Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NEDĚLE 27.3.11

Outdoor circuit workout

- rozklus
- protažení

1 fáze:
5x (1x odhoz pneu + 10 horolezců) - pravá ruka
5x (1x odhoz pneu + 10 horolezců) - levá ruka

8x přehození tyče s pneu - výška 4,5m - pravá ruka
8x přehození tyče s pneu - výška 4,5m - levá ruka

2 fáze:
3x
(10x převrácení pneu
8x skok dovnitř-ven
20x frekvenční poskok
12x mrtvý tah
10x gorilý klik
10x táhnutí pneu pozadu
10x převrácení pneu
15s plank s rukama naširoko)

3 fáze:
3x (7 angličáku + skok -> 7 shybů)
4x10 "legpress" s velkou pneu + živá zátěž
10x gorilý klik (video)

- výklus, END.

Ukázka gorilých kliků:

Naposledy upravil Frozz. dne ne březen 27, 2011 5:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znamejsi bych rekl, ze jsou ty kliky pod nazvem Clapping push ups...jinak muzes zkusit burpee pull up...z vyskoku rovnou do shybu....to je jina kava ....staci 10
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Znamejsi bych rekl, ze jsou ty kliky pod nazvem Clapping push ups...jinak muzes zkusit burpee pull up...z vyskoku rovnou do shybu....to je jina kava ....staci 10

Dík :). No takhle jsem to ale dělal ..
cocman

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to ja nemuzu vedet, kdyz to nemas popsany ...ale pekny
Reiben

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli se nemýlím, tak clapping push ups jsou kliky s tlesknutím . Podle videa se musí u gorilla kliků dotknout hrudníku.. takže se jedná o něco jinýho.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, opraveno..inspiroval jsem se u tohodle crossfitem . Jinak jsme úplně na konec ještě chtěli dát dřepy/výpady/dynamický nadhozy s kládou dřeva, ale přijeli hasiči a vzali nám to , ale i tak velmi kvalitní trening.

reiben: jo, tohle jsou gorilý, prostě si bouchám do hrudi, o něco těžší jak s tlesknutím, podle mě, protože je větší dráha pohybu tudíž se to musí dělat rychleji.
cocman

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben: Jojo sorry...sem debil...mas pravdu...to jsou s tlesknutim...ma to jinej nazev, ale nevzpomenu si ted...omlouvam se za zmatek a uz drzim hubu
haino

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozzi někde si napsal,že s pytlem písku,sudem nebo kamenem se dá trénovat líp než s činkou.Zkusil jsem to a zvedal olověnou cihlu místo klasické činky.Za týden jsem se zlepšil víc,než za rok s činkou.Tímto ti děkuji a dokonce i to auto už mi tak nevadí.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Frozzi někde si napsal,že s pytlem písku,sudem nebo kamenem se dá trénovat líp než s činkou.Zkusil jsem to a zvedal olověnou cihlu místo klasické činky.Za týden jsem se zlepšil víc,než za rok s činkou.Tímto ti děkuji a dokonce i to auto už mi tak nevadí.

Teď nevím, tohle je ironie? Jestli ne, tak nemáš zač, jestli jo, tak nevím co na to říct , asi jenom to, že si za svým názorem stojím - a také to, že jsem napsal "které budou ještě namáhavější jak v posilovně (myslím tím např. na úchop-držení, rovnováhu)".
haino

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádná ironie.Těžký úchop i rovnováha,ale výsledek skvělý.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Haino...v čem a o kolik si se zlepšíl?
haino

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V květnu budu mít 45let a soutěžím v šerpovské vynášce.Váhu držím na 82-83 kilech,takže relativní sílu mám slušnou,ale na absolutní výkony z doby kdy jsem vážil 96 už jsem to neviděl.Třeba pushpress za hlavou 110,když se ptáš ty.Zvyšovat sílu při konstantní váze je dost těžké a chce to vyzkoušet různé postupy.Ta cihla má necelých 60kilo,a dělám s ní šikmou lavičku a pushpress do odpadnutí.Je to tak nevýhodný úchop,že všechno ostatní je pak lehké.Po týdnu to vypadá,že i ty absolutky bych moh dorovnat.
strudlik

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je to někdy hlavně mnohem zábavnější...ono stačí makat pár hodin s kalačem a palicí na dřevě a pěkný trenink zad břicha a podobně ...
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDĚLÍ, ÚTERÝ, STŘEDA 28-39-30.3.

Na jobs serveru jsem našel brigádku, že Barandov studio hledá komparzisty na natáčení nové seriálu MÁŠ MINUTU. Tak jsem do toho šel ... od 10.4. mě uvidíte v TV, takový ten s bílou mikinou nahoře ...
Mimochodem pracovní doba od 7:45 -> 19:30

Ale o to nejde, chtěl jsem sem napsat můj jídelníček, teda pardon, "jídelníček"... přiznám se :

Pondělí: musli, asi 1L pití, 2x BEBE, smažený sýr
Úterý: chleba s nutelou, 1L pití, 1x BEBE, 200g masa
Středa (dnes): chleba s nutelou, 600ml 100% proteinu, 1x BEBE, 6 máslových buchet

...tohle je vše co jsem za 3 dny na komparzu snědl, holt nedá se svítit, ale to byl trochu úlet, ono jinak to ani moc nešlo udělat.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten jídelníček je brutální, hvězdo stříbrného plátna. Nepadal jsi hlady na hubu?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: