|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FRANKLIN

|
Zaslal: st únor 19, 2014 7:04 pm Předmět: |
|
|
fullbody
dřep
6x1Ox100kg
bench/ přítahy T
4x1Ox1OOkg/ 4x10x100kg
upažování v sedě
4x10x12kg
bic s jč v sedě/ stah. kladky triceps
3x10x14kg/ 3x8x65kg
břicho
5x10x50kg kladka
WOD
5x shyby
10x kliky
15x dřepy
10 kol, pohodove tempo :) čas něco kolem 10 min...
dneska jsem se rozhodl, že vyřadim komplet veškerou suplementaci a omezim ji jen na protein po treninku :) chci se ještě vice zaměřit na stravu, hlavně vice masa :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FRANKLIN

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 5:38 pm Předmět: |
|
|
kardio
3,5km výběh do kopce
dnešní jídelníček
snídaně 11:00
jablko-mrkvový salát
oběd 13:00
300g vepř. steak, 300g brambor, jahodový kompot, 80g mandle v čokoládě
trénink 16:00
po tréninku:
nestle caro 3 lžičky :D
večeře
200g steak, kupa zeleniny
nic víc, nic mín, už dávno jsem upustil od jedení každé 2-3 hodiny a bylo to to nejlepší, co jsem mohl udělat :) hlad není, síla roste, co víc si přát :)
|
|
| nahoru |
|
 |
P.Vac
|
Zaslal: čt únor 20, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
Já si nemůžu pomoct, přijde mi to hrozně málo.. to máš takhle málo každý den?
Málo ve smyslu sacharidů a tuků. Seš 100kg mašina a trénuješ jako o život, to tělo by určitě dokázalo ztrácet dost tuků i na vyšším příjmu. Navíc ještě v IF sakra, přestaň se toho bát a nasol tam něco!
Jak to nestle caro chutná? Jsem to ještě nikdy nepil týjo
Co jsi vysadil za ty suplementy?
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
| P.Vac napsal: | Já si nemůžu pomoct, přijde mi to hrozně málo.. to máš takhle málo každý den?
Málo ve smyslu sacharidů a tuků. Seš 100kg mašina a trénuješ jako o život, to tělo by určitě dokázalo ztrácet dost tuků i na vyšším příjmu. Navíc ještě v IF sakra, přestaň se toho bát a nasol tam něco!
Co jsi vysadil za ty suplementy? |
tolik malo jidla nemam každy den, ted když se na to koukam, tak toho je opravdu malo, k večeři jsem dal ještě ochuceny tvaroh, šunku a kukřučně platky takže toho bylo vic, ale dokud nemam hlad tak se necpu...ja se spiše tak nějak přes tyden necpu, ale v neděli laduju maso od rana do večera :)
nestle caro....jak to řict, s mlekem a s cukrem se to da.
vysadil jsem uplně všechny suplementy...měl jsem hell gel, protein, předtím i kreatin....
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
| P.Vac napsal: | | Navíc ještě v IF sakra, přestaň se toho bát a nasol tam něco |
IF, je zkratka čeho? :D ted nad tim přemýšlím....
|
|
| nahoru |
|
 |
P.Vac
|
Zaslal: čt únor 20, 2014 8:47 pm Předmět: |
|
|
| FRANKLIN napsal: | | P.Vac napsal: | | Navíc ještě v IF sakra, přestaň se toho bát a nasol tam něco |
IF, je zkratka čeho? :D ted nad tim přemýšlím.... |
Jo promiň I ntermittent F asting, to přece znáš.. i kdybys to nejel přímo úmyslně, tak se k tomu dopracováváš tím volným stravováním (odložením snídaně), což je paráda. A když jedeš tohle "prerušované hladovění", tak podle mně klidně můžeš trochu přidat v příjmu.
Adam Česlík (články na Ronnie) to praktikuje už dlouho a u něj to má úspěch
To maso v neděli od rána do večera.. ono ho bylo přes týden moc málo?
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
no já snídani nevynechávám :D protože vstavam až někdy kolem 10h, ve stav. firmě přes zimu nemakáme...ale když to tak vemu, tak na snidani davam stejě vždy jen kafe, takže to IF je realne :D
masa je dost, ale v neděli mám takový malý prasečák :)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
fullbody
dřep s jč/dřep s vl/dřep s vyskokem
4x1O/10/10 :D
bench/přítahy s T
4x1O/4x1O
kliky na bradlech
4x15xja
břicho kladka
5x1Ox5Okg
kardio
1min, chuze, 1. min běh :) 13 min. zlehka :) začíná se projevovat unava...
|
|
| nahoru |
|
 |
wojceek

|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 9:20 am Předmět: |
|
|
| wojceek napsal: | Nazdar chlape, super log. Díky tobě jsem se posunul ve cvičení opět o kus dál. Také jsem přešel na full body a nemůžu si ho vynachválit. Občas od tebe vyzkouším nějaký trénink, pro inspiraci. Doufam že ti to vydrží co nejdéle |
Tak to rad slyšim :) Fullbody už bych nikdy neměnil...
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
3 týdny rýsovačky, 5kg dole tak jsem si řekl, že něco lehce vyfotim ať tady něco mam pro přirovnání :)
podle formy soudim, že půjdu na 1OO kg a tam se budu držet, nechci ztratit svaly a sílu na úkor malé váhy, chtěl bych dlouhodobě udržet těch 160 na bench a 170-200 dřep :)
co se týka symetrie, jde mi hlavně o objem a sílu nohou, což jde vidět.. a s tím jsem nadmíru spokojen :) záda se mi taky líbí...a to vlastně jen shybuju :) (až na pás sérií přítahů)
Klidně hodnoťte :)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: po únor 24, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
fullbody
dřep
5x20xja
10x90kg
8x120kg
7x2-1x150kg
stah. kladky k hrudniku
5x10x90kg
bench
5x100kg
2x140kg
2x150kg
1x160kg
3x15x100kg
čelni dřep+tlak
3x10x55kg
kardio
25 min. pás...minuta chůze, minuta běh...sklon 2, rychlost 6/14...jen tak lehce, ale vyhovuje mi to, zitra vyběh 5km do kopce, už se těším :))
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: st únor 26, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
fullbody
dřep
4x.....???...nešlo to, nohy K.O.
shyby
3x8xja
bench
15x100kg
4x6x120kg
přítahy kladky k hr. uzky držák
3x8x70kg
biceps s vč
4x8x45kg
triceps kladka
4x6x65kg
přítahy k bradě
4x10x45kg
dřep+tlak
3x10x40kg
u dřepu jsem myslel že končim, ale nějak jsem to rozdýchal a nakonec celkem fajn trenink, nějak se začíná projevovat unava, nebo nemoc...
od čtvrtku do neděle jsem na fot. soustředění...
jinak včera jsem byl na vstupní lékařské prohlídce kvůli práce...zahrnovalo to i EKG. ..a tam mi řekli, že mám tep vrcholového sportovce, což mě dost potěšilo...:D a to vím, že je ještě co zlepšit..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st únor 26, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
Nohy se mně liběj, prsa vypadají trošku slabší, ale třeba to je světlem. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
marie_b
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 10:22 pm Předmět: |
|
|
| FRANKLIN napsal: | | P.Vac napsal: | Já si nemůžu pomoct, přijde mi to hrozně málo.. to máš takhle málo každý den?
Co jsi vysadil za ty suplementy? |
tolik malo jidla nemam každy den, ted když se na to koukam, tak toho je opravdu malo, k večeři jsem dal ještě ochuceny tvaroh, šunku a kukřučně platky takže toho bylo vic, ale dokud nemam hlad tak se necpu...ja se spiše tak nějak přes tyden necpu, ale v neděli laduju maso od rana do večera :)
nestle caro....jak to řict, s mlekem a s cukrem se to da.
vysadil jsem uplně všechny suplementy...měl jsem hell gel, protein, předtím i kreatin.... |
Koukam, ze jste tady narazili na Caro. Urcite doporcuju Caro Active, nejsou tam pridane cukry a ma i to i nizkou energetickou hodnotu. Krom toho obsauje hodne vlakniny :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|