|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: po březen 31, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: |
- doplňky už jsem nestihl, příště....už jich ale bude méně, protože Fomin začíná těžknout. |
To je dobře, už jsem se začínal obávat, že nejsi člověk já teď jel těžký mrtvoly a záda v háji na 3 dny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daveM

|
Zaslal: po březen 31, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
tak a uz ses tam, kam te mel fomin dotlacit.. ted to prichazi - budou to drepy a tahy - takze budes porad spodni zada a nohy mit v haji :) , benc uregenerujes.
takze zkus omezit dalsi kraviny a ani doplnky nemusis jet, omez i vzpirani dost.. at to das dohromady. regeneraci budes zvladat tak tak a bacha, at si nic nezkurvis.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út duben 01, 2014 5:53 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | 2. fáze
Dřep (těžké - objem):
60-80-100-120-140
6/150-150-150-150-150
|
Drepy a tahy uz stahni jen na trojky (tezke treninky). 6 uz nedelej.
Co se tyce tahu, tak bych dojel tenhle tyden tak, jak mas psano a pak bych vypustil dotahy, lehke a stredni tahy. Chodil bych jen ty tezke.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út duben 01, 2014 6:58 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Frozz. napsal: | 2. fáze
Dřep (těžké - objem):
60-80-100-120-140
6/150-150-150-150-150
|
Drepy a tahy uz stahni jen na trojky (tezke treninky). 6 uz nedelej.
Co se tyce tahu, tak bych dojel tenhle tyden tak, jak mas psano a pak bych vypustil dotahy, lehke a stredni tahy. Chodil bych jen ty tezke. |
Naprostý souhlas...
Jestli chceš, aby ti to něco dalo, osekej to na minimum a vypust nesmysly a hlavně jakési tréninky nohou ve fitku před těžkými dřepy...
Jinak jak jsi přišel na to, že máš svaly plné toxinů? Dělali ti kreatinkinázu? _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út duben 01, 2014 7:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 01, 2014 3:15 pm Předmět: |
|
|
OK.
Jinak dnešní návštěva ortopeda ( ORP centrum ) a závěrečná zpráva:
"před měsícem distorse lev. hlezna, neléčeno, naopak plná zátěž - přetrvávající bolesti v obl. kotníku, více med
otok a haematom O
Kli n- levé hlezno - silná palp bol VK, palp bol i pod Vk a ZK, vlastní hlezno relat. klidné, bez otoku, haematomu, omezená a bol hybnost - dotažení dorsiflexe bol
Z - stp distorsionem ATc si n
DM + meso 1% v o.a. k VK - po obstřiku okamžitá úleva
rp orteza na hlezno - nasazení ortezy
rp olfern, obklady, šetřen, ko
Medikace: OLFEN-100, 1x denně"
Takže ve zkratce kloub je v pořádku, jen ty vazy/šlachy ne. Mohl mi dát berle a pevnou ortézu, ale říkal, že v mém případě bude "lepší" (spíš pro mě přijatelnější) elastická, takže ji budu nosit na každý trénink.
Dále mi to nejbolavější místo v kotníku opíchnul injekcí s nějakým nesteroidním kortikoidem (mesocaine, snad to říkám správně, ...to nebylo příjemný  ) a předepsal tobolky Olfen-100 SR. Jestli prý budu chtít, mám k němu zajít cca 10-14 dní před závodama a obstříkl by mi to znovu...
Jina MUDr. Jaroslav Šípek mě velmi překvapil a doporučuju, měl velké pochopení pro to, že jsem sportovec a mohl jsem se s ním bavit úplně otevřeně. Narovinu řekl, že nechce utlumit bolest, ale vyléčit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 01, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
Na to jsem se ho schválně ještě před vpichem zeptal, a on že není problém že můžu hned.
Doporučil také Priessnitzův obklad a narovinu mi řekl, že žádné krémy a gely nemám používat, zbytečně vyhozené peníze (přesně to si myslím také). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út duben 01, 2014 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Na to jsem se ho schválně ještě před vpichem zeptal, a on že není problém že můžu hned.
Narovinu řekl, že nechce utlumit bolest, ale vyléčit. |
Načti si něco o kortikoidech/mesocainu.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út duben 01, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Frozz. napsal: | Na to jsem se ho schválně ještě před vpichem zeptal, a on že není problém že můžu hned.
Načti si něco o kortikoidech/mesocainu.... |
Jako fuj obtřik....a takovej.
Teď budeš mít ty vazy krásně rozvolěný enjoy do záteže.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | kulíšek napsal: | | Frozz. napsal: | Na to jsem se ho schválně ještě před vpichem zeptal, a on že není problém že můžu hned.
Načti si něco o kortikoidech/mesocainu.... |
Jako fuj obtřik....a takovej.
Teď budeš mít ty vazy krásně rozvolěný enjoy do záteže.... |
Souhlas s ostatními...je to lokální anestetikum...tak nevím proč ti tvrdil toto, no a ten olfen, to je prostě klasickej diklofenak, ale ten já osobně taky občas používám, je to protizánětlivý - ale opět, příčinu neodstraňuje, takže asi tak :) jinak to centrum ORP - to je to v Dejvicích na Julisce?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Balista napsal: | | kulíšek napsal: | | Jinak jak jsi přišel na to, že máš svaly plné toxinů? Dělali ti kreatinkinázu? |
Dělali mu jen lobotomii rektálně (aby nepoškodili kůži na hlavě) na vlastní přání Ale moc to není poznat, snad jen že po mě chtěl řidičák a techničák, když přišel do tělocvičny
Plněj toxinů je, protože nejí zeleninu! |
Já měla na tu frázi "plné toxinů" taky reagovat...ale radši jsem držela hubu a skřípala zuby a říkala si škoda těch let studia, lidé stejně raději poslouchají šamany! :D (to nic proti Frozzovi, to je obecně)
Naposledy upravil Tsunami dne út duben 01, 2014 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | jinak to centrum ORP - to je to v Dejvicích na Julisce? |
Ano, to je ono, jen já byl na Břevnově v Praze 6. Dík.
edit: teď večer mě ten kotník začal bolet ještě víc, než předtím, tak jsem zvědavý, jak se bude chovat zítra.
edit2: tak na to prosím reaguj. Ty svaly hl. na nohách mám fakt abnormálně tvrdé, tak musí být nějak stažené (či nějaký jiný problém) a to se protahuju pravidelně a myslím, že i důsledně. Asi to bude tím, že nechodím do bazenu, do sauny, na masáže....
edit3: dělal jsem angličáka a zasekl jsem si gumovou podrážku u boty o gumovou podložku, další den se mi to stalo podruhé ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne út duben 01, 2014 9:22 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Tsunami napsal: | | jinak to centrum ORP - to je to v Dejvicích na Julisce? |
Ano, to je ono, jen já byl na Břevnově v Praze 6. Dík.
edit: teď večer mě ten kotník začal bolet ještě víc, než předtím, tak jsem zvědavý, jak se bude chovat zítra. |
Jinak přeju, ať se to brzo vyléčí :) a ten kotník si měl nějaký úraz nebo to začlo z ničeho nic a šel si přes bolest dál v trénincích. jestli jsi to psal, sorry nepostřehla jsem to.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|