FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody

Dřep

5x5x105kg

kliky na bradlech

5x10xja

shyby

5x5xja

kladiva

4x8-10x30kg

scotovka kladka

2x15xpár cihel

stah. kladky triceps

4x8x65kg

tricepsové kliky

2x15xja

upažování/přítahy k bradě

5+5x25kg

Ty supersérie na prsa/záda a biceps/triceps jsou celkem na ondlení...zvlášť po půl roce necvičení a s mojí váhou...a neměl jsem od toho daleko :D ale jinak super trénink...zase je tam nějaký progres takže spokojenost :)

Váha: 113 kg. ....čím více vážím, tím pomaleji to jde nahoru...ale pokud nemám pod 110, jsem spokojený...jinak tuku je tam dost, ale nějaké tvary tam jsou a já jsem spokojený...i když je to na hraně :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2015 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody (včerejší)

dřep

4x8x100kg....rezerva..příště naložím více a taky by to chtělo více sérrí

bench

6x1x140kg

3x10x100kg

přítahy spodní kladky

8x10x80kg

bic. zdvihy v sedě

4x8x18kg JČ

scotovka kladka

2x15xpár cihel

Francouzský tlak s JČ

4x8x18kg JČ

stah. kladky

2x10x40kg

Super trénink, síla i hmota jde nahoru :)

Váha: 114kg
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2015 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím...už delší dobu přemýšlím, že zařadím jiný trénink než fullbody, né, že by bylo špatné, právě naopak, ale problém je v tom, že mám přes zimu každý den čas a v rámci nabírání hmoty teda dneškem přecházím na trénink tlaky/tahy...tenhle trénink mi už v minulosti přinesl myslím si zatím nejlepší výsledky...a to jsem ho jel v létě, kdy jsem měl šílený výdej energie, kterou jsem snad ani nedokázal pokrýt...a prostě cítím, že svaly potřebují mnohem větší objem při zachování frekvence pročv. svalů 2x týdně, pojedu tedy systémem 2+1, který se budu snažit dodržovat :) Fullbody beru jako start po půlročním necvičení a nastal čas, pro něco výživnějšího s tím, že počítám s tím, že se k fullbody vrátím v létě, kdy nebude tolik času, na velké partie to vidím na 3-4cviky, na malé 2 cviky :)

Bude to vypadat takhle:

A: Prsa, ramena, triceps

B: Nohy, Záda, biceps

Dneska začínám tlakovým dnem a neuvěřitelně se těším :) Možná někdo bude namítat, že bych měl nohy oddělit od zad, ale tímto bych ztratil požadovanou frekvenci a pro mě je trénink nohou v samostatném dni naprosto zbytečný. A společný trénink nohou a zad jsem si už kdysi nemohl vynachválit....každopádně jsem zvědavý, co to semnou udělá po více než roce nepřetržitého fullbody :)
CIZO

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2015 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FRANKLIN napsal:
Možná někdo bude namítat, že bych měl nohy oddělit od zad, ale tímto bych ztratil požadovanou frekvenci a pro mě je trénink nohou v samostatném dni naprosto zbytečný. A společný trénink nohou a zad jsem si už kdysi nemohl vynachválit....každopádně jsem zvědavý, co to semnou udělá po více než roce nepřetržitého fullbody :)

Nohy + záda jsou náročný, ale rozhodně smysluplný a produktivní trénink. A ten biceps už se k tomu vždycky nějak došmrdlá v podstatě cvičím teď stejně, jen ten biceps dávám k tlakovému dni, protože na něj dávám stejně jen 4 - 5 sérií.

Derek Poundstone
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2015 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tím bicepsem je to super nápad :) Alespoň na něj něco zvednu a dám si ho rovnou v supersérii s tricepsem :) Díky...:)
CIZO

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2015 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediné na co pak musíš dát pozor je, abys ho neutavil, protože ho 2x týdně procvičíš přímo a zapojí se i u zad, takže jednou ho můžeš dát těžší, jednou spíš prohřát a protáhnout nějakýma lehkýma sériema. Bez problémů se tak ale dá dlouhodbě trénovat, pokud člověk ty záda neodtahá při špatné technice tím bicepsem :)

Derek Poundstone
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2015 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toho se právě trošku bojím...Třeba ho nechám u zad.. Každopádně časem zjistím, co je pro mě lepší. Pro mě je hlavní dodržování základní kostry tréninku..:) Snad budu mít za 2 měsíce těch vysněných 120kg :D
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2015 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody - zakončil jsem týden posledním fullbody a od nalšího týdne jdu na zminované tlaky/tahy :)

Dřep

6x6x100kg

bench

směs různých vah

stahování kladky za hlavu

6x10x70kg

biceps v sedě s jč

4x8x20kg

stah kladky

4x15x40kg

upažování v sedě- bralo to krásně

6x8x12kg

Byl jsem v jiném fitku takže nezvyk a cvičilo se nic moc, ale s tréninkem spokojenost :) každopádně od příštího týdne tomu dám kapky ať to roste :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tlaky+biceps

Hrudník

Benchpress

6x3x140kg

tlaky hl. nahoru na multi

6x6x105kg

protisměrky

3x10x50kg

Ramena

Tlaky na multi

5x8x65kg

upažování v sedě

5x10x12kg

Triceps/biceps

francouzske tlaky/bic. zdvihy s VČ

4x12x40kg/4x12x40kg

3 série kladky, netřeba zapisovat

Shrnutí: s tréninkem maximální spokojenost, konečně mám pocit, že svaly dostaly pořádný stimul, hlavně teda hrudník :) Jsem rád, že jsem přešel na dělený trénink a zůstanu u něj dlouhodobě...:) už se těším na Nohy/záda

Váha: 116kg a jedem dál :))
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tahy

Dřep

5x5x120kg

Mrtvý tah

5x5x120kg

přítahy s JČ

3x10x40kg

stah kladky

4x10x70kg

pullover s kladkou

4x10x30kg

Dneska jsem po necelých dvou letech zkusil mrtvý tah, kdysi mi při něm pořádně louplo v zádech a táhlo se to semnou rok, ale pak jsem nadobro MT vyřadil z tréninku...dneska teda pěkně s opaskem a opatrně...no musím říct, že maximální spokojenost...pěkně opatrně a s precizní technikou :) Kombinaci dřepu a MT budu zařadovat v každém tréninku a vždy se budu snažit o nějaký ten progres, podle pocitu :)

Jinak na nohy jsem jel jen dřep, více nohy trápit nechci... chci se zaměřit na dřep a na sílu nohou, takže příště třeba více sérií, ale jeden cvik stačí :)

Kvůli množství tuku na těle nemohu posoudit svou formu :D Ještě, že je zima a nevadí mi to :)

Co se týká tréninku tak bude malá změna. Biceps dám k tahovému dni, dneska mi tam celkem chyběl a budou to teda plnohodnotné tlaky/tahy.

Váha: 116kg
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TLAKY

Hrudník

bench s VČ ve stojanu na dřepy hl. nahoru

6x6x100kg

bench-hodně pomalá negativní fáze

4x12x60kg

rozpažování hl. dolů

3x12x20kg

Ramena

upažování v sedě

6x13-15x12kg

upažovaní v předklonu

6x12x15kg

Triceps

francouzské tlaky

6x10x45kg

stah. kladky

3 shazované série-luxus pumping

Good trénink :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2015 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tahy+nohy

Nohy

Dřep

5x5x140kg....tohle jsem nečekal, síla jde rychle nahoru, příšte přídávám na 150kg...

Záda

MT

3x3x145kg....trošku nejistota v zádech, příště uberu, je to druhý trénink MT po 2 letech

přítahy v předklonu s jč

4x12-15x40kg

stah. kladky na uzko

4x10x70kg

Biceps

Kladiva v sedě

10x10x20kg

Břicho

4 série

Super trénink, nejvíc mě potěšily dřepy :) Jinak snažím se veškeré sladkosti nahrazovat ovocem a zatím se to daří na 100%, tak snad už to nepujde tolik do tuku...
wojceek

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2015 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolikrát za týden trénuješ? Taky končím full body a uvažuju co dál, tak se tebou nechám inspirovat
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2015 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedu 2+1, takže 4-5x týdně.
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tlaky

Prsa

bench

5x135

1x150...rezerva

2x3x140kg

4x10x100kg

Kliky na bradlech

4x10xja

tlaky hl. nahoru na multi

4x6x85kg

ramena

tlaky s vč

5x5x65kg

upažování v sedě

5x10x12kg

upažování v předklonu

5x10x10kg

triceps

stah. kladky

10x10x50kg

Čím déle cvičím, tím více zjišťuji, že mi hodně chybí antagonistické série, bez toho je to všechno nějaké pomalé, neintenzivní a prostě nuda...takže se od příštího týdne vracím k fullbody...a navíc při té 2+1 jsem ve fitku strašně často a to mi nevyhovuje...Ale nelituji toho, že jsem vyzkoušel něco jiného, alespoň vím, že Fullbody je trénink pro mě, chci ho cvičit dlouhodobě a zjistit, kde až to s tímto tréninkem mohu dotáhnout....:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: