|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trenink
Stadion venku
- rozklus 800m, důkladné protažení
3x
10x angličák
10x skokový výpad
10x kliky nohy nahoře
10x sklapovačky
30x simulace tlačení prowleru
7x abwheel
-----
150x dřep
75x diamond klik
150x simulace tlačení prowleru
-----
3x
10x angličák
10x skokový výpad
10x kliky nohy nahoře
10x sklapovačky
30x simulace tlačení prowleru
7x abwheel
- výklus
Teď už nějakou dobu přestávám psát tréninky , stejně za týden budu mít bohužel na 4-5 týdnů nucenou pauzu, budu úplně bez cvičení :-/, tak uvidím jak to dopadne. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
1. dnes v restauraci 200g biftek z hovězí svíčkové se šťouchanýma bramborama a cibulkou
2. pak doma kuřecí kousky se ... pozor (!!) ... ZELENINOU (baby mrkev, brokolice, lusky) -  nechápu, já to snědl a navíc mi to ještě chutnalo.
Silně přemýšlím, že omezím rýži/těstoviny a budu si dělat zeleninu  , ale zase se bojím o sachry, přece jen nějaký potřebuju.
Zítra zkouška, vůbec se necítím, dnes půjdu spát tak ve 3-4:00, vstávačka v 7:00, musím to dát. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
Už mi odřekli 3-4 kámoši společnou cestu na západ USA, takže hledám parťáka , který byl jel. Už jsem z toho na nervy, sám je to na nic.
Bylo by to někdy ke konci prázdnin, cca 2-3 týdny, okolí Kalifornie (není podmínkou) cestování autem, poznávání, užívání si, fastfoody, národní parky atd. Informací mám dost, bratr tam žil několik let. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po květen 21, 2012 7:34 am Předmět: |
|
|
Kdyby si rekl pred 6 rokama tak bych jel hned, to jsem byl 8 mesicu v Wallesu a super, a bym sem takovej rozjetej na navstevy dalsich zemi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 21, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Modelový typický jídelníček:
- jen tak pro hrubou kontrolu si spočítám B-T-S, jak na tom jsem
ráno - jablko, banán, kiwi
dopoledne -
poledne - 150g řecký jogurt, 20g oříšky, 30g mandlí
odpoledne - 300 mléko + odměrka proteinu
k večeru - mrkev
před: 12g bcaa
TRÉNINK
po: 12g bcaa
overfeeding fáze:
- sleď 120g
- 25-35g burákové máslo
- 350g maso, 2 hrstě těstovin, zelenina....
- 250g tvaroh, protein, 50ml mléka
...co si o těch hodnotách myslíte?? Podle mě v pohodě. B cca 2,3g/kg, S cca 1,8g/kg a tuky 1g/kg.
Váha: 82kg
Bílkoviny: 186g
Sacharidy: 155g
Tuky: 85g _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
Právě že mám :-/. Já jsem záměrně sundal sachry (asi se bavíš o nich), ale fakt nejsem unavenej a dokážu odjet 1-2hod ve 100% tempu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
Jak na to tak koukám tak tu warrior diet jedu trošku blbě.Mám tam ohodně víc sacharidu než ty.Budu muset asi pozměnit.:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
trochu bych pridal, zhruba k tem 2500 kcal (ale je to samozrejme individualni a nutny vyzkouset) nebo to muzes nejak stridat, jeden den vic, druhej min.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
Lukinobr: Né, nemusíš to jet špatně, já jich mám asi zase málo (i když se snažím rýsovat) a taky vážíš asi jinak než já.
Mimochodem sám mám ve WD ještě mezery, ale snažim se je opravovat čtením Oriho knížky. Má asi 380 stran, mám zatím 87  .
Luster: díky za koment. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út květen 22, 2012 9:09 am Předmět: |
|
|
Pokud budeš držet sacharidy takdle nízko, tak bych přidal tuky, nebo tuky nechat tak jak je máš teď a zvednout ty sachry, ale nejlíp to posoudíš ty sám jak se cítíš
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 22, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
Oddo - jo přesně tak jsem to myslel, snížit sachry a zvýšit tuky. Zkusím tedy přidat tuky a uvidím, jak se budu cítit. Bude to trochu na styl Paleo.
Moje aktuálka , sice na blbým světle, ale aspoň něco. Mimochodem jsem rád za ten pruh na kozách a i trapézy se mi myslím o něco zlepšily:
(zdá se mi, že tohle je zatím asi moje TOP forma)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út květen 22, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
Ani mi nepripada, ze by ti nejak svaly opadly, dokonce se mi zdas jeste nafouknutejsi, holt WD fungovala dobre.
A ze to bez toho tuku vypada lepe ? Ja uz se nijak prasit nehodlam, zbytecne kila
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út květen 22, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
pekny, zatim urcite nejlepsi forma, co si sem kdy dal _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|