|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt září 27, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
24.9.
FB
Drep 3x110 10x3x100
Bench 5x5x95 (velmi tezke  )
PC+PP 2x80 5x3x70
shyby 5x12
bricho
26.9.
konzultace s CIZOPASNIKEM
nejake tahy a shyby
pote, co se rozbrecel nad technikou moji mrtvoly (diagnostika slabych a zkracenych hamstringu) a moji neschopnosti se naucit se novou, mi doporucil vykaslat se na silu a zacit s crossfitem rovnou
to mi vzalo tolik energie, ze jsem nebyl schopny udelat poradny schyb a vazne premyslel o kariere baletky
patrne ho poslechnu, mozna ze zacatku budu pilovat cviky podle nejakeho silovejsiho schematu, nez se vrhnu na WODy, ale budu k tomu smerovat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt září 27, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
Ja sice nejsem zadny odbornik, ale rikal jsem ti, ze je to hrozna technika uz i pri 100kg, ty jsi tu pak delal serie i se 120-130kg a psal jsi, ze to bylo technicky celkem ok, coz ve me docela zatrnulo, zvlast kdyz si vzpomenu na ten pokus o 130kg, kdy jsem neveril, ze je vubec fyziologicky mozne, takhle zakulatit zada, aniz by si clovek zlomil pater  No asi to ok nebylo, i kdyz sis to myslel (btw kontrolujes si nejak ty zada? V zrcadle nebo na videu? ). Vubec bych se do tech vah nepoustel, protoze to silene rves zadama a koledujes si o zraneni. Vlastne se divim, ze sis jeste neco neudelal. Vsadim se ale, ze to stejne budes rvat dal stejnym zpusobem. Uz ses skoro jak Arnie, tomu taky vsichni rikaji, ze PC+PP neumi, at ubere a stejne to porad rve prasacky na krev.
Asi jsem ti tu ted nenapsal nic noveho, ale dlouho jsem tu nebyl, tak jen aby rec nestala _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt září 27, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
tak to te vitam, jestli je to tvuj prvni prispevek po prestavce
k technice muze rict nejvic ciza, ale zacal jsme delat "vzperacskou techniku" (z hlubokeho drepu) a tam to jde dobre, akorat me z toho prave pro zmenu tahaji ty hamstringy
ale rozlozil me na atomy, bylo mi, jako by mi umrel oblibeny mysohryz
takze CF
tam se nejede s takovyma vahama
pockam si az zase budes cvicit a nekdy bych se s dovolenim vetrel na spolecny trening _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
takhle z fleku ti nic nedam  ja se v CF zas tak neorientuju, ale treba ti sem nekdo povolanejsi neco postne, btw treba tady v sekci weightlifting neco tezsiho urcite najdes: http://www.wodshop-service.org/getWod.do _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
For those of you not into crossfit, Linda is one of the toughest workouts in the CrossFit program. The workout calls for:
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 reps of the triplet:
Deadlift: 1 1/2 body weight
Bench press: body weight
Clean: 3/4 body weight
treba tady jeden z dost tezkejch _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt září 27, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
Jak kdybych mu to nepsal pred 3 metrama viz. :
| magion napsal: | | kubaz napsal: | ja bych to jeste trochu poupravil tu draperovu ideu, vyser na mrtvoly a necvic je rovnomerne se zlepsuj a zatezuj cele telo a ta mrtvola se zlepsi sama, jak dlouho uz ji jedes v kuse porad porad ? |
Podobne bych to videl i ja. Beztak budes mit zalostne slabe hamstringy a rit. Zkus naschval provest aspon jeden pozitivni glute-ham-raise. Jestli jen bezmocne spadnes v negativni fazi a nahoru uz se nedostanes, tak jsou slabe pri tve nizke vaze. Cvic drepy, bulharsky drepy, glute ham raisy, tezce, ne doplnkove a po pul roce vyzkousej maxko na dl a budes mile prekvapen. |
Ale komu neni rady, tomu neni pomoci. Uz si mohl byt jinde misto toho vecnyho trapeni... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 27, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: |
Ale komu neni rady, tomu neni pomoci. Uz si mohl byt jinde misto toho vecnyho trapeni... |
A stejne se vsadim, ze to nepomuze :) Podobne jako hucis do Arnieho ohledne PC/PP a jinych zakladnich cviku a stejne to tam porad rve. :)
I kdyz ja bych mel asi radeji mlcet _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 28, 2012 6:46 am Předmět: |
|
|
protahuju co to jde, dal jsme si novorocni predsevzeti, ye kazdy den budu natahovat
cestu glutalu jde cvicit ale jenom nekde, bulhary budu taky zarazovat pravidelne
ale zase treba ciza rika, ze je blbost vyradit mrtvolu uplne, takye asi zustanu na metraku, budu drzet techniku (tam jeste dobra je) a uvidime, jak se to vyvrbi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|