Já furt nedokážu pochopit co všichni maj hrou Call of Duty MW2, je kolem toho strašnej humbuk, i když ta hra už ničím nepřekvapí. Průměrná střílečka, neříkám, že je to nějakej propadák, ale nechápu jak něktěří lidi dokažou tuhle hru zvolit hrou roku.
Pro mě je to obyčejná střílečka. Hrou roku bych zvolil třeba Batmana nebo Resident Evil 5.
Hry které mohu doporučit co jsem hrál v roce 2009.
Resident Evil 5
Batman Arkhan Asylum
Left 4 Dead 2
UFC 2009
Gears of War 2
Assassins Creed 2
GTA IV + datadisky......
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
NUMM3R™: pravda že cod4 bylo mnohem lepší ta 6 mě nějak nechytla.
Ale podle toho co píšes za hry asi hraješ na konzoli co? Protože např. ten RE5 je totálně nehratelný ovládá se to úplně špatně, to raději 4 další stejné díly COD jak tohle.
Další GTA4 grafika nic moc a nároky tfujtajbl.
Hraju na xboxu a tam se ten RE 5 hraje krásně. Hrál jsem to s kámošem na jednom xboxu a je to celkem hukot.
COD 4, mě bavilo protože to byla změna, protože 1 a 2 byla v 2 sv. válce a tohle byla oproti tomu celková změna, zbraně,prostředí, příběh,....
Ta 6 je o ničem už.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Já furt nedokážu pochopit co všichni maj hrou Call of Duty MW2, je kolem toho strašnej humbuk, i když ta hra už ničím nepřekvapí. Průměrná střílečka, neříkám, že je to nějakej propadák, ale nechápu jak něktěří lidi dokažou tuhle hru zvolit hrou roku.
Pro mě je to obyčejná střílečka. Hrou roku bych zvolil třeba Batmana nebo Resident Evil 5.
Hry které mohu doporučit co jsem hrál v roce 2009.
Resident Evil 5
Batman Arkhan Asylum
Left 4 Dead 2
UFC 2009
Gears of War 2
Assassins Creed 2
GTA IV + datadisky......
BTW to neni na PC ze ?
Assassins Creed 2 - to jeste nevyslo ne ???
jinak nemas tam dragon age absolutni pecka ...
_________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
Asi si stiahnem toho Batman Arkhan Asylum. Hrali ste to niekto na PC, ake je ovladanie? Zatial najhorsie ovladatelna Xbox hra na PC co som hral bola Dead Space, zmazal som to po pol hodine.
Asi si stiahnem toho Batman Arkhan Asylum. Hrali ste to niekto na PC, ake je ovladanie? Zatial najhorsie ovladatelna Xbox hra na PC co som hral bola Dead Space, zmazal som to po pol hodine.
Hru Batman Arkhan Asylum mám nainstalovanou.Zatím ji nehraju.Zkoušel jsem jen začátek abych zjistil jak to vypadá a jak se to hraje a byl jsem příjemě překvapen.Grafika opravdu perfektní to jsem fakt čuměl a ovládání úplně v pohodě i v soubojích.Hru Dead Space zrovna hraju a jsem sní spokojený nevím co ti na tom ovládání nesedí.Ovládá se to jako klasická střílečka akorád mi trochu vadí tan pohled kdy ti postava dost brání ve výhledu ale na to jsem si už celkem zvykl.Jinak je to super hra.Já mám moc rád tyhle hororové sci fi hry.
to bylo asi ze stejného důvodu jako já - debilní kameře. Jinak Batman na PC má skvělý reference....
Hru Batman Arkhan Asylum mám nainstalovanou.Zatím ji nehraju.Zkoušel jsem jen začátek abych zjistil jak to vypadá a jak se to hraje a byl jsem příjemě překvapen.Grafika opravdu perfektní to jsem fakt čuměl a ovládání úplně v pohodě i v soubojích.Hru Dead Space zrovna hraju a jsem sní spokojený nevím co ti na tom ovládání nesedí.Ovládá se to jako klasická střílečka akorád mi trochu vadí tan pohled kdy ti postava dost brání ve výhledu ale na to jsem si už celkem zvykl.Jinak je to super hra.Já mám moc rád tyhle hororové sci fi hry.
Já hrál toho Batmana sice na xboxu, ale mohu ho vřele doporučit....strávil jsem u toho pěknou dobu....a volil bych to jako hrou roku...
Ne neni, jen umi bunnyhop (cs slang - kazdym skokem doskocis dal).. je to celkem tezky
Jako ale hodne velkej silenec, kdyz si vzpomenu jak ja sem se stim sral nekolik dnu
spis je skoda ze to pak opatchovali a uz nesel delat bunny hoping byla prdel tak hrat CS :DD clovek proskakal celou mapu s brokarnou nebo kudlou:D
Co ja vim tak v 1.6 bunnyhop jeste šel. Nebo se pletu?
Jo jde. V 1.6ce dokonce existujou steamový servery,který jsou zaměřený jen na BH (mapy). A když se to naučíš v CSku,tak v klasickým HFku je to úplně v pohodě (to sem dal BH i na touchpadu na notebooku). ALe už sem to teda nějakou dobu nehrál. ALe STEAM acc bych ještě měl pořád mít :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru