Toto uz je na me moc tlacitek, nedokazu si predstavit ze je vsechny vyuziju, nebo spis by byl problem si na to zvyknout. Jak se rika: chlap neumi delat 2 veci zaroven (natoz x veci). A jeste tak tam mit klavesnicu s cislama... celou dobu hraju s mysi s 2 talcitkama a nidky me treti, ani ctvrte ani 20. tlacitko nechybelo. Uz tak si dokazu predstavit ze budu mit problemy si zvyknout na novou mys se 7 tlacitkama...
Co rikate na Cataclysm? vyplati se to kupovat nebo to je stejny jak Wotlk?
Dve nove rasy, změněné kontinenty, lítaní ve starém světě. Jo vyplatí. Záleží jak na tom jsi s wow.
jasny ja vim co tam je cetl jsem nejaky recenze atd. jak na tom jsem hral jsem to ale uz wotlk me dost nudil PvP furt nevyvazeny resp. po kazdym patchi silna jina clasa a pve to clovek musel sedet furt u pc aby uchodil nejaky raidy na to taky nebyl cas...
Koukám, že i tady jsou wowkaři:D Co se týče PVP, tak si myslím, že už není možný, aby to nějak vyvážili rozumně. Protože těch abilit, spellů co každé clase přidali už je fakt hodně a kdyby to chtěli nějak vyvážit, tak si to nedokážu představit, jak by to bylo složitý. Takhle se to s těma patchema aspoň pořád nějak trochu mění, že to pořád není stejný.
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Cataclysm je od začátku o něco težší, teda myslim dungy a získávání gearu narozdíl od wotlk. Tim myslim jak 5man heroicy, tak raidy. Prakticky neexistuje že naběhneš na bosse a nějak to zergneš, musíš znát taktiku a jet podle ní.
Přirovnal bych to k začátku TBC.
Kurva, s tou mysi jsu celkem nespokojeny, hlavni duvod je ten ze se mi strasne spatne hraje u hry Counter Strike Source a to je pro me podstatne. Nemuzu si na ni zvyknou, at to nastavim jakkoli (dpi v kombinaci s nastavenim citlivosti a nastaveni mysi ve hre) tak stale nejsem spokojeny. I s mou 6 let starou mysi se mi hralo lepe. Ale tento problem je zatim jen u Coun´ter Strike, treba u jine hry Call of Duty : Modern WArfare to jde naopak krasne. Ale to je tim ze Counter Strike Source hraju furt uz nekolik let, tudiz to je ma srdcova hra. Je mozne ze si na to muzu casem zvyknout tak ze se mi s ni bude hrat ajko s tou starou ne- li lip? Je fakt ze s ni hraju jen 2. dnem. A sla by reklamovat?, aji na to mam duvod, nekolikrat se mi stalo ze se mi sama odpoji a pak musim restartvoat PC (odpojeni a znovuzapojeni s USB nepomaha).
A zjistil jsem za na ni mam kratke prsty, na to cervene tlacitko a to druhe vzadu na ktere se klika placem nemuzu dosahnout. btw: mam A4 Tech X7
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru