Ide o to ako sa chceš tomu venovať či na plno alebo nie ako na plno jednoznačne Lions
+ zázemie, tréneri, zápasy, vybavenie a od začiatku sa budeš učiť dobrú techniku a hlavne budeš mať konkurenciu a tým pádom oveľa väčšiu snahu sa zlepšovať
- financie
Blades:
+ si pri zrode
o mínusoch neviem napísať lebo neviem kto to zakladá a aký ma k tomu prístup
Suma sumárum ako pozerám tak priorita sú peniaze tak ze Blades a ak sa tomu budeš chcieť naozaj venovať tak tam niečo za pár rokov vybudujete.
Hele Frozzi, zajímalo by mě jak to funguje pokud má někdo zájem hrát fotbal dejme tomu za ty Lions? (neptám se proto, že bych měl zájem hrát, jenom mě to zajímá).
Já jsem dřív hrál hokej za řekněme menší okresní tým, a pokud chtěl někdo přestoupit řekněme třeba do Zlína, tak si ho museli tamní trenéři sami vybrat, následně vyzkoušet a podle toho se rozhodlo jestli ho vemou do týmu nebo ne. Zkrátka nešlo to tak, že by si někdo řekl: zkusím hrát za Zlín a sám se sebral a šel "na zkoušku" do Zlína atd.
Už si se bavil třeba s trenérem Lions jestli by tě vzal na pár tréninků vyzkoušet nebo tak něco?
P.S. Jo a mohl bys mě prosimtě do PM napsat recept na ty proteinovétyčinky? Vypadají luxusně
Máča AF v ČR a aj na SVK nieje taký rozšírený a tým pádom je každý tým vďačný keď príde nový hráč s elánom a s túžbou hrať.
Máča - přesně jak píše Salli, každý tým potřebuje hráče, takže se stačí nějak domluvit s couchem a dostavit se na trénink, některý kluby mají "přijímací zkoušky" v podobě různých disciplín.
S prezidentem Lions jsem se nebavil, dnes mu budu psát email, takže uvidím, co mi odpoví.
Culda - máš zájem? Máš FB? Jestli jo, napiš mi SZ, já ti pak pošlu stránku toho začínajícího klubu. Už měli celkově 3tí trenink, já tam byl s kámošem po prvé.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tie prijímacie skúšky sú na to aby tréneri zistili na akú pozíciu sa teoreticky hodíš. Preto je ten šport tak super, že sa tam presadí 80kg bežec aj 140kg teliatko.
Tvůj log už nějakou dobu sleduju (a nejenom kvůli těm super videím, které sem postuješ) a taky uvažuju, že bych ten AF zkusil, konkrétně za brněnské prvoligové Alligators. Akorát mě trochu odrazuje možná cena vybavení a příspěvků. Už jenom základní chrániče jako ramena, helma, chrániče na stehna musí stát pomalu deset tisíc a kde máš další příspěvky (za obyč. soccer jsem platil 1000 ročně, takže v AF to bude čekám ještě o dost větší pálka). Když pak budu mít vybavení za 10 hadrů a někdo mě sestřelí, koleno na sračky, tak nevím, co pak s tím. Nezjišťoval sis o tomhle něco? Docela by mě to zajímalo.
A abych přidal i něco užitečného tak přikládám video sestřih mého oblíbeného týmu Patriots:
Výstroj kúpiš za 250€ ako nič plus prvoligové tými ti na začiatok výstroj zapožičajú. A zranenia sa neboj pokiaľ budeš robiť všetko ako máš tak sa ti málokedy stane niečo také čo by si za 2-3 dni nerozchodil.
Ahoj. Díky za koment :).
Jo, Aligators znám, kdybych studoval v Brně, hrál bych za ně. Třeba se někdy potkáme na zápase.
No tak výstroj většinou týmy pujčují, ale já bych chtěl někdy vlastní....:
helma - cca 1300Kč
ramena - 2500Kč
boty - 1500kč
rukavice - 800Kč
+ nějaký ty doplňky, takže celkově za výstroj kolem 6000-7000Kč . A příspěvky na rok u Lions prý kolem 5.000Kč / rok.
Ale dá se koupit i takový set pro začátečníky, je tam vše, co je potřeba, za cca 5000Kč.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Neviem aký má vzťah bikeathletic s českým odberateľom ale ku nám na slovensko keď posielal pakety tak sa 2-3 krát reklamovalo lebo stále poslal niečo zle a tá základná ti úplne stačí.
Volno - namísto pátku, byl jsem celý den unavený a nepoužitelný
11.9. - NEDĚLE
Gymnastické protahování - 40min + výklus
...a zítra mě čeká posilka - s vlastní váhou. Možná bych zkusil opatrně zapojit shyby, loket už v klidu nebolí, ale v pátek při fotbale jsem ho zase cítil.
Jinak už jsem napsal prezidentovi Lions, tak netrpělivě čekám na odpověď! Modlím se, ať to nestojí víc jak 5000Kč na rok
Vždycky jsem chtěl být safety, tak jestli všechno klapne tak se myslím jednou poznáme moc dobře.
Ajajaj budu si muset dát pozor . Taky přeju hodně štěstí, pak mi klidně napiš do logu, jak ti to dopadlo.
Trenink na stadionu: AF (přihrávky s míčem + běhy + balanc na překážce) - 60min
Posilovna A: cviky s vlastní vahou, core, břicho
+ Kliky s posouváním JČ + Shyby + Bradla + Dynam. kliky mezi kotoučema + Plyo. výskoky snožmo na kotouče s osou na zádech - parádní cvik, příště přidám zátěž
- 2 cviky na biceps
+ Zkracovačky na zemi + plank (+ obtížnější) + Zkracovačky na míči + přítahy míče
rozhodně chválim, že ceheš hrát fotbal. Rozhodně je dobře, že kuli tomu chceš jít do Prahy.. ALe proč sis vybral jedinej ze tří pražských týmů, kterej nemá Qb, když chceš bejt WR?
Nedrž se při zemi a zkus nějakej tým s profi QB, za mě to jsou Black hawks, kterejm začíná za chvilku nábor ;)
Good luck
Edit:
Výstroj si nejprve pujč a utracej prachy za doplňky, který jsou potřeba! A u Lions to bude nejdražší, pač maj nejméně sponzorů.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru