Ten jídelníček je brutální, hvězdo stříbrného plátna. Nepadal jsi hlady na hubu?
Padal, to mi věř, měl jsem hlad, neměl jsem peníze (počítal jsem že v Pze budu 2 dny, ne 4), takžě mě furt bolelo břicho a padala na mě únava.
Já vím že je hrozný, ale kdyby to šlo jinak udělal bych to. No co, teď jdu zase zpátky do svých kolejí
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zkracovačky + hyperextenze
4x (15 + 15) celé bez pauzy
Poznamka:
+ trening dobrý, ale po té 3denní stravě teda moc energie nebylo
Snatch 5x30kg:
Snatch 3x35kg:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Poznamka:
+ dneska to šlo celkem pěkně, trochu jsem ale pospíchal
+ zítra dodám video s hang clean pull a dřep s výrazem , snad ta technika bude aspoň trochu OK
- musím ještě pilovat techniku, ale myslím že to není zas tak hrozný. Z těch hangů vždy šíleně cítím trapézy.
K těm výtahům:
- zepředu to moc vidět není, ale zdá se mi, že děláš klasickou chybu: taháš činku moc před tělem. Činka musí jít kolmo vzhůru těsně u těla a lokty co nejvýš. Aby to nebyl biceps nadhmatem.
- nějak se ti tam rozjížděj nohy, ty by měly být zhruba na místě.
Víš jak to říkal Vyhlídka (herec Kemr) v komedii s Andělem (herec Marvan), když mu radil se šachama a pak byl vyzván, aby si s ním zahrál: radit to já umím, ale hrát né
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
K těm výtahům:
- zepředu to moc vidět není, ale zdá se mi, že děláš klasickou chybu: taháš činku moc před tělem. Činka musí jít kolmo vzhůru těsně u těla a lokty co nejvýš. Aby to nebyl biceps nadhmatem.
- nějak se ti tam rozjížděj nohy, ty by měly být zhruba na místě.
-> ohledně tahání před tělem, no asi máš pravdu, já se bál abych se nebouchl do xichtu nebo do brady, ale příště to zkusím víc k tělu.
-> rozjíždění noh - to je schválně, tohle není normální statický cvik, mělo by to být výbušně, přičemž nohy se rozjedou do stran a zase zpět, to je schválně.
1:08 - to je ono
Dík za koment
- jinak stravování jsem už snad srovnal, denně sním kolem 400-500g masa (oběd + večeře) k tomu většinou těstoviny, rýže. Ráno musli / ovesný kaše, pak celý dopoledne nic oběd - pak svačina nějaký jogurt nebo pečivo s šunkou sýrem, a večeře. Ač se snažím šetřit a vybírat levnější potraviny, peníze jdou stejně strašně rychle do hajzlu...
Hlavní: 90m sprint do kopce + 5x dřep s výskokem + 5x klik s tlesknutím + 10x skok výpady
90m sprint do kopce + 5x dřep s výskokem + 5x klik s tlesknutím + 10x skok výpady
90m sprint do kopce + 5x dřep s výskokem + 5x klik s tlesknutím + 10x skok výpady
30 zkracovaček z kopce a nohy nahoře
90m sprint, 90m sprint 30 zkracovaček z kopce a nohy nahoře
90m sprint, 90m sprint 30 zkracovaček z kopce a nohy nahoře
- výklus
- protažení, END.
- ledová sprcha na nohy (uvidíme zítra, co to udělá)
Video dne:
Dnes (středa) si dám posku, vidím to na přemístění s pushpressem a klikem, přední dřep, shyby, ruce a břicho a k tomu asi nějaký Spartan workout
Ve čtvrtek půjdu na stadion a asi si dám starty z poloh, padavý starty, sprinty 50-60, kotníky a na závěr kruhák se švihadlem.
- jinak jsem chtěl ještě napsat, jak jsem si ledoval ty nohy po sobotním treningu venku, tak jsem další den vůbec necítil kvadry, jen zadek a trochu hamy, takže asi na tom fakt něco bude
Poznamka:
+ přemístění+push+kliky bylo fakt luxus, bavilo mě to, prostě cokoliv v kruháku je pro mě zábavnější a daleko náročnější jak jednotlivé cviky
+ PR na předním dřepu, a dokonce 5x, takže spokojenost, na to že ho jedu po třetí, technika pořád OK
+ zítra běh, doufám že bude CHCÁT
Motivačka:
Dnešní oběd: těstoviny + 250g kuřecího masa + sýrová omáčka se smetanou
Poznamka:
+ blbý
+ dnes si půjdu ještě zaběhat, jestli to bude vypadat tak, jako dnes v posce, tak to potěš...
Včera: 2x2,5hod kompletní mytí, čištění a leštění dvou aut. I z toho se dá pořádně zpotit , dnes jedu do Phy, uvidím jestli tam stihnu běh, posilku příp. domácí kruhák na udržení.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru