|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trenink
Posilovna Děčín
Warm-up:
veslo sprint na plno : 100-100-100-100-100-100-100-100-100-100m (pauzy 10s)
30x výpad
30x tric. klik
30x zkracovačky
30x rotace na míči
Veslování: (byly zabrané osy)
12x40kg
10x60kg
6x7x80kg
10 kol (krátké pauzy)
4x přemístění (70kg)
8x angličák
Zkracovačky s 10kg kotoučem + zvedání pánve + metronomy:
4x (12 + 12 + 20)
- to přemko + angličáky se nezdá, ale je to hodně náročný, nakonci jsem se válel chvílema na zemi
- bylo ale cítit, že to přemístění není na 100% po včerejším tréninku
-
- mimochodem, nikdy jsem to dřív nejedl, ale teď mi hrozně začínají chutnat MANDLE, mmm!
Celkově jím teď potraviny, který jsem v minulosti nemusel, možná je to jen pocit, ale zdá se mi, že mi WD jaksi vytříbila chuť (i o tom Ori ve své knize tuším píše...) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trenink
1. fáze - venku na stadionu
- rozklus
Shyby nadhmat: 5-5-5-5-5-5-5-5-5-5-5-5 (60x) (zlepšení, super, už zvládám po 5)
35min důkladné protahování
- výklus _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
2. fáze - posilovna Děčín
Warm-up:
500m veslo sprint
30x klik
30x zkracovačky
30x aisquat
30x rotace na míči
30x plavání na břiše
5 kol (50kg) (nezdá se to..)
10x rumunský mrtvý tah
10x goodmorning
10x přední dřep
na konci 60x50kg rumunský mrtvý tah
5 kol
8x rozpažky (12kg, technika)
10x krčení ramen JČ (30kg)
5 kol
6x dynamický bench (60kg)
10x zvedání kotouče (12kg)
4 kola
12x kliky na bradlech
10x tric. kliky na zemi
- dnes už jsem měl docela dost, zítra 100% volno
- kvalitní trénink _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
Kolik dáváš na výklus a rozklus?:)
Jinak ty tvé tréninky jsou mi docela inspirací, hlavně ty na výbušnost, musím říct že by mě nenapadlo něco takového asi. Mimochodem, závodíš někde?...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Výklus+rozklus nějak neřeším, většinou 400/800m, čistě jen na zahřátí, nebaví mě totiž dlouhé běhy.
Díky :-). Nezávodím nikde, teď nevím, jak to přesně myslíš, ale atletiku za klub už nedělám pár let. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Dnešní jídelák:
ráno - hruška, jablko, kiwi
dopoledne -
poledne - řecký jogurt + drcené oříšky + hrst mandlí
TRÉNINK 1
odpoledne - 300ml mléko + protein
před: 10g bcaa
TRÉNINK 2
po: 10g bcaa
overfeeding fáze:
- sleď 120g
- brambor, steak z klokana (:-D), zelenina
- těstoviny, kuřecí maso
- 2 lžičky burákového másla
- 250g tvaroh
Foto z párty, čarodky - ŠÉF NA GRILLU
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: so květen 05, 2012 9:33 am Předmět: |
|
|
Ale není to škoda? Mohl by jsi zužitkovat tenhle trenink v nejakém sportě ne? Nenapdal tě myšlenka třeba MMA někdy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 05, 2012 9:58 am Předmět: |
|
|
Nevím, tohle už mi psalo celkem dost lidí, prostě mám své důvody. Ale určitě nezavrhuju v budoucnu nějaký bojový systém/styl , protože zrovna nedávno jsem si uvědomil, že by se mi to "umět se v případě potřeby ubránit - rozdat pár ran" dost hodilo (rvačka v hospodě, měl jsem tam skoro celou rodinu, já ale přijel až 10min po ní).
Nikdy jsem se nějak do bitek a rvaček nemíchal, ale trochu uvažuju nad tím, že bych se to zkusil naučit. Samozřejmě ring/zápasy mě vůbec nezajímají, zajímá mě pouze nácvik reálných situací, které můžou venku nastat (jsem si vědom toho, že ani to mi nemusí pomoct, ale..), takže možná krav maga, Allkampf-jitsu, Musado, Jiu-Jitsu, nevím). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: so květen 05, 2012 1:17 pm Předmět: |
|
|
No tak to je potom nejlepší krav maga.
Ale řeknu ti, že záleží na učitely. Já dělal sebeobranu u policjatů asi 3roky. Dělali jsem tam různé nácviky, ale ne skutečný boj, jeden na jednoho. Jenom nácviky. A to je chyba. Teď chodím na tahibox a tam pořád stojím proti někomu musím reagovat na to co on udělá. Prstě boj .A myslím, si že za půl roku v thaiboxu bych se ubránil daleko více, než za 3 roky v sebeobraně. A mma je na sebeobranu nejlepší, protože tam umíš týpka hodit na zem a nebo spacifikovat. Jseš zvyklej snášet bolest. Atd. A proti zbrani to stejně nemá smysl. I nejlepší krav maga instruktor dostal 20 tržných ran od týpka který uměl základy boje s nožem,
Pokud se chceš naučit bránit na ulici, je nejlepší nějaký kontaktní sport. protože budeš zvyklej dostávat ránu a rány rozdávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
PeterNu
|
Zaslal: so květen 05, 2012 2:04 pm Předmět: |
|
|
Ale na co behat vies na co sebaobrana mal si ostat na to americkom futbale jeden tackl a bolo by po vsetko :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
Váha:
23.1. - 88kg
30.1. - 87.3kg
11.2. - 86.4kg
24.2. - 85.2kg
3.3. - 84.9kg
9.3. - 83kg
18.3. - 84.5kg
24.3. - 83.7kg
31.3. - 82.9kg
15.4. - 82.9kg
22.4. - 82.3kg
29.4. - 81.6kg
6.5. - 82.1kg (váženo v odpo, měl jsem v sobě už ovoce, jogurt atd.)
...jinak dnes od 4:30 - 11:30 na rybách. Mimochodem mám furt hrozně bolavý hamstringy  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trenink
Posilovna Děčín
Warm-up:
veslo, airsquats, kliky...
Pushjerk přední: 20-40-50-55-60-70kg
Cleansquat: 20-40-50-73kg
Clean lowpull from hang with powershrug:: 20-50-70kg
Tric. kliky na bradlech + krčení ramen JČ (30kg): 3x (15x + 12x)
- trochu mi to nevyšlo s časem, ale těch pushjerků a cleanů bylo hodně
- u pushjerků poprvé 60 a 70kg, no těch 70 bylo akorát, ale nějak mě "bolely" ramena, spíš teda takový nepříjemný pocit, musím pilovat techniku
- mám pořád KO hamstringy, i když už je to o něco lepší, dnešní (bolestivá) masáž trochu pomohla _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 07, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
Dnešní jídelák:
ráno - jablko, banán
dopoledne -
poledne - řecký jogurt + drcené oříšky, hrst mandlí
odpoledne - 300ml mléko + protein
k večeru - mrkev
před: 10g bcaa
TRÉNINK
po: 10g bcaa
overfeeding fáze:
- sleď 120g
- 3 hrstě těstovin, 350g kuřecí maso, špenát
- 250g tvaroh, mléko, banán, protein
- (už mi došlo burákový máslo  )
- z ničeho nic jsem se naučil jíst mrkev, samotnou syrovou
- nedávno (2 měsíce) jsem ji skoro nemohl pozřít (jedl jsem jí společně s rajčatama asi 40minut) a teď ji sním bez problému, docela mi i chutná
- mám obrovskou radost, protože většinu zeleniny jsem nikdy nejedl. Já vím, že pro vás je to normální, ale já s ní měl vždycky problémy a takhle postupně se k ní budu snažit dopracovávat _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 08, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
Nojo  , je to ale dobrej cvik na výbušnost a taky jako průprava na trh podle mě. Ale musím u něj mít u těžších vah trhačky, protože jak je ten pohyb dynamický, je těžký tu činku udržet. Ale je fakt, že na mě lidi v posce koukají divně, navíc jak do toho "kopu" bokama  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|