Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Forma slušná, docela se divím, že se na tobě vůbec udrží nějaká hmota, když si dáváš takové nálože při tréninku
Klobouk dolu, takové tréninky co jedeš ty, by asi málo kdo tady z fóra udýchal a k tomu fotbalu, já sem čekal kdy se k tomu dostaneš, vždycky když čučim na ty tvoje videa tak v tobě úplně vidím toho typického rychlíka co utiká, a nikdo ho nedokáže chytit
GL do dalších tréninků
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Forma slušná, docela se divím, že se na tobě vůbec udrží nějaká hmota, když si dáváš takové nálože při tréninku
Klobouk dolu, takové tréninky co jedeš ty, by asi málo kdo tady z fóra udýchal a k tomu fotbalu, já sem čekal kdy se k tomu dostaneš, vždycky když čučim na ty tvoje videa tak v tobě úplně vidím toho typického rychlíka co utiká, a nikdo ho nedokáže chytit
GL do dalších tréninků

Díkes Oddo, tohle vždy potěší .

Ohledně té hmoty, no bohužel jak jsem v Praze na bytě, tak tu prostě nemůžu žrát tak, jak bych chtěl, finance jsou omezený, ale hlavní je, že mám maso každý den, někdy i 2x denně, na to peníze jsou a budou .

No snad to vyjde, po zkouškovým si budu připravovat fotbalový trenink v posilce, takže zase nějaká změna, už se těším!! Chci trochu pohnout s váhama: na MT se dostat ke 150-160kg, bench přes 100kg, pushpress na 60kg, přemístění v seriích se 70kg a přední dřepy na 80kg.
MOŽNÁ zkusím pohnout s BW na 90kg, ale to ještě musím hodně promyslet, přece jenom nechci, aby mě na hřišti smetli jak malýho kluka, ale zase se bojím o kondici a rychlost. Problém problém...:-/

Tobě taky GL a měj se.
Ocelák

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdárek, Frozzi rád bych k Tobě byl upřímný. Máš určitě dobrou fyzičku, i nějaký silový základ tam je, ale Ty si tak strašně zakládáš na tom, že nechceš přibrat aby jsi neztratil tu svoji rychlost a fyzičku, že tomu nemůžu uvěřit. Neviděl jsem Tě ani Tě neznám, ale při Tvé frekvenci treninků a jejich skladbě věř, že ta Tvá fyzička a rychlost na které si zakladáš by ve většině sportů byla jen průměrnou. Kdyby jsi zkvalitnil svoji postavu ( rozumněj ubral tuk, přibral svaly aspon na 87-90kg), trenoval víc a rozumněji, tak bys měl i při 90kg mnohem lepší fyzičku, rychlost i výbušnost, plus bys byl o mnoho silnější. I s větší tělesnou vahou lze být ve sportu výkonější, je třeba tu hmotu jen rozumně umístit.
Tak zdar a at Ti to s americkým fotbalem dobře dopadne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ocelák napsal:
Neviděl jsem Tě ani Tě neznám, ale při Tvé frekvenci treninků a jejich skladbě věř,...

Né že urputně nechci přibrat, jen to zatím prostě zvažuju.

Neviděl jsi mě a ani mě neznáš - to mi skoro stačí :-), takže:
Frekvence treninku? Ano, při nástupu na vejšku a stěhování se sem a tam nemám treninků tolik, jako jsem měl na střední, kdy jsem měl daleko více času, teď je priorita škola, až pak trenink. Podívej se na treninky o několik stránek dozadu, ne jen tyhle poslední páteční šmrdlačky co jsem jel po škole jen na udržení :-).

V jakých sportech by byla moje rychlost a fyzička průměrnou? Když jsem byl ještě v klubu atletiky, mých 60m jsem měl za 7.29 - a 7.2 je tuším čas pro nominaci na Mistrovství ČR - podotýkám, to jsem nedělal žádný (!!!) dřepy, přemístění, pořádnou plyometrii apod., teď, kdybych si připoměl start z bloků, by byl čas lepší, to mi věř. Takže podle tebe je v podstatě toto průměrné a každý fotbalista a hokejista takhle běhá.

Trénovat víc? Dej mi peníze a já budu. Jsem v Praze na vejšce, teď mám zrovna zkouškový, trenuju tu, co se dá (hlavně domácí kruháky, v rámci možností), stadion tu je (150kč za vstup, ne děkuji), takže když přijedu domu, vynahradím si to. Peníze tu mám TAK-TAK na jídlo, ne abych dával xkrát 100Kč na posilovnu.

Jak si psal nazačátku - ano neznáš mě, určitě si nesledoval můj log odzačátku, nevíš jak jsem trenoval a co mám za cíle.

Reaguju podrážděně, protože tyhle s prominutím neobjektivní kecy opravdu nesnáším. Až budeš běhat celou zimu v -20° ve sněhu, zatímco všichni ostatní sedí doma, až budeš vždy, když venku chčije jako z konve, běhat 2 hodiny venku v triku a šortkách a ve 30° ve stínu se prohánět po ovále, lidi a rodina ti budou říkat: "blázne" (ahoj Drapere), zvládneš 7 dní jet každý den dvoufázový tvrdý treninky, napiš mi. Tohle není žádný machrování, já to dělám pro sebe, je to jen holý konstatování a reagování na tvůj příspěvek.

Jestli chceš, klidně tě vyzvu na společný trenink venku , dopadneš jako můj kamarád florbalista, který, kdybych to nestopnul, by se zeblil.

e: já vím, určitě se dá pořád zlepšovat, já bych se chtěl hlavně ještě zlepšit např. ve skoku do výšky, do dálky snožmo, zlepšit výbušnost a sílu.
A kdo jsi vůbec ty? Jak trenuješ? Ať vím, s kým mám tu čest :)

Naposledy upravil Frozz. dne po květen 23, 2011 1:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Paye

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no teda... 7,2s na 60m neni nic moc, znamej da 6,9 a to se na 60m, ani 100m nijak nepripravuje.
Reiben

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozzi to není moudrý se navážet do Oceláka , to je totiž docela dobrej blázen ve stylu Drapera. Shlédni jeho log : http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=3668&postdays=0&postorder=asc&highlight=ocel%E1k&start=0 .
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
no teda... 7,2s na 60m neni nic moc, znamej da 6,9 a to se na 60m, ani 100m nijak nepripravuje.

Elektronicky, ne stopkama , téměř nikdo, kdo se na sprinty nepřipravuje, by nedal pod 7s elektronicky, jedině velmi velký talent.

Reiben - já se nenavážel, já se bránil zkouknu log.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ocelák - zkouknul jsem část tvého logu. Upřímně ti napíšu: viděl jsem, že se hodně zaměřuješ na kolo a vytrvalost, takže běh 5km++, výkony máš dobrý, mě dlouhý tratě nebaví, proto jsem se dal na sprinty , i když občas si taky dám nějaký delší fartlek v lese či na stadionu, je to potřeba.
Ten maraton klobouk dolu, připomínáš mi mého bráchu.

Ad k těm treninkům v posilovně a venku:
Uterý 5.dubna

Běh-sprinty +plyometrie
1km rozklus
6x60m běžecká abeceda
strečink
2x30m sprint
2x60m sprint
3x100m sprint
výskoky obounož na 1,2,3schody (každý 10opak)
Výskok obounož na 40cm překážku 30x
Výskok obounož na 70cm zídku 40x
500m výklus

Proč chodíš plyometrii společně se sprinty? Je to hloupost, na plyometrii by se měl vyhradit čistě jeden den a jet jenom jí, žádný sprinty předtím - zbytečně se částečně vyčerpáš a pak skoky, výskoky apod. nebudou na 100%.

Většina tvojich treninku v posilovně vypadá takto:
kruháč
4x
Shyby 12opak
Kliky na pěstech 20opak
Zdvih pánve do svíčky 10opak

- kruháky jsou určitě dobrý, ale v podstatě jedeš 4-5 cviků (shyby, sedlehy, kliky, benc) a to pořád dokola, mohu se zeptat, proč nejedeš přemístění? Dřepy (s výskokem), výpady a další podobné cviky? Shyby máš na druhou stranu opravdu super, jako Ustinuv tady z fora.

Jsi teda v podstatě spíše vytrvalec, takže ani nějak nechápu tvůj komentář k mým většinou ne-vytrvaleckým treninkům.
Ocelák

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám že jsem hrábl do vosího hnízda, to nebyl žádný utok ani nic myšleno ve zlém, jen sem napsal můj názor za kterým si stojím. Opravdu, většina kluků co znám a hrají hokej nebo basket, se v letních přípravách věnují podobným treninkům co jezdíš Ty ( když kouknu zpátky co logu tak tam máš sobotní atletické treninky) , a zvládají to dokonce i víckrát týdně. Samozřejmně po dobu jejich letní přípravy ( cca 3měsíce). Když sme na střední běhali 60m, nepamatuju si přesně jejich časy ale většina jich to dala pod 7,5. Já mám 60tku za 7,6s. Ten Tvůj čas na 60tku je velmi dobrý, ale ( a prosímtě nenaser se) nic světobornýho.

K tomu dotazu na ten atletický trenink, šel jsem sprinty a plyo v jeden den protože to beru jako dynamiku, a už mi to nešlo nacpat nikam jinam v týdnu, většinou jsem chodil (myslím běžecký trenink) 1týdně tuhle dynamiku, 2-3týdně nějaké běžecké useky a jednou týdně něco dlouhého nebo jen lehký výklus. Plus posilka ajiné.

K tomu že bych nezvládal dvoufázový trenink .... minulý týden jsem měl 16treninkových hodin ( 11hodin kolo silnička, 1hod plavání, 2,5hod posilka, 1hod běh). Myslíš že by se to dalo zvládnout v jedné fázy denně? Většinou chodím ty posilovací kruháče o obědové přestávce v práci ( vyběhnu za fabriku, tam mám strom a na něm zavěšený TRX, je tam zábradlí na kterým jdou dělat kliky na bradlech a sedlehy cvičím normálně na zemi na louce. A nezbyde mi dělat nic jinýho než kruháč pač mám málo času- do 30minut). Když přijdu domu mám taky doma povinosti, a pak můžu dát i nějakou druhou tr. fázi.

Dělám silově atletický pětiboj ocelový muž ( disciplíny benč se 65kg, shyby, sedlehy za 2minuty, běh 5km, kolo 40km), a proto v posilce cvičím skoro jenom benč, shyby a břicho ( až na období po sezoně kdy cvičím v posilce i jiný partie, abych nabral hrubou sílu). Neberu se za vytrvalce, spíše všestraného sportovce. Chodím na věřejné závody, své výsledky Ti dám klidně k dispozici.

Výkonostně ve shybech mě srovnávat s Peterem Ustinovem nejde, je v tomhle cviku o x kategorií výš.

Tvoji nabídku společného treninku nepřijmu, protože nebudu jezdit až do Prahy kvůli pár sprintům. Na oplátku Ti nabízím, přijd si otestovat svou fyzičku 12.června do Žďáru nad Sázavou, uskuteční se zde závody, kde by jsi mohl zabodovat. Přihlaš se na http://sportnavysocine.cz/?best_fitness_ocelak_zdarska . Silniční kolo Ti klidně seženu a zapůjčím.

V diskuzi pokračovat nebudu, nechci se hádat, je to zbytečné a k ničemu by to nevedlo. Vážím si všech sportovců, i Tebe, chápu že to asi není prdel při minimu peněz studovat v cizým městě a do toho ještě trenovat. Reagoval jsem hlavně na Tvoje obavy ze při zvýšení bw by jsi ztratil rychlost a kondici.

Prosímtě ber to jako uzavřený, nemá cenu se hádat o fyzičce, je to relativní pojem ( pro někoho je dobrá fyzička zvednou 300kg na mrtvolu, pro někoho vyjít schody, pro někoho uplavat 1500m pod 20minut, pro někoho 60m sprint pod 7,2s...), jsi sprinter, já dělám jiný sport, beru to. At se Ti daří a jestli chceš přijet na ty závody budu jedině rád. Kolo seženu a pučím.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok jasně, byl jsem vznětlivý za to se omlouvám, teď už máme jasno.
Doufám že to nebude vypadat jako výmluva, ale na kole jsem neseděl od svých 12ti a opravdu nevím jak bych zajel tu vzdálenost, já byl vždy radši na ten běh, kolo moc nemusím.

"Reagoval jsem hlavně na Tvoje obavy ze při zvýšení bw by jsi ztratil rychlost a kondici."

- víš co, tak já to schválně zkusím, není nic lepšího než vlastní zkušenost. Zkusím nějak kolem prázdnin kvalitně přibírat, na těch 90kg, během toho samozřejmě treninky jak v posilce tak venku (běhy, kruháky, plyo...) a uvidím, jestli pocítím rozdíl. Samotnýho mě to zajímá.

"..nemá cenu se hádat o fyzičce, je to relativní pojem ( pro někoho je dobrá fyzička zvednou 300kg na mrtvolu, pro někoho vyjít schody, pro někoho uplavat 1500m pod 20minut, pro někoho 60m sprint pod 7,2s...)"

- souhlas, já se teď navíc budu zaměřovat spíše na ten ame.fotbal, jak už jsem psal, takže treninky se ještě trochu pozmění (důraz na sil.vytrvalost, rychlost, koordinace při změnách pohybu, výskok, sprinty se zátěžema), abych se pořádně připravil.

Měj se a přeju hodně štěstí!
redis

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar bejku:) Ty jo si na tam těch posledních fotkách nějak spálenej ne?.) Jinak tyty černochy dáváš všude člověk pak neví jestli chodíš do solárka nebo dáváš ukázku dalšího svého idolu :D

Btw. pěknej trénink :) Plánuju teďka vymyslet něco na léto na venek, nechce se mi soplovat v zasmrádlejch barákách, určitě se nechám inspirovat, moc pěkný :) hlavně to vypádá vtipně = zábavně:)

Každopádně hodně štěstí ve tvém usílí určitě se vyplácí jak na to koukám,)
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

redis - jo jasně, a díky moc. No trochu jsem to přehnal s opalováním, to víš, venku už je hezky tak mě to lákalo
redis

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sem si uz rikal, ze se chces priblizit svym idolům

jinak s tim pribiranim -> neorientuju se moc v tve "discipline" sportove, ale treba u mne jako u horolezce je nejaky "pribirani" pase ... naopak ja bych mel jeste zhubnout (+nabirat svalovinu hrozne hrozne moc pomalu s tim, ze kazdej gram musi sedet a bejt uz zapracovanej nejlip) ... takze te v tomhle treba chapu ... kondicak nebo clovek co jede pres rok objemy a pak dieti to nepochopi, ale je velkej rozdil s sebou tahat 80 nebo 85kg, ikdyby to bylo o 5kg vic svalu tak nez to zapracujes je sezona pryc, ba naopak ti jde pak dolu psychyka ... a treninky se jenom kurvi :)

jinak dobre rano :D
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redis napsal:
sem si uz rikal, ze se chces priblizit svym idolům
jinak s tim pribiranim -> neorientuju se moc v tve "discipline" sportove, ale treba u mne jako u horolezce je nejaky "pribirani" pase ... naopak ja bych mel jeste zhubnout (+nabirat svalovinu hrozne hrozne moc pomalu s tim, ze kazdej gram musi sedet a bejt uz zapracovanej nejlip)

Jo, já tě chápu, u horolezců to je určitě znát.

Já hlavně a primárně musím promyslet, JAK udělat to, abych kvalitně přibral na 90kg a zároveň NE-udržel, ale ZLEPŠIL rychlost a výbušnost , to bude asi oříšek, ale věřím, že to půjde, musí. Bude to otázka správně rozvrženého a naplánovaného treninkového plánu. Dobré odpoledne
Reiben

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si myslím, že přibírání nebude mít až takový dopad na tvojí výbušnost nebo rychlost. Když nezačneš přibírat moc rychle a budeš se dál intenzivně věnovat sprintům a plyometrii, tak myslím, že nebude problém.
Tělo se prostě adaptuje na tvojí vyšší tělesnou hmotnost při zachování dobré výkonnosti. Navíc ti asi půjdou nahoru i váhy v posilovně.
Takže GL do dalších tréninků a až se do toho pořádně pustíš, tak zase začni psát log..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: