Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trenink
Stadion venku

- rozklus 800m, důkladné protažení

3x
10x angličák
10x skokový výpad
10x kliky nohy nahoře
10x sklapovačky
30x simulace tlačení prowleru
7x abwheel
-----
150x dřep
75x diamond klik
150x simulace tlačení prowleru
-----
3x
10x angličák
10x skokový výpad
10x kliky nohy nahoře
10x sklapovačky
30x simulace tlačení prowleru
7x abwheel

- výklus

Teď už nějakou dobu přestávám psát tréninky , stejně za týden budu mít bohužel na 4-5 týdnů nucenou pauzu, budu úplně bez cvičení :-/, tak uvidím jak to dopadne.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. dnes v restauraci 200g biftek z hovězí svíčkové se šťouchanýma bramborama a cibulkou
2. pak doma kuřecí kousky se ... pozor (!!) ... ZELENINOU (baby mrkev, brokolice, lusky) - nechápu, já to snědl a navíc mi to ještě chutnalo.
Silně přemýšlím, že omezím rýži/těstoviny a budu si dělat zeleninu , ale zase se bojím o sachry, přece jen nějaký potřebuju.

Zítra zkouška, vůbec se necítím, dnes půjdu spát tak ve 3-4:00, vstávačka v 7:00, musím to dát.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už mi odřekli 3-4 kámoši společnou cestu na západ USA, takže hledám parťáka , který byl jel. Už jsem z toho na nervy, sám je to na nic.
Bylo by to někdy ke konci prázdnin, cca 2-3 týdny, okolí Kalifornie (není podmínkou) cestování autem, poznávání, užívání si, fastfoody, národní parky atd. Informací mám dost, bratr tam žil několik let.
Loudy

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby si jel až za rok, já bych jel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby si rekl pred 6 rokama tak bych jel hned, to jsem byl 8 mesicu v Wallesu a super, a bym sem takovej rozjetej na navstevy dalsich zemi.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Modelový typický jídelníček:
- jen tak pro hrubou kontrolu si spočítám B-T-S, jak na tom jsem

ráno - jablko, banán, kiwi
dopoledne -
poledne - 150g řecký jogurt, 20g oříšky, 30g mandlí
odpoledne - 300 mléko + odměrka proteinu
k večeru - mrkev
před: 12g bcaa
TRÉNINK
po: 12g bcaa
overfeeding fáze:
- sleď 120g
- 25-35g burákové máslo
- 350g maso, 2 hrstě těstovin, zelenina....
- 250g tvaroh, protein, 50ml mléka

...co si o těch hodnotách myslíte?? Podle mě v pohodě. B cca 2,3g/kg, S cca 1,8g/kg a tuky 1g/kg.

Váha: 82kg
Bílkoviny: 186g
Sacharidy: 155g
Tuky: 85g
cocman

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na treninkovej den mi to prijde dost malo. Divim se, ze mas energii
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě že mám :-/. Já jsem záměrně sundal sachry (asi se bavíš o nich), ale fakt nejsem unavenej a dokážu odjet 1-2hod ve 100% tempu.
lukinobr

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak na to tak koukám tak tu warrior diet jedu trošku blbě.Mám tam ohodně víc sacharidu než ty.Budu muset asi pozměnit.:D
Luster

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trochu bych pridal, zhruba k tem 2500 kcal (ale je to samozrejme individualni a nutny vyzkouset) nebo to muzes nejak stridat, jeden den vic, druhej min..
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukinobr: Né, nemusíš to jet špatně, já jich mám asi zase málo (i když se snažím rýsovat) a taky vážíš asi jinak než já.
Mimochodem sám mám ve WD ještě mezery, ale snažim se je opravovat čtením Oriho knížky. Má asi 380 stran, mám zatím 87 .

Luster: díky za koment.
Oddo

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud budeš držet sacharidy takdle nízko, tak bych přidal tuky, nebo tuky nechat tak jak je máš teď a zvednout ty sachry, ale nejlíp to posoudíš ty sám jak se cítíš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo - jo přesně tak jsem to myslel, snížit sachry a zvýšit tuky. Zkusím tedy přidat tuky a uvidím, jak se budu cítit. Bude to trochu na styl Paleo.

Moje aktuálka , sice na blbým světle, ale aspoň něco. Mimochodem jsem rád za ten pruh na kozách a i trapézy se mi myslím o něco zlepšily:
(zdá se mi, že tohle je zatím asi moje TOP forma)

Seva98

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani mi nepripada, ze by ti nejak svaly opadly, dokonce se mi zdas jeste nafouknutejsi, holt WD fungovala dobre.

A ze to bez toho tuku vypada lepe ? Ja uz se nijak prasit nehodlam, zbytecne kila

https://www.zonetraininglog.com
Luster

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pekny, zatim urcite nejlepsi forma, co si sem kdy dal

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: