+ Kliky s posouváním JČ loket 100%
+ Bradla 95%
+ Shyby naširoko tady už mě to bolelo, musel jsem u 2 serie přestat, 50%
+ Dynamické kliky úzko-široko ok
+ Skokové výpady + výskoky na 60cm lavičku ok
+ Zkracovačky na zemi + plank + Dragon Flangs a tu ... viz poznámka + Zkracovačky na míči + fighterské převaly + švihadlo
- při Dragon Flangs se to dalo udržet, ale jakmile jsem se pustil, dostal jsem nehoráznou bolest do loktu, něco jako minule, udělal jsem to 2x a vysral jsem se na to, nešlo to, jsem hodně nasranej a nevím co teď, poslední možnost je si dát pauzu, asi bude na místě fyzioterapeut, ale ten mi řekne přesně to, co slyšet nechci, chjo...
Kdyby to nebyl úplně nový trenink, nový jídelníček, tak bych to překousl ...ale takhle ne.
- loket si ale každý den 2x leduju zmrzlým kuřecím masem, celý den ho mám obvázaný, natírám sportovní mastí, protahuju podle youtubu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
mozna by stacilo vynechat ty tahovy cviky jak sem psal (i ty dynamicky nejsou na to dobry), trochu proste prizpusobit trenink.. pri tech shybech a flagu to zabira proste moc
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
mozna by stacilo vynechat ty tahovy cviky jak sem psal (i ty dynamicky nejsou na to dobry), trochu proste prizpusobit trenink.. pri tech shybech a flagu to zabira proste moc
Takže vynechat shyby, flagy, MT, bench, trhy z polo, dřepy s činkou nad hlavou, dynamické cviky....no moc mi toho nezbyde, ale díky za radu, zkusím to nějak promyslet.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Kopce: 100m, 100m, 100m, 100m, 100m Mega kopce: 5x - přes špičky, krátké frekvenční kroky
- pak už nezbyl čas
Výklus, gymnastické protahování - 35min
- loket jsem v půlce treninku zase cítil, a zítra mám posilku, no uvidím a případně nahradím cviky, který nepůjdou
100% motivace:
Naposledy upravil Frozz. dne st srpen 24, 2011 9:45 pm, celkově upraveno 1 krát
- myslím, že to není zas tak špatný výkon, bohužel se nemůžu s nikým srovnat. Ještě to musím potrénovat...
Ten můj údaj bude zhruba těch 3,2, možná 3,1, nevím, ale přes 3 to je na 100%.
Počítal jsem to na stopy - boty, udělal jsem 9+ něco málo stop (asi tak 9,3), bota měří asi 33-34-35cm, takže to vychází na nějakých 310-320cm.
Bylo by to ale víc, kdybych pravou nohu nenechal vzadu ale rovnoběžně s levou .
- dnes posilovna, trh z polo a dřepy s činkou nad hlavou zřejmě nechám, tam mi ten loket tak nebolel, ale nad benchem a MT budu rozmýšlet, přemístění dělat určitě nebudu, výpady budou snad OK.
- z PÁ na SO jedu na Mimoňské války, můj první tuning sraz, alespoň si udělám vlastní názor na tutu mega akci, ale plyometrii bych měl stihnout!
+ Trh z polo - do 40kg
+ Dřepy s v.osou nad hlavou - do 40kg, LEPŠÍ se to!! Dávám už dřepy na 90% na zem
+ Benchpress serie s 50kg, hodně op, výbušně a opatrně
+ Výpady s JČ 18kg + 18kg
+ Mrtvý tah nebyl, na chvíli ho budu muset vyřadit
+ Bic. zdvihy JČ + bradla
- loket jsem cítil, a cítím. Nebylo to ale až tak hrozný jako minulé treninky. Trh a dřepy s v.o. nad hlavou jsem chtěl natočit, těch 40kg už se mi zdá jako dobrá váha , je to opravdu těžký cvik.
Ale od té chvíle, co jsem se začal pravidelně a poctivě protahovat, jsou ty trhy a hlavně dřepy s činkou nad hlavou technicky O MNOHO lepší, vůbec jsem to nečekal. Chci pak zaútočit na 50kg.
Jelikož jsem byl včera na srazu, nemohl jsem trénovat, takže dnes sloučím PLYO + výklus, gymnastické protahování.
Už mi došla mléčná rýže, kupuju dalších 10kg !!!
Takhle nějak vypadal můj oběd pár dní zpět:
Hlavní: 5x P noha + 5x L noha skoky nahoru na tribuně
5x5 koleček skoky snožmo přes švihadlo na zemi
4x12 skokový výpady (+ výškové)
10x žabák z místa (snaha o co nejdelší skok)
10x (3x výskok do výšky + 1x žabák do dálky)
10x (výskok na překážku (60cm) - seskok - žabák) = vylepšený Reactive jump
3x10 P + 3x10 L boční vykročení na překážce (60cm, těžké)
10x skok z hloubky snožmo na překážku + tlumený dopad, bez pauzy
10x skok z hloubky snožmo přes překážku (60cm), bez pauzy
5x20 skippingové frekvenční poskoky - dotyk lavičky špičkama
- výklus
Gymnastické protahování - 40min
- výklus
+ Kliky s posouváním JČ + Bradla + Shyby naširoko nebyly, nemůžu je
+ Plyo kliky mezi kotoučema (max 5 kotoučů na každé straně)
+ Skokové výpady + výskoky na 60cm lavičku + zkouška výskoků na kotouče s činkou na zádech (viz. Neporazitelný 3 trenink)
+ Zkracovačky na zemi + plank (+vylepšený) + Zkracovačky na míči + přitahování míče nohama + švihadlo
- loket už tolik nebolel, ale pořád ho cítím. Doufám, že se to už lepší ... Jinak trenink fajn.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru