taktiez uvazujem o kupe kolecka, kupim to v normalnom obchodaku? ci to musim objednat cez net ?
Koupil jsem v MMA kamenném obchodě, 300Kč. Přes net to jde také.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- jen rychlovka, ze včera ale parádně cítím břicho
Dnešní jídelák:
1. ovesná kaše, lžička medu, skořice
2. plátek kuřecího, brambory, zelenina (bylo toho málo, restaurace)
3. 200g kuřecího, pytel rýže
4. 250ml mléka + 100% protein
5. ovesné vločky, bílý jogurt, lžička medu, skořice, bebe
- celý den voda (i v restauraci, odolal jsem kofole a dal mírně perlivou bonaqu)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
mě z kolečka bolí to moje rozšvihaný rameno
taky jsem to měl rád.. potřeboval bych spíš dvě takový ty JR, co na nich cvičí Ross, protože u kolečka, jak mám ty ruce u sebe, tak mě rameno bolí : (
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Trening žádný nebude, protože jsem celý den ve škole, domu přijedu v 22:30. Zítra ale posilka...
Dnešní jídelák:
1. ovesná kaše, lžička medu, skořice, bebe
2. 200g kuřecího, brambory, trochu zeleniny
3. bebe, 100% džus (ve škole)
4. nic (škola)
5. před odjezdem zkusím něco koupit
6. večeře doma, dopíšu
Poznamka:
+ parádní trening, na to že je pátek
+ za hodinu mě čeká odvážení celé Avie s mulčovací kurou, to bude...
3 kubíky mulčovací kůry
- naložit do sudu (200 litrů) a odvést z kopce, pak znova do kopce
- cca 15-20 sudů
- práce 2hod, výsledek: mega mozoly na rukách
- výsledek:
1. místo ve čtyřhře (se Stanleym)
2. místo v jednotlivcích
- ještě jsem to nezapoměl, a to jsem to hrál před rokem , fotky budou.
Tu jsou fotky z minulého týdne, omlouvám se za kvalitu, foceno mobilem a své pomocí :
- různý běhy, přihrávky, přihrávky do běhu, kolotoč, sudy, přeskoky přes "židli", přihrávky do skoku, mccalfy (indiáni), abwheel, výklus...
Video - ukázka z treninku:
edit: AAAA smazali mi audio stopu, doprčic...tak už to máte bez hudby
Naposledy upravil Frozz. dne ne duben 24, 2011 8:22 pm, celkově upraveno 1 krát
pěkný.. jen mě zajímá, kde jste přišli na tenhle trénink. Jste si vymysleli, odkoukali odněkud, přečetli někde ??
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
pěkný.. jen mě zajímá, kde jste přišli na tenhle trénink. Jste si vymysleli, odkoukali odněkud, přečetli někde ??
Okoukali z youtube videí, co dělaj fotbalisti v USA. Nemáme samoz. vybavení, takže děláme jen to, co můžeme. Ale i tak je to super, navíc zábavný a jestli mi za rok vyjde fotbal závodně, tak se tímto trochu připravuju na budoucí pozici recievra. Díkes
Jste kreativní a makáte poctivě, to se mi libí... v dnešní době moc takových lidí není. Ty máš štěstí, že máš v okolí lidi, kteří se tomuhle věnujou s tebou. Co já bych za to dal, kdybych měl partu kamarádu, se kterýma bych mohl takhle potrénovat . Moji kámoši jsou leda na chlast, hulení a diskotéky.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
To vypadá dobře :D
Já jsem na tom s příteli podobně jak Reiben :D Mám kamarádku, to je atletka, ta by takhle neblbla a přítele ten by takhle blbnul, jen se moc nevidíme:D
Ale chtěla jsem říct, že to v té 0:50 vypadá groteskně:D Musela jsem se zasmát, určitě je to těžké, ale vtipné:D
Díky, není, to máš pravdu. No já na tom nejsem taky nějak supr, mám jednoho sparinga (stanley) a tenhle další kámoš s náma jde trénovat jen občas, jinak ostatní taky nic většinou nedělají.
Merrao napsal:
...
No já jsem taky "bývalý" atlet a blbnu tak . Jo jak tam stojíme a pak spadnem do toho kliku? Jojo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru