Tak leto je za nami a prichazi obdobi, ktere mam spojene s maximalni motivaci do treninku. Pres leto vzdy nasadim fullbody, ktere stridam se cviky s vlastni vahou a kolem, koupil jsem si dokonce silnicku, ktera me pres leto hodne bavila. Kazdopadne co se tyka formy, vysekal jsem to na 100kg, nevypdalao to spatne, avsak s prichodem podzimu to chce prejit do kvalitnejsiho objemu a jelikoz se kazde odpoledne celkem nudim, rozdeluji si telo na dve casti: vrch/spodek. Cile mam velike,jelikoz mi bude 24 let a formu mam horsi nez ve 20ti. Do konce roku bych to videl na 110-115kg, momentalne mam 104kg.
Co se tyka sily, tak do konce roku bych chtel potvrdit mou maximalku na bench: 180kg a prekonat maximalku na drep, ktera je 200kg bez bandazi. Mrtvy tah chci zlepsit taky. Takze si opet budu zapisovat sve treninky, prI kterych chci zaznamenat hlavne co nejvetsi progres nohou, jelikoz jim budu venovat samostatny trenink, coz je jejich premiera :)
za chvili me tedy ceka trenink vrsku, ktery si hned zapisu.
Dnes jsem viděl velmni zajimavy videolog od Borise Oravy, kdy chce postupne odkryt svuj uplne novy trenink typu fullbady, ktery jede udajne 6x tyden, coz sice moc nechapu, ale mohlo by to vyresit problem s tim, ze me fullbody hodne bavi, ale zaroven chci do fitka chodit vice jak 3x tydne, takze jsem hodne zvedavy jak to bude postupovat :)
Luxus trenink, zitra bych sel zase, ale nemuzu :) kazdopadne budu zkouset posilat tam fullbody treninky vice, nez 3x tydne a postupem casu vychytat objem tak, aby to slo uregenerovat. Tesim se na to jak nikdy.
Dnes pouze rozjezd do noveho tydne, kdy chci jet fullbody vice dnu zasebou. Uz se tesim az si budu hrat s intenzitou a objemem, kazdopadne to bude masakr a regeneraci, ale bez extremu nejsme nic :)[/b][/b]
Zatim druhe fullbody po sobe a super, pumpovaloto krasne, ale dnes jen lehceji, sel jsem hned po skole energie nebyla :) zitra pujdu vecer a dam tomu pokourit.[/b]
Super trenink, shyby podhmatem jsem si ted hodne oblibil a az se z toho vzpamatuji bicaky, pojedu je kazdy den :) casem chci dat 30ks na jeden zatah. Zitra opet fullbody se zamerenim na tezky MT, lehke drepy+ nejspis ruce.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru