|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FRANKLIN

|
Zaslal: st květen 14, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
zdravim, dlouho jsem tady nic nepsal a to z toho důvodu, že se nedělo nic zvláštního...už jsem si konečně vytvořil určity kompromis mězi fitkem, fotbalem a kolem, do fitka zajdu 2x tydně na fullbody, dodržuji fot. tréninky a když je hezky zajdu si na kolo....prostě děkám co mě baví a nic už neřeším :) kompromis jsem si vytvořil i ve stravě, kterou nehrotím, jen se snažím dát do sebe více bilkovin a upustil jsem od různých smažených sraček a sladkostí, takže i když nemám vubec žádné suplementy a dokonalou stravu, forma celkem graduje...momentálně mám 100kg...a jsem max. spokojený :) co se týká fullbody tak někdy si dám komplet celé tělo i s prackama, někdy jen pár zakladních cvíku a trénink ukončím WODčkem...:) až budu mít na fotkách co ukázat (životní fotma, minimum tuku, něco sem postnu) :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FRANKLIN

|
Zaslal: so květen 17, 2014 9:00 am Předmět: |
|
|
FULLBODY
legpress/lýtka na legpressu
5x12x200kg/5x20x200kg
kliky na bradlech
4x8xja+20kg
přítahy spod. kladky
4x10x90kg
bic s VČ
4x6x50kg
stah kladky
4x10x50kg
přítahy k bradě s jč
5x10x25kg
břicho
4 serie
kardio: 25min pás (12min hiit, 10 min. rychla chuze do kopce)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: pá leden 02, 2015 1:59 pm Předmět: |
|
|
Zdravím cca po pul roce :D Někde jsem tady zakládal nový log, ale zapoměl jsem na tento, takže jen v rychlosti:
S fitkem jsem seknul kvuli fotbalu. Výsledek? Životní chyba!! Měl jsem pár fotbalových zranění, celkem jsem se kvůli nich trápil...a navíc mě už závodní fotbal vůbec nebaví, takže je s ním definitivní konec...konečně :)
Co teď?
Hurá do fitka pokračovat v tam, kde jsem skončil...nakonec si myslím, že ta půl roční pauza mi jen bodla, protože jsem asi 3 roky nepřetržitě trénoval
Váha, Cíle.
Momentálně mám asi 108kg, což je super :D Mým cílem je mít do měsíce 115kg, mimochodem nejvíce jsem zatím vážil 111kg. A samozřejme se chci nadále zlepšovat, sílit...v zimě je mi forma fuk (myslím % tuku) chci to vyhnat hodně vysoko a ve vrcholu objemovky se dostat na nějakých 120kg :)
Trénink:
Jednoznačně fullbody, vyzkoušel jsem opravdu hodně tréninků, ale Fullbody, které jsem si přizpůsovil dle sebe mi vyhovuje opravdu maximálně a navíc mám mnoho času na jiné aktivity.
Dneska bude můj první trénink ve fitku po půlroční pauze, těším se neskutečne i když ty váhy nebudou nic moc :) Za 2 týdny už budu jinde :)
Suplementace:
Mám jen kreatin monohydrát, je to jediná suplementace, kterou má pro mě cenu brát....v objemu nic jiného nepotřeuji....protin jemi na nic, bílkovin mám dost.
Toť vše, samozřejmě přivítám jakékoli ohlasy :) Při 115 nebo 120kg budou určitě nějaké fotky. Zatím zdar :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: pá leden 02, 2015 2:04 pm Předmět: |
|
|
Fullbody mám rád, určitě budu sledovat. Kolikrát týdne plánuješ trénovat? 3x?
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: pá leden 02, 2015 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: so leden 03, 2015 10:47 am Předmět: |
|
|
Fullbody po půl roce
Dřep
5x5x65kg
Bench
4x6x100kg
stah. kladky na záda
4x6x80kg
kliky na bradlech/shyby
3x6/3x3
kladivove zdvihy
5x10x20kg
stah. kladky na tricak
5x10x40kg
přitahy k bradě s JČ
5x8x14kg
Po dřepech, kdy mě braly křeče do nohou při 65kg jsem myslel, že jsem se silou komplet v p*deli...ale na benchi už přišla velka spokojenost :) Nějaká síla tam ještě je :) a už se těším na postupné přidávání zátěže...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: ne leden 04, 2015 11:28 am Předmět: |
|
|
Jinak jsem si nastavil nový cíl a sice mít 50cm obvod ruky do konce roku....po půlroční pauze mám 44cm a nejvíce jsem měl asi 46-47cm...:) měřeno v nenapumpovaném stavu...je to sice troufalý cíl, ale nebojím se toho a budu dělat vše proto, abych toho dosáhnul, samozřejmě naturálně....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 04, 2015 11:32 am Předmět: |
|
|
ty drepy, to je tragedie :-D
ale jinak se mi to libi, vcetne cile
ja mam podobny, jenom je to 40cm :-D
budu tvuj log pravidelne sledovat! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: ne leden 04, 2015 12:00 pm Předmět: |
|
|
No jo, nohy se mi rozjíždí pomaleji :D ale zato pak stačí par sérií dřepů a rostou celkem rychle :) Jinak jsem rád, že to tady bude i někdo sledovat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: ne leden 04, 2015 8:14 pm Předmět: |
|
|
Jen pro info....kašlu na těch vysněných 115kg....je to moc, už teď jsem neskutečně zalítý :D a to tak, jako nikdy. Takže utnu sledkému a smaženým sračkám...každopádně cíl 50 přes ruku zůstává...ale ty svaly musí alespoň trošku vylézt a jde i o zrdáví, poslední půl rok jsem jedl věci typu hranoky+krkovice atd atd...Takže Fullbody, kompromis ve stravě, ve dnech volna nějaký ten sport, cvičení s vl. tělem :) A forma bude na světě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:58 pm Předmět: |
|
|
Váha: 112kg
Životní váha :D Byla by chyba nejít na 115kg :) A pak se teda rozhodnu co dál :)
Zítra mě čeká další fullbody...svalovka konečně ustupuje :D
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: út leden 06, 2015 5:16 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Bench
6x10x60kg....Kvůli celkem velké svalovce jsem se snažil jen tak zlehka pumpovat...příště jdu nad kilo :)
Přítahy spodní kladky
4x10x80kg
Dřep
5x5x85kg
Biceps-kladiva
6x8-10x25kg
triceps-stah. kladky
6x8-10x50kg
ramena- upazování v sedě
4x10x10kg....krásně to bralo ramena
trapézy
4x20x60kg VČ
břicho
3x20x ja na balonu :D
Dneska super trénink, hlavně ty ruce krásně 6 sérií základního cviku :) jen ať rostou :D Jan pro zajímavost, všechny protilehlé partie jako zada/hrudník a biceps/triceps jedu v supersérii a to vždy :) Vyhovuje mi to maximálně....:) Už se těším na další přidání váhy a jdem zvědavý, jak budu vypadat až tam bude na dřepu a benchi přes 150kg :)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
legpress
6x10x200kg
benchpress
6x4x110kg
stah kladky na uzko
6x10x70kg
biceps/triceps
celkem 7 sérií na každou partii, jeden cvik základní, druhý pumpovací, nechce se mi to rozepisovat, ale luxus pumping :D
upažování v sedě
5x10x10kg
Váha: 112kg
parádní trénink, hlavně ty ruce napumpované...:) jestli dokážu regenerovat 6-8 sérií na ruce 3x týdně, můsí to růst :D
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: so leden 10, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
legpress
4x15x200kg
bench
6x3-4x120kg
shyby
10x5xja
bic zdvih s jč na lavičce
4x10x14kg
francouzsky tlak
4x10x35kg
upažování/přítahy k bradě
4x8x20kg/max.
Všiml jsem si, že jsem snad jediný ve fitku, který cvičí dlouhodobě fullbody. Při pohledu na některé začátečníky, kteří začínají cvičit a na bicák si nasypou 4 cviky s příšernou technikou je mi špatně....to jsou všichni tak leniví otevřít net a pečíst pár článků pro začátečníky????
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|