Tak po instalacnych peripetiach a objavnom zisteni, ze instalacia datadiscu bez nainstalovanej zakladnej hry je na houby, prechadzam Age of Empires III: The Asian Dynasties jednu kampan za druhou (vyrusil ma az vypadok prudu)....ked sa zadari, stihnem cez sviatky aj Age of Empires III: The WarChiefs
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Ne neni, jen umi bunnyhop (cs slang - kazdym skokem doskocis dal).. je to celkem tezky
Jako ale hodne velkej silenec, kdyz si vzpomenu jak ja sem se stim sral nekolik dnu
presne tak, je to Bunny hop a je to sakra tezky. Ale na tomto videu je videt i stovky hodin treninku, ze proste vi kam presne ma skocit, kam presne hodit granat, az to vypada jak kdyby to hral bot :)
Potrebuju poradit s Heroes of Might and Magic 3: Armageddons blade: Nemuzu najit v prvnim scenari kde mam najit kovare Khazandara cerveny a fialovy klicnikuv stan, nevite kde jsou?
Ne neni, jen umi bunnyhop (cs slang - kazdym skokem doskocis dal).. je to celkem tezky
Jako ale hodne velkej silenec, kdyz si vzpomenu jak ja sem se stim sral nekolik dnu
spis je skoda ze to pak opatchovali a uz nesel delat bunny hoping byla prdel tak hrat CS :DD clovek proskakal celou mapu s brokarnou nebo kudlou:D
Co ja vim tak v 1.6 bunnyhop jeste šel. Nebo se pletu?
ja uz nevim je to fakt par let co sem hral cs da se rict ze sem to hral jen po tu dobu co tam sel ten bunny + ruzny lezeni na budovy atd. tez byla prdel kdyz pri pokladani bomby slo odbehnout X metru nez bylo to misto kde slo klast daly se vymyslet strasny mista:P co to bylo za patch fakt uz nevim... ja mam radsi arkady nez nejaky kempeni v rohu...
Tak po instalacnych peripetiach a objavnom zisteni, ze instalacia datadiscu bez nainstalovanej zakladnej hry je na houby, prechadzam Age of Empires III: The Asian Dynasties jednu kampan za druhou (vyrusil ma az vypadok prudu)....ked sa zadari, stihnem cez sviatky aj Age of Empires III: The WarChiefs
War Chiefs je ovela lepsie nez Asian Dynasties podla mna...
Ja teraz regenerujem pri Borderlands... je to absolutna pecka, presiel som to uz 5x ... uz dlho som nehral taku dobru hru. Je to FPS sklbene s RPG. Udajne je v hre az 16 milionov zbrani. Inac najlepsia postava je Brick.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru