+ Kliky s posouváním JČ + Prison jump squats + výpady + Bradla + Tric. kliky mezi lavičkama
+ Klopení krku (10kg kotouč) (jen dnes)
+ Otáčení 10kg kotouče kolem hlavy (jen dnes)
+ Zkracovačky na zemi + plank + Zkracovačky na míči + fighterské převaly
- ze včera cítím trochu nohy, a břicho. Zítra mě čekají kopce, úseky, rovinky, uvidím, co vymyslím...
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
NBD 2 už jsem to viděl. Jsou tam lepší fighty. Ale příběh a herecké obsazení (až na M. J White) oproti jedničce je opravdu o krok dozadu.
Ale pochválit musím i hudbu.
- super trenink, ale ještě jsem cítil trochu nohy z plyometrie, a krk ze včera
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt září 08, 2011 8:57 pm, celkově upraveno 2 krát
Včerejší výtvor, nejsou nějak extra chutné, ale sníst se to dá, navíc když se namáčejí do tvaroh je to fajn. Ale příště zkusim udělat těsto méně hutné, tzn. přidám více mléka.
Odkaz s receptem můžu poslat do SZ.
čauko. taktiež včera som si urobil domáce proteinovétyčinky :) .. ja som namiesto vločiek použil ovsenú kašu a pridal arašidové maslo (+ proták), celé to cesto parádne ,,držalo,, a nasačkoval do formičiek a dal do chladničky - ráno som degustoval, a chutí to veľmi dobre.
Hezke, a nedělal jsi to v troubě? Ty si to jedl "syrové"? To bych možná taky vyzkoušel ..protože tyhle moje jsou takový sušší, tvrdší.
nie, nedával som do rúry..len som ako ovsenú kašu zalial vriacou vodu a nechal vychladnúť a domiešal proťák + arašidové máslo a od toho nie je suché-tvrdé a už len do chladničky :)
a musí to mať takú hustú konzistenciu lebo inak sa to bude rozpadávať.. fakt vyskúšaj a uvidíš.
+ Trh z polo - PR 50kg !!! - 2x, 2x, 1x, radost + Dřepy s v.osou nad hlavou - do 40kg
+ Benchpress - 50,70,80,90,70 (4x90kg)
+ Výpady s JČ - 20kg + 20kg
+ Zkracovačky na míči + fighterské převaly + Zkracovačky na zemi + hyperextenze + plank (+ obtížnější verze)
- velká radost z trhu, na těch 50kg jsem si prostě věřil. Teď budu trénovat hlavně se 40kg, 50kg a na konci prázdnin bych chtěl zaútočit na 60kg
- bench taky super, maximálku bych teď viděl na 2x100kg - na to, že to je pro mě vedlejší cvik, jsem spokojen
- zítra jdu na první trenink ame. fotbalu tu v Ústí, tak uvidím jaký to bude, klub teprv začíná. I přes to ale napíšu LIONS v Praze
Gymnastické protahování - 40min
S kritikou nešetřit (40kg):
Chtěl bych hrát Wide Recievera, výšku a váhu na to zhruba mám, rychlost myslím taky, takže ještě chybí dopilovat techniku a práci s míčem a běhací drilly. Ale určitě se nebráním zkusit něco jiného.
Koľko to máš cca 190 a kilo koľko 85 tak to by šlo na WR, CB, RB no hlavne prehlad, šikovne ruky a kvalitný chránič tam toho pochytáš a ako bonbónik si zvyknúť na tu stupidnú mriežku :D
Tak držíim palec nech ta to neprestane baviť po dvoch tréningoch ako smutných ale reálnych 70percent uchádzačov. A pritom je to tak krásny šport.
Koľko to máš cca 190 a kilo koľko 85 tak to by šlo na WR, CB, RB no hlavne prehlad, šikovne ruky a kvalitný chránič tam toho pochytáš a ako bonbónik si zvyknúť na tu stupidnú mriežku :D
Tak držíim palec nech ta to neprestane baviť po dvoch tréningoch ako smutných ale reálnych 70percent uchádzačov. A pritom je to tak krásny šport.
Díky. Osobně si myslím, že nepřestane, nejdu to dělat jako většina: "jé, americký fobal, sice to vůbec neznám a neumím, ale to prostě musím hrát". Já mám k tomu trochu jiný postoj, tak uvidíme :-).
Mám 188/86kg.
1. trenink amerického fotbalu v Ústí, cca 2hod
- rozcvičení, rozházení, nějaké drilly, běhání, hra, nakonec házení
- takže můj první trenink v Ústí. Klub teprv začíná, bylo nás tam asi 11, což není zas tak špatný. Samozřejmě zatím bez vybavení, pouze pár míčů. Teď se budou nabírat další a další lidi, aby nás bylo alespoň 20+, pak registrace klubu atd atd.
- zároveň s tím chci ale vyzkoušet AF v Praze u Lions, taky mě to láká, a obojí asi dělat nemůžu, takže jsem hodně na vážkách. Lions patří mezi TOP team v ČR, jsou tam trenéři, vybavení, zázemí.
V Ústí (Blades) sice tohle není, ale možná někdy bude, klub ale začíná odzačátku, takže se tam dá lépe zapojit než kdybych přišel do 30-členého týmu jako nováček. A také je to blíž, a zatím bez financí, u Lions by to bylo několik tisíc za rok. Takže se musím rozhodnout co a jak .
Praha Lions:
+ zázemí, trenéři, zápasy, vybavení
- cena, vzdálenost (dostupnost), možná těžké zařazení se do týmu
Ústí Blades:
+ vzdálenost (dostupnost), cena, začínající kolektiv, stejná / podobná úroveň hráčů
- zatím bez zápasů, výstroje, malý počet lidí (zatím)
Klidně mi poraďte, co byste vybrali vy, já nad tím hodně přemýšlím a zatím nevím.
Jinak dnes jsem koupil nové boty na běhání, jsou super, pohodlné, lehké.
A objednávka z ronnieho:):
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru