|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: ne září 05, 2010 11:20 pm Předmět: |
|
|
Video je pecka, přesně jak jsem očekával :-) Pěkně udělanej úvod, supr výběr hudby a pěkně sestříhaný ... btw u všech cviků máš parádní techniku  ... a dost mi zaujalo, jak si dáváš to švihadlo, páč to plánuju taky zařadit a už jsem to zkoušel a neni to tak snadný jako to vypadá v tvym podání :)
Tak ať to dál takhle pěkně jde,
tvého logu pravidelný čtenář, Morico. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út září 07, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | Čau, video je podle mě hodně dobré. Něco z toho určitě vyzkouším.Jinak se mě líbí tvůj styl tréninku-že tam máš od všeho něco (běh,posilka,cviky s vlastní vahou atd).
Mám dotaz: Jaký máš cíl?Četl jsem že chceš zkusit americký fotbal? Nebo to děláš čistě jenom pro sebe ten trenál?
Tak jen tak dál ať se daří. Tvůj log je pro mě docela dobrá motivačka.. |
Cíl? Na to se mě ptá hodně lidí. Já nechci být v něčem nejlepší, ale být ve všem alespoň nadprůměrný, umět toho co nejvíc, být všestranný - nezaměřovat se jen na jednu jedinou věc. Abych byl konkrétnější, moje treningy směřují, jak říkáš, k americkému fotbalu, kde sílu, rychlost a dynamiku určitě využiju. Jestli ten fotbal opravdu budu hrát? Kdo ví...., ale chtěl bych . A navíc, hrozně mě to baví, baví mě zkoušet nové cviky, baví mě to učit své kamarády a užívat si tu různorodost.
| Loudy napsal: | | Nevim jestli si to tady někde psal, ale jakej máš osobák na 100m? |
100m na závodech už jsem běžel před celkem dlouhou dobou, jsem si jistý, že bych ji teď zaběhl rychleji, ale: 11,65s.
| Politolog napsal: | Je to fakt pěkný, časem to bude ronnie přikládat k objednávkám místo Pumping Ironu |
Proč ne
| Morico napsal: | Video je pecka, přesně jak jsem očekával :-) Pěkně udělanej úvod, supr výběr hudby a pěkně sestříhaný ... btw u všech cviků máš parádní techniku ... a dost mi zaujalo, jak si dáváš to švihadlo, páč to plánuju taky zařadit a už jsem to zkoušel a neni to tak snadný jako to vypadá v tvym podání :)
Tak ať to dál takhle pěkně jde,
tvého logu pravidelný čtenář, Morico. |
Děkuju.....no švihadlo mi jde už od dětství, a jak říkáš, na videu to vypadá snadně, ale sehrát ruce a nohy dohromady není žádná sranda, ale dá se to. A hlavně je to zábava .
BTW: Tvůj log čtu taky
Jinak všem díky za komentáře, moc ste mě potěšili, ani nevíte jak je to motivující!! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 08, 2010 9:46 am Předmět: |
|
|
NEDĚLE - 5.9.2010
Běh na cyklostezce cca 6km
- já s kámošem jsme běželi, a kámoška chytře na bruslích  . Jestli je doma najdu, jedu příště taky.
PONDĚLÍ - 6.9.2010
POSILOVNA
FULLBODY - MIX VŠEHO
Bench - 50kg, 60kg
Pushpress
Power clean - nácvik techniky
Clean squat - 20kg, 40kg, 50kg
Trhy a pushpress - nácvik
Výpady s JČkama
Bic. zdvihy v.osou
Tric. kliky
NAVY kliky
+ břicho na míči superserka: 4x (převaly + dopředu/dozadu ruce na míči + přísuny nohou na míči + plank) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 09, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
STŘEDA - 8.9.2010
POSILOVNA
FULLBODY
MT na jedné noze: zkoušel jsem poprvé, a masakr
3x (5x pravá + 5x levá) - 20kg+20kg
Nácvik trh s tyčí: taky poprvé, celkem šlo dřepovat s tyčí nad hlavou, ale cítil jsem u toho spodní záda
level1: 2x7 (dosedy na lavičku, byla nejvýš)
level2: 2x7
level3: 2x7 (nejníž)
Veslování: na techniku, chtěl jsem procvičit mezilopatkové svaly
3x10x40kg
Kliky na tyči ve vzduchu:
2x10 - vlastní váha
3x8 - vlastní váha + 15kg kotouč na zádech
KB švihy:
One handed swings: 2x10 + 2x10 - 17kg
Two handed swings: 3x10 - 17kg
Bic. zdvihy JČ:
3x7x12kg + 3x7x12kg
Držení na hrazdě: tohle budu zařazovat místo držení JČek, totálně napumpované předloktí
30s - 30s - 25s - 20s - 20s _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 10, 2010 11:53 am Předmět: |
|
|
ČTVRTEK - 9.9.2010
STADION - trening s míčem na americký fotbal
- rozklus, protažení
+ nácvik obyč. přihrávek malá vzdálenost x-krát
+ nácvik obyč. přihrávek větší vzdálenost x-krát
+ přihrávky do kolečka x-krát
+ přihrávky: sprint rovně, rychlá otočka na místě a sprint šikmo -> nahrávka do běhu 10x
+ přihrávky: klus vedle sebe, přihrávka, jeden vysprintoval a druhý přihrál do běhu 6x
+ přihrávky: jeden stojí/běží/přešlapuje, druhý běží rovně a přihrávka do běhu 6x
+ na konec házení si na kratší vzdálenost
- výklus 400m s házením na 5m
Poznámka:
PECKA!!! Zezačátku nám ty hody moc nešly, míč se všelijak kroutil, ale ke konci už se to o dost zlepšilo a létalo to obstojně  . Ještě se podíváme na youtube na nějaké trening. rutiny amer. fotbalu, ať máme další cviky.
PS: v půlce treningu jsem špatně chytil míč, a zlomil se mi nehet na ukazováčku, takže stačí na ten prst zatlačit nebo šáhnout a pěkně to bolí , takže v posilce jsem nemohl jet dost cviků...
Náš nový míč:
POSILOVNA
FULLBODY
MT:
6x10x50kg
Legpress: obměna, dolu pomalu, nahoru rychle výbušně, důraz na techniku
8x12x50kg
Tlaky JČ na šikmé lavici:
3x12x15kg
Kliky na JČkách:
2x10
Kliky kutálení JČky:
2x10
Kladiva:
3x7x15kg _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 10, 2010 5:15 pm Předmět: |
|
|
PÁTEK - 10.9.2010
2hod práce na zahrádce
- sekání, provzdušňování a hrabání trávniku
POSILOVNA
MIX
Předko+zako: superserky, taková obměna
4x (10x+10x)
Výpady s JČkama:
7x P + 7x L - LPLP....
7x P + 7x L - LLPP....
7x P + 7x L - LLLPPP....
Rozpažky: super
4x10x12kg
Navy kliky: zlepšuju se
6x 6x 4x 4x 4x 4x
Poznámka:
Jak už jsem psal, s tím prstem se toho moc dělat nedá, ale alespoň něco, takže dnes klidnější trening, navíc bylo málo času a nestihl jsem břicho.
Zítra tak od 5:00 na ryby juhu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so září 11, 2010 6:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: so září 11, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
Pěknej míč ... natočte někdy jak to vám to lítá :-)
PS.: mě kdysi na takhle zhmožděnej prst pomoh výborně COXtral gel, tak můžeš zkusit. Ale už si nepamatuju jestli je nebo neni na přepis.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 11, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
Morico - díky, míč je zatím fajn, dobře se drží. Natočit to klidně můžeme, ale musím říct třetí osobě ať nás natočí. Ale ještě nám to nejde nějak exceletně, ale chcem se zlepšovat  . Zítra jdem znova.
No tenhle gel neznám, ale už to je asi jedno, ono se to zahojí, ale pro příště bych si to mohl koupit, jestli teda není na předpis. Měj se
Rybaření - 05:00 - 10:30
- 2 kapříci, 37 a 39cm, příjemné chytání, ale jsem ospalej _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so září 11, 2010 6:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so září 11, 2010 6:44 pm Předmět: |
|
|
tu posilku znám , Děčín bejvalá školka ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 11, 2010 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | tu posilku znám , Děčín bejvalá školka ? |
Bejvalá školka nevím, je to Dynamic, Staré město v Děčíně , odkud si?
2ShawnRay: děkuju _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so září 11, 2010 6:48 pm Předmět: |
|
|
ÚSTÍ ,ale v Děčíně pracuju .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 12, 2010 10:09 pm Předmět: |
|
|
NEDĚLE - 12.9.2010
STADION - trening s míčem na americký fotbal
- rozklus, protažení
+ nácvik obyč. přihrávek malá vzdálenost x-krát
+ nácvik obyč. přihrávek větší vzdálenost x-krát
+ přihrávky do kolečka x-krát
+ přihrávky: sprint rovně, rychlá otočka na místě a sprint šikmo -> nahrávka do běhu 10x
+ přihrávky: klus vedle sebe, přihrávka, jeden vysprintoval a druhý přihrál do běhu 6x
+ přihrávky: jeden stojí/běží/přešlapuje, druhý běží rovně, tlačení do branky ("protihráč"), otočka, sprint a přihrávka do běhu 6x
+ jeden stojí, druhý vyběhne sprintem proti němu a chytne míč od prvního, přihraje míč zpátky, otočka, sprint a dostává přihrávku 6x
+ na konec házení si na kratší vzdálenost
- výklus 400m s házením na 5m
Poznámka:
Dnes ještě lepší jak minule, jsem přesnější, míč létá o poznání lépe.
PS: tak už mám zlomenej nehet i na druhým prstu stejné ruky, nechápu toto , příště si ty konečky prstů obvážu náplastí.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 15, 2010 2:13 pm Předmět: |
|
|
PONDĚLÍ - 13.9.2010
- celodenní výlet do Prahy kvůli zápisu ke studiu a dalším věcem, takže jsem oficiálně student Univerzity Jana Ámose Komenského.
ÚTERÝ - 14.9.2010
POSILOVNA
FULLBODY
Bench:
15x20kg
12x40kg
10x50kg
5x5x70kg
15x50kg
Pushpress: vše ok, ale u těch 50tek mě zas zašlo zlobit rameno, ale 3 serie jsem dal
10x20kg
8x30kg
7x40kg
3x5x50kg
Dřepy: dloouho jsem je nejel, sedly výborně. Explozivní opakování s min. pauzama
10x40kg
5x12x50kg
NAVY kliky: dnes nešly, příště půjdou
5x 5x 5x
Přítahy k ose v lehu + kliky na tyči:
4x (8x + 8x)
Břicho:
Superserie: 3x (10x Zkracovačky na míči + 10x dopředu/dozadu ruce na míči + 10x převaly)
Poznámka:
Dobrý trening. Nevím z čeho, ale bolí mě spodní záda....možná ty zkracovačky na míči? Docela jsem se zakláněl, hl. kvůli procítění.
Jestli vše vyjde jak má, další týden zkusím zdolat Hell week , uff.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st září 15, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
Muzu se zeptat co to je ten Hell week? Jesi si to nekde psal, tak sry
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|