Mobility:
Hamstrings...aaa PAIN! To bylo řevu po boxu...super cvičení
Strength:
Deadlift 3x5x65/75/85% - nestihl jsem vše, nezbyl čas, ale docela to ztěžklo
WOD 2 rounds:
30 burpee
40 wallball (9kg)
50 DU
400m run
Time: 17:12 Rx
- super vytrvalostnější WOD
- WB celkem v pohodě (4x10), DU pohodička, ale ty burpee...sice v podstatě ubroken ale byly "líný"
- v pondělí CF TOTAL , vzhledem k nedokonalé přípravě (včetně neabsolvování několika strength fází kvůli OPEN a nedokončenému Wendleru) se nepřipravuju na to, že bych dal osobáky, ale rozhodně to zkusím!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Cože? Si porazil Brettona nee? Cviky přímo pro tebe, dobrá práce.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jestli to vše vyjde (i když v to moc nedoufám), mohl by mi bratr přivést z USA tento týden dáreček :
To by se nádherně dřepovalo a vzpíralo, no radši se nebudu moc těšit, abych potom nebyl zklamaný. Je ale škoda, že v ČR se tento typ bot nedá vůbec sehnat.
Zítra mám poslední zkoušku před státnicema, jestli to dám, tak budou padat osobáky na CF Total (test maximálek) , jestli ne, budu mít blbou náladu a na trénink se mi ani nebude chtít.
Každopádně zítra večer už je domluvená Ž-R-A-N-I-C-E v ........ BURGER KINGU , tak pak postnu jak jsem dopadl. It's gonna be focking legendary .
hentie boty chcem už roky, ja úp=lne na hlavu že kadejaké realfelx a podobné srandy sa sem vozia a oni nie kua, ani tu sa to nedá zohnať, jooj sere ma to, objednávku nechcem riskovať, topánky musím skúsiť pred kúpou.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Kde??? Já to hledal všude (co se týče e-shopů) a nic jsem nenašel. Dík.
Když se na to takhle dívá, vypadá to, že bych to měl dát, ale podle mě jsem hned zvednul zadek a podělal to:
jen tak pro zajimavost, jak si za tu dobu pohnul s HSPU (striktni)? ptam se, protoze me zajima, jestli to ma u tebe nejakej carryover do oh pressu, nebo vubec..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Vyzkouším, ale tuším měl bych jich dát stejně, hruba 5-6. 7 a víc rozhodně nedám. HSPU děláme ve warmupu cca 1x za týden, takže je to málo na to, abych se v nich zlepšoval.
ZK - budeme začínat nový silový program, tak uvidím jak to půjde.
Normálně nefailuju , tohle byla ale zkouška MAXek takže bylo jasné, že musím jít kam až to půjde. Teď je mi trochu líto toho DL, příště to rozvrhnu jinak. To samé press, byla hloupost tam hned dát víc než je moje maxko. Každé kilo u pressu je moc znát.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru