+ Shyby naširoko + Kliky s posouváním JČ + Dynamické kliky mezi kotoučema + Bradla + Skokové výpady + výskoky na 60cm lavičku
+ Zkracovačky na zemi + plank + Dragon Flangs + Zkracovačky na míči + Abwheel
- nezdá se, ale celkem náročný. Postupně se zlepšuju u Dragon Flangs, je to brutální cvik.
Strava super, 3 celozrné chleby, šunka, sýr, salát, mléčná rýže, rýže + maso, rýže + maso, protein s mlékem, broskev, celý den voda.
Dragon Fangs:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
ZMĚNA: vození cca 100ks po 4kg dřevěných planěk na zahrádku z kopce + výšlapy s kolečkem do kopce, cca 1hod, pospíchal jsem
- dnes jsem už sprinty nestihl, protože pro mě měl taťka nachystnou práci, ale i tak to byla makačka a dobrá alternativa. Příště zase podle plánu...
- odpoledne jsem se musel na hodinku vyspat, nějak to na mě spadlo...nevím proč, stravu mám myslím si dobrou, spánek taky (7,8hod), prostě mi něco chybí..., buďto investuju do bcaa nebo nějakých vitamínů a minerálů
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- nějaké cviky moc nešly, ale věřím, že za 14-21 dní se to zlepší a půjde to lépe
- projel jsem mnoho cviků od hlavy až k patě, většinou výdrž 20-30s
- navíc byla dnes docela těžká a vyčerpávající brigáda, zítra bude ještě horší a to mě čeká posilka - těžké cviky, už se těším, jen nevím, co všechno zařadit. Ještě to musím pořádně promyslet!
edit: jinak mě už několik dní, ale dneska nejvíc, bolí levý loket, ale z vnitřní strany. Bolí to i když jsem v klidu, štve mě to, ještě tomu dám pár dní a jestli to nepřestane, koupím si asi nějaký stahovák a pak to budu řešit dál.
+ Trh z polo + Dřepy s v.osou nad hlavou + Benchpress + Mrtvý tah
+ Zkracovačky na míči + plank + Dragon Flangs
- mám pár nových zpráv.
1. jak jsem zařadil do plánu gymnastické protahování, projevilo se to u dřepů s činkou nad hlavou, ruce (ramena) jdou více dozadu, lépe se dřepuje
2. Je to docela v prdeli. Prý mám tenisový loket, zezačátku posilky jsem to tolik necítil, ale bolest se stupňovala, u benche jsem musel snížit ze 70kg na 50kg a pak konec, MT jakžtakž ....no a pak jsem si musel na 15minut sednout, držet a rozdýchávat bolest, která byla fakt velká, pak se mi i zatočila párkrát hlava.
Teď si to doma leduju, každopádně v treninku musím pokračovat, takže doufám, že to nebude nějak vážnější.
leduj, zkus mackat kolecko (s co nejmensim odporem), mazej hrejivou masti (thajska je super), ja pri problemech vynechaval vsechny dynamicky cviky a omezil tahovy.. pak existujou ruzny cviky co se daj dohledat na youtube, poslu do pm jestli to najdu
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
leduj, zkus mackat kolecko (s co nejmensim odporem), mazej hrejivou masti (thajska je super), ja pri problemech vynechaval vsechny dynamicky cviky a omezil tahovy.. pak existujou ruzny cviky co se daj dohledat na youtube, poslu do pm jestli to najdu
Díky moc, ledovat budu, kolečko někde najdu, mast mám nějakou sportovní ALPU, omezovat cviky se mi moc nechce, ale jestliže to bude bolet, nic jiného mi nezbývá . Podívám se na ty cviky na YT.
- dnes mám volno, akorát se mi to hodí, abych si mohl pořádně ledovat a strečovat ten loket, který dnes zase bolel, i když ne tolik jako včera.
Stravu pořád dodržuju, většinou to vypadá takto: musli/tvaroh, ovoce, mléčná rýže, těstoviny/rýže + maso v krabičce, celozrn. pečivo + šunka, sýr, salát, vajíčka, protein + mléko, večeře to samé co oběd, celý den voda.
Hlavní: 7x kombinované skoky na tribuně
5x P noha + 5x L noha skoky nahoru na tribuně
5x5 koleček skoky snožmo přes švihadlo na zemi
4x12 skokový výpady (+ výškové)
10x žabák z místa (snaha o co nejdelší skok)
10x (3x výskok do výšky + 1x žabák do dálky)
10x (výskok na překážku (60cm) - seskok - žabák) = vylepšený Reactive jump
3x10 P + 3x10 L boční vykročení na překážce (60cm, těžké)
10x skok z hloubky snožmo na překážku + tlumený dopad, bez pauzy
10x skok z hloubky snožmo přes překážku (60cm)
15x skok do výšky (max)
5x20 skippingové frekvenční poskoky - dotyk lavičky špičkama
Švihadlo: 100x snožmo
100x střídavě
100x rocky styl
- výklus 400m
- trenink fajn. Plyo mě baví, a je to potřeba. Kdyby někoho zajímal nějaký cvik, můžu popsat, případně natočit video.
- loket jsem měl zase pro jistotu obvázaný (mám celý den, kromě noci), ke konci zase bolel. Modlím se za to, aby to už konečně přešlo, já se snažím co můžu...
100% motivace:
Víš, docela tě obdivuji, že tě to baví to protahování...
Já se k tomu nikdy nemohu donutit:/ Zdá se mi to občas těžší jak to cvičení samotné:D
No dík, ale abych byl upřímný, taky mě to tolik nebaví, u určitých protahovacích cviků to dost bolí - ale ta bolest je taková jiná/divná , ale pak se cítím krásně uvolněný a je to fajn pocit, navíc vím, že protahování (=ohebnost) je důležitý při úplně každé činnosti, tak proto to dělám.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru