Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
U.B0B

PříspěvekZaslal: st září 15, 2010 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Držení na hrazdě: tohle budu zařazovat místo držení JČek, totálně napumpované předloktí
30s - 30s - 25s - 20s - 20s

nadhmat, podhmat?? + nejaky pohyb nebo bez ??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 15, 2010 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Muzu se zeptat co to je ten Hell week? Jesi si to nekde psal, tak sry

Pojedu to s kámošem (jak je se mnou na videu), ještě se musíme dohodnout, ale bude to 5 (7?) dní treningu, kdy každý den bude 2 fázový, vždy posilka + venku (ať už plyo, běh sprinty, americký fotbal...). Blbý je, že o víkendu nemaj v posilce otevřeno. Myslím že to bude hardcore, hlavně únava, ale chci to dát.

U.B0B napsal:
Frozz. napsal:
Držení na hrazdě: tohle budu zařazovat místo držení JČek, totálně napumpované předloktí
30s - 30s - 25s - 20s - 20s

nadhmat, podhmat?? + nejaky pohyb nebo bez ??

Nadhmatem, naširoko, bez pohybu, prostě úplné vyvěšení. Ono se to zdá lehké, ale já musím hlavně zapracovat na shybech, ty se učím, a tohle mi snad částečně taky pomůže, a předloktí cítím pořádně (100x víc jak při držení JČ).
magion

PříspěvekZaslal: st září 15, 2010 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jestli mas napumpovany predlokti jenom z veseni, tak z tohodle ti vybouchne.. staticke drzeni na hrazde s pravym uhlem v lokti .. tady http://www.lezec.cz/clanek.php?key=2195&nazev=silovy_trenink_1 .. cvik c. 3
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 15, 2010 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Tak jestli mas napumpovany predlokti jenom z veseni, tak z tohodle ti vybouchne.. staticke drzeni na hrazde s pravym uhlem v lokti .. tady http://www.lezec.cz/clanek.php?key=2195&nazev=silovy_trenink_1 .. cvik c. 3

Jo díky zkusím. Já to předloktí mám takový "jiný". Dost se mi zlepšilo hlavně prováděním "kladiv" a mrtvého tahu, ale já ho prostě zapojuju skoro všude, i když cíleně nechci, např. u tlaků na prsa (tam mě dokonce bolí, proto jedu pod 10 opakování).
Zas na druhou stranu, sice ho mám napumpovaný z obyč. věšení na hrazdě, ale u MT 130,140kg udržím v pohodě, tak nevím.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 16, 2010 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

STŘEDA - 15.9.2010

STADION - trening s míčem na americký fotbal

- rozklus, protažení

+ nácvik obyč. přihrávek malá vzdálenost x-krát
+ nácvik obyč. přihrávek větší vzdálenost x-krát
+ přihrávky do kolečka x-krát obě strany
+ přihrávky nad sebe = výskoky pro chycení míče x-krát
+ přihrávky: sprint rovně, u tyče otočka, sprint doleva, otočka, sprint rovně, přihrávka a chycení míče do běhu 8x
+ přihrávky: stojíme za sebou, přední nahraje zadnímu, zadní udělá 5 kroků dozadu, přední vybíhá sprintem a zadní mu hodí přihrávku 10x
+ přešlapávat na zemi, otočka, přešlap, otočka, přešlap, otočka, klik, výběh ( - čas 1:03+)
+ na konec házení si

- výklus 400m s házením

Poznámka:
. Nezdá se, ale zpocenej jsem byl slušně.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 16, 2010 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nácvik ze středy 8.9.:

Chci se to naučit hezky pustupně, protože mi předtím dělalo problémy samotné dřepnutí s tyčí nad hlavou.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 16, 2010 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ČTVRTEK - 16.9.2010

POSILOVNA
BIC+TRIC

Dnes jsem měl megachuť pořádně zničit bicák a tricák, tak jsem se do toho pustil.

Zdvihy JČ + Kladiva 6 serii
Scotova lavice 5-6 serii
Kliky na bradlech 4 serie
Kliky na JČ 4 serie
Bic. přítahy kladky superserie 6 serii
Kliky mezi lavičkama 5 serii
Zdvihy JČ + Kladiva různé druhy provedení asi 4-5 serii

STADION - trening s míčem na americký fotbal

- rozklus, protažení

+ nácvik obyč. přihrávek malá vzdálenost x-krát
+ nácvik obyč. přihrávek větší vzdálenost x-krát
+ přihrávky nad sebe = výskoky pro chycení míče x-krát
+ přihrávky: sprint rovně, u kámošky otočka, sprint rovně, přihrávka a chycení míče do běhu 6x
+ přihrávky: stojíme za sebou, přední nahraje zadnímu, zadní udělá 3 kroky dozadu, přední vybíhá sprintem a zadní mu hodí přihrávku x-krát
+ přihrávky: jeden běží sprintem rovně, druhý přihrává do běhu
+ na konec házení si

- výklus 400m s házením

Poznámka:
Něco málo mám natočený, tak to sem možná postnu .
Oddo

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 5:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nojo už se tahaj na trénink ženský a ostatní fanoušci a budou vás jen rozptylovat Jinak super makáš kámo jen tak dál, btw. já taky mívám takové chutě ty ruce totálně zrušit jenže ty mrchy pak neporostou ani o píď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2010 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Nojo už se tahaj na trénink ženský...

Neee , ona chodí trénovat s náma. Jo díky Oddo, snažím se, jen se bojím až nastoupím do školy, tak to bude, alespoň zezačátku, hodně chaotický a nebudu vše stíhat .
Kašlu na růst, mě to baví, zatím sem žádnou stagnaci nepocítil a jsem spokojený, jde to lépe a lépe.

SOBOTA - 18.9.2010

VOLEJBALOVÝ TURNAJ 3on3
- no, moc nám to nešlo, to se musím přiznat, příjem hroznej, celkově nahrávky stály za prd, a to nám nikdo neřekl, že budem proti sobě mít samý ligový hráče volejbalu, který když vyskočí na smeč, tak si u toho ještě stihnout dát kávu, a pak až zasmečovat , ale alespoň jsme si zahráli.

NEDĚLE - 19.9.2010
- jdem si ve třech dát trening am. fotbalu, zkusíme místo tyče "živý štít", trening pak dopíšu.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2010 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NEDĚLE - 19.9.2010

STADION - trening s míčem na americký fotbal ve třech

- rozklus s přihrávkama, protažení

+ nácvik obyč. přihrávek malá vzdálenost
+ nácvik obyč. přihrávek větší vzdálenost
+ přihrávky do kolečka neustálý běh
+ přihrávky: sprint rovně, otočka u obránce a sprint šikmo -> nahrávka do běhu
+ přihrávky: sprint rovně, otočka u tyče, sprint, klepnutí na jednoho ze dvou hráčů -> sprint a klepnutý se snaží uvolnit pro příjem míče /střídali jsme se
+ přihrávky: sprint kolmo k rozehrávači, otočka (obránce stínuje), sprint a přihrávka do běhu
+ běhací drill: rychlé změny pohybu -> 2 běhali, jeden křičel náhodné směry (dopředu, dozadu, doleva, doprava), nakonec klik a rychlý výběh ze země
+ přihrávky nad sebe = výskoky pro chycení míče
+ na konec házení si

- výklus 2x400m s házením

Poznámka:
Dnes jsme byli ve třech, a bylo to o poznání lepší, mohli jsme víc kombinovat, takže super! Navíc jsme přidali další cvičení. Zde video, v 0:52 - 1:00 můžete vidět "běhací drill: rychlé změny pohybu".

Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDĚLÍ 20.9. - NEDĚLE 27.9

HELL WEEK

Poznámka:
Takže kdo neví co to znamená: jedu to s kámošem, trvá to přesně týden, takže odedneška do neděle včetně.
Každý den budu mít 2F (2 fázové) treningy, vždy posilovna + něco. To "něco" znamená: spartan workout, atletika-úseky, plyometrie, trening ame. fotbalu, atletika-kopce-a-kruhák, atletika-starty/padavý/z poloh/krátký úseky.

Přesný rozpis sem ještě dopíšu, každopádně tohle musím dát, jestli ne tak jsem sračka a končím s logem. Jsem zvědavej jak se vypořádám s únavou, ale věřím že to půjde. Zdar
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HELL WEEK - rozpis

PONDĚLÍ - plyometrie + posilovna
ÚTERÝ - kruhák venku s během + posilovna
STŘEDA - Spartan workout + posilovna
ČTVRTEK - drilly ame. fotbalu + posilovna
PÁTEK - starty/úseky venku + posilovna
SOBOTA - plyometrie + drilly ame. fotbalu
NEDĚLE - kruhák + úseky pyramida
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDĚLÍ 20.9.
DEN 1.

PLYOMETRIE

- 400m rozklus, dynamické protažení

7x kombinované skoky na tribuně
5x P noha + 5x L noha skoky nahoru na tribuně
5x10 výskoky snožmo na místě
4x12 skokové výpady
10x (3x výskok do výšky + 1x žabák do dálky)
3x4 (výskok na lavičku - seskok - žabák) = vylepšenej Reactive jump
5x5 koleček skoky snožmo přes čáry na zemi
5x20 skippingové rychlostní poskoky - dotyk lavičky
4x10 boční přeskoky snožmo přes lavičku
3x10 P + 3x10 L boční vykročení na lavičce
7x15s rychlý skipping na místě
3x8 kliky s tlesknutím

- výklus

POSILOVNA

Shyby:
5x 5x 5x 4x 4x

MT:
10x50kg
8x70kg
6x90kg
4x100kg
2x6x90kg
8x70kg

Pushpress: tu jsem si musel dát pozor na to rameno, takže jsem nejel s 50kg
10x20kg
8x30kg
5x6x40kg

Dyn. kliky mezi kotoučema:
Na 1 kotouči na každé straně: 10x 10x
Na 2 kotoučích (výška cca 16cm): 10x 10x 10x

Tric. kliky na bradlech:
8x 8x 8x 8x

Břicho:
+ břicho na míči superserka: 4x (10x zkracovačky na míči + 10x dopředu/dozadu ruce na míči (+ mě kopala kámoška do břicha ) + převaly na míči)
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ÚTERÝ 21.9.
DEN 2.

KRUHÁK VENKU S BĚHEM

- 400m rozklus, protažení

10x - ob-opakování se zátěžema na nohou
- 90m sprint kopec
- klus zpátky
- 50x přeskok švihadlo
- 30x horolezci
- 10x skokové výpady
- 10x klik

- protažení, výklus

POSILOVNA

Clean squat:
8x30kg
2x6x40kg
4x5x50kg

Dřevorubecký dřep + výraz: dík Lundgrene , perfektní cvik! Snažil jsem se o dynamiku a rychlost
3x10 - na konci tyče 15kg kotouč
3x10 - na konci tyče 20kg kotouč

Rozpažky:
2x10x10kg
4x8x12kg

Kladiva:
4x7x15kg
1x12x10kg

NAVY kliky:
5x 5x 5x 5x

Břicho:
+ břicho na míči superserka: 3x (12x převaly s kotoučem + 40s plank)
+ 2x15 zkracovačky na míči s kotoučem

Poznámka:
No jak se cítím.....z neděle/pondělka jsem docela rozbitej, ale zatím vše dávám. Zítra to bude dost náročný, čeká mě Spartan a ten dokáže vždy zvednout obsah žaludku . Tak se mějte a držte palce / pište .
digitalm

PříspěvekZaslal: st září 22, 2010 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tvoj log ma perfektne motivuje do cvicenia, drzim palce, nech sa ti HELL WEEK podari
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: