška

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víš ono já třeba Clutch Flag mám relativně v pohodě (v babským provedení), ale ona Human Flag je oproti oběma těm cvikům, co jsi dával, technicky trochu jiná. Já věřím, že by PU dal Clutch Flag i ten cvik z Capoeiry hned....jenže....já se u těch výdržových cviků a v podmínkách, které má Peter momentálně k dispozici snažím vynechávat ty "pákové" cviky - myšlen konkrétně ten detail těch dvou cviků v tom, že u obou cviků máš loket dost opřený o žebra a to vytváří oproti Human Flag dost velký podpůrný bod a ten zvyk v tom opěrném bodě je potom při nácviku HF dost nepřínosný, protože se blbě chytá balanc.

Já potřebuju, aby Peter měl co největší výdrže v nestabilních polohách a naučil se vydržet právě v balančních cvicích - konzultovala jsem to i přímo s klukama, co chodí cvičit k nám do studia Pole dance v kombinaci s workoutem a HF mají na jistotu. Proto ty planky a hlavně na tom míči, který se rád kutálí a znestabilňuje celou tu polohu. Ti kluci od nás (včetně nás pole dancerek) trénují tyhle výdrže v balančních cvicích prakticky do zblbnutí, protože potřebujeme zmást a nadrtit hluboké stabilizační svaly - bez těch to ani v těch průpravných cvicích prostě nejde. Když si v Clutch Flag nacpu tyč za rameno (první opěrný bod), druhou rukou chytím tyč a loket si nacpu do břicha (druhý opěrný bod), bude se mi tahle vlajka zvedat podstatně snadněji než když budu chtít vlézt do Handspringu (ze kterého se HF dělá) - viz foto, kde nemám žádný opěrný bod.

Tak to jen tak na vysvětlení. Na druhou stranu....oba ty cviky, co jsi dával, si asi půjčím do tréninku já - i když kvůli jiným věcem.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuska: pre mna osobne je side plank pomerne lahka zalezitost, bez pripravy som si supol 30s na obe strany a pohoda. Naopak, aj najjednoduchsia verzia clutchflagu (zacal som nacvik minuly tyzden) udrzana 3 - 5 sekund je uz od side planku pomerne zasadny skok aj napriek pake, o QDR ani nehovoriac, tam som dost nemozny uz v nastupe do najjednoduchsej pozicie kvoli nezvyku extremne zatazovat bocne svaly trupu. Fakt ze pri human flagu uz paku nevyuzijem je zrejmy, ale nejako zacat treba.

Kazdopadne good luck, som zvedavy ako bude PU napredovat a porovname vysledky
Makuška

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víš on je u side planku hodně důležitý ten míč - nevím, jestli jsi myslel ten side plank i s tím míčem??? Každopádně jestli jsi dal side plank 30s na obě strany jako rovnou z fleku s nohama na balonu (resp. má tam být jen jedna noha - druhá má být zvednutá ve vzduchu), tak to jsi šikula. Já Clutch flag dám (tedy nevím jak dlouho, ale na fotku to stačí), ale ten cvik z Capoeiry zkusím....to by zas mohlo posunout moje balanční limity.

Jasně, že nějak se začít musí - to vždycky. Peter nemá možnost trénovat s tyčí, takže má momentálně přípravku adekvátní jeho možnostem a pak to všechno zužitkujeme najednou i bez Clutch flagu - tedy pokud mě do té doby nepřizabije - myslím, že už teď mě mírně řečeno nesnáší.
cohen999

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuska: loptou nedisponujem, ale dal som si na stolicku tenisak, na tenisak knihu v tvrdom obale, spodnu nohu na to (celkom vtipna pozicia, uz chapem preco ta PU zacina neznasat :D) a nasimuloval podobnu situaciu. uznavam, uz to nebolo az tak v pohode co sa balancu tyka, vydrzal som cca 20 sekund na prvy raz, trosku sa ta neobvykla pyramida smykala :-o ;)

Navrhujem uz dalej neprznit Petrovi log (teda aspon z mojej strany), pockat kym dostane moznost dostat sa k nejakemu serioznemu naradiu, a ako mu pojdu nejake dalsie progresy, resp. aky bude prenos ball side planku do tazsich cvikov/progresov. A dakujem za prinosnu debatu! :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.8.

10x2x120 drep (+7x shyb BW)
10x5x90 bench

bocni planky
mic pod kycli

..sloto...

dekuji za debatu, jsem rad, ze je Makuska ochotna pomoci
samozdrejme vitam kazdou radu, ale mam minimum naradi a stejne tak minimalni pohybove nadani, takze se snazim vytezit maximum z toho, co mam
Makuška

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Makuska: loptou nedisponujem, ale dal som si na stolicku tenisak, na tenisak knihu v tvrdom obale, spodnu nohu na to (celkom vtipna pozicia, uz chapem preco ta PU zacina neznasat :D) a nasimuloval podobnu situaciu. uznavam, uz to nebolo az tak v pohode co sa balancu tyka, vydrzal som cca 20 sekund na prvy raz, trosku sa ta neobvykla pyramida smykala :-o ;)

Navrhujem uz dalej neprznit Petrovi log (teda aspon z mojej strany), pockat kym dostane moznost dostat sa k nejakemu serioznemu naradiu, a ako mu pojdu nejake dalsie progresy, resp. aky bude prenos ball side planku do tazsich cvikov/progresov. A dakujem za prinosnu debatu! :)

PeterUstinov napsal:
dekuji za debatu, jsem rad, ze je Makuska ochotna pomoci
samozdrejme vitam kazdou radu, ale mam minimum naradi a stejne tak minimalni pohybove nadani, takze se snazim vytezit maximum z toho, co mam

Cohene to je právě ono - jakmile přidáš destabilizující podložku, tak je to hned těžší, protože tělo si najednou nevystačí s povrchovými svaly a musí zapojit ty hluboké stabilizační.

Každopádně Peter není vůbec zač - věřím, že veškerou námahu na minimálním vybavení pak zúročíme raz-tři.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2015 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.8.

premisteni + vyraz
3x 65, 85, 105, 125, 145, 165

5x 100 mrtvy tah
7x shyb BW
6kol

blbnuti na mici

6x5x155 PP

3x15sec L-sit

biceps
bricho

...sloto...
Turakam

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2015 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tie výrazy mas asi v librach, ze? Heh.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2015 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Tie výrazy mas asi v librach, ze? Heh.

rozhodne ano
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2015 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.8.

2x20x100 drep PR
5x1x120 + 7shyb

10x5x90 bench

3x12 triceps

vydrze

...sloto...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so srpen 08, 2015 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.8.

premiste a vyraz ( v librach)
3x 65-85-105-125-145
2x 155-165-175-185-195
1x205 PR

5x DL 110kg
7x shyby BW
9 kol

5x vojensky tlak 60kg
15x obracena hyper
5 kol

vydrze:
2x 15+15sec
20+20sec
10+10sec

...sloto...
flew

PříspěvekZaslal: so srpen 08, 2015 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč půlku píšeš v librách a druhou v kg?
to že zvedáš málo nezakecáš

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2015 4:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9.8.

pred snidani
12km....50min

napred jsem mel jit na tepovku, ale pak se to zvrhlo

10x HSPU
15x Pull ups
20x dips
15+15 one hand swing
7 kol

4xB/T

uklony na TRX/vznosy
10+10/10

tak tenhle limit co se tyce kruhace bude asi muj strop
musel jsem pomaleji, abych dal kazdy cvik vkuse
ruce na dopumpovani
zkusil jsem i volne odlozene TRX, snad bude mit trenerka radost
...sloto...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.8.

1x21x100 drep
2x 6x drep + 12x shyb

20sec L-sit (krec do stehna)

5x8 tlaky ve stroji

sedy lehy (15sec rest)
30-25-20-15-10-5

5x 5+5 pistole

3x12+12 uklony 100lb

3x15 t kladka

30+30 bocni plank na mici

dneska zmateny trening, ale snazil jsem se vytezit aspon necona tezsi variantu
u planku rekord, musim prejit
...sloto...
Makuška

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ty planky super!!!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FORMA - Total 500 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 364, 365, 366  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: