Zvykneš si. Já mám a4tech už dlouho a jsme s ní spokojený. Problém je v tom že jak říkáš hrál si s ní 6let. To si ruka a svaly zvyknou. Ale když si zvykneš na tu novou tak se ti bude hrát o dost líp, už jenom kvůli tomu že je určitě mnohem přesnější a je laserová.
Taky jsem nadával když sem ji koupil, ale zvykl sem si a další myš co si budu kupovat určitě bude a4tech, možná i stejný model když se mi psoere tahle.
Zvykneš si. Já mám a4tech už dlouho a jsme s ní spokojený. Problém je v tom že jak říkáš hrál si s ní 6let. To si ruka a svaly zvyknou. Ale když si zvykneš na tu novou tak se ti bude hrát o dost líp, už jenom kvůli tomu že je určitě mnohem přesnější a je laserová.
Taky jsem nadával když sem ji koupil, ale zvykl sem si a další myš co si budu kupovat určitě bude a4tech, možná i stejný model když se mi psoere tahle.
No pokud nepujde vymenit tak budu muset, ale je to furt to same, at to nastavim jakkoli ( v CSS jsou bohuzel i takovy kokotiny jako funkce Raw Input nebo akcelerace mysi, coz vubec nevim co znamena) tak hraju jak kdybch to hral poprve, proste lama. A to jsem byl s tou starou mysi na takove urovni ze jsem temer vse resil headshotem.
Zvykneš si. Holt se nedá nic dělat no, ta ruka si prostě zvykla že pohyb o přesné délce se rovná posunutí aimu v CSS o přesnou délku. Vyměnil jsi myš tak už se to nerovná tomu stejnému posunutí aimu. Budeš to muset natrénovat, ale časem si zvykneš.
Zvykneš si. Holt se nedá nic dělat no, ta ruka si prostě zvykla že pohyb o přesné délce se rovná posunutí aimu v CSS o přesnou délku. Vyměnil jsi myš tak už se to nerovná tomu stejnému posunutí aimu. Budeš to muset natrénovat, ale časem si zvykneš.
Hraješ na steamu?
jj prave ze to je jedina hra do ktere sem dal vatu, protoze byl u CSS novy update a stazene opatchovane CSko uz neslo hrat a tak jsem musel koupit steam. Proto bych byl nerad kdybych kvuli mysi musel CSS prestat hrat.
Hraješ na steamu?
jj prave ze to je jedina hra do ktere sem dal vatu, protoze byl u CSS novy update a stazene opatchovane CSko uz neslo hrat a tak jsem musel koupit steam. Proto bych byl nerad kdybych kvuli mysi musel CSS prestat hrat.
Proč by jsi musel přestávat hrát. Prostě si zvykneš časem. Takže to chce mít trochu trpělivosti. A4 jsou podle mě top mezi myškama na střílečky.
btw: ty taky hrajes CSS? Jestli jo, mas v nastaveni mysi to Raw input a akceleraci zaplou? Kdosi rikal ze hrat s akceleraci je na nic, ze to akorat zhorsuje aim. Ale me to prave pomuze zrychlit otoceni se s mysi, bez akcelerace i kdyz mam dpi a citlivost na max., se nemuzu poradne otacet a to rukou vzdy poradne skubnu. NAopak u mireni je zas citlivost moc velka, takze se vubec nemuzu trefit, natoz tak HS, proste des : (
Ja ked som si kupil Razer Deathadder tak som si tiez nemohol zvyknut, predtym som mal obycajnu opticku Dell mysku. Skoncilo to tak ze som prestal hrat CS :D Presiel som na Starcraft :)
btw: ty taky hrajes CSS? Jestli jo, mas v nastaveni mysi to Raw input a akceleraci zaplou? Kdosi rikal ze hrat s akceleraci je na nic, ze to akorat zhorsuje aim. Ale me to prave pomuze zrychlit otoceni se s mysi, bez akcelerace i kdyz mam dpi a citlivost na max., se nemuzu poradne otacet a to rukou vzdy poradne skubnu. NAopak u mireni je zas citlivost moc velka, takze se vubec nemuzu trefit, natoz tak HS, proste des : (
Nehraju, kdysi sem hrával normálně 1.6.
Musíš si zvyknout prostě. Pohrát si s tím.
Zkus si ještě nastavit rychlost myši v ovládácích panelech.
Rychlost ukazetele, ne rychlost dvojkliku at se nespleteš.
Naposledy upravil Gohan dne st leden 19, 2011 9:49 pm, celkově upraveno 2 krát
Ja ked som si kupil Razer Deathadder tak som si tiez nemohol zvyknut, predtym som mal obycajnu opticku Dell mysku. Skoncilo to tak ze som prestal hrat CS :D Presiel som na Starcraft :)
ja budu bojovat a pokusim se byt trpelivym, i kdyz to neni moje silna stranka :D Ale kdyby to po x mesicich byl furt stejne tak bych taky musel presedlat na jinou hru. Nebo mne napdalo si koupit tu samou Geniusku co jsem mel a CSS hrat s ni. I kdyz to je uz celkem retro zalezitost a nevim jestli se da sehnat...
jednick, nebo dvojku ? Jednicku sem hral asi 8 let denne, ty prvni roky pres 8 hodin denne. Ta dvojka uz je uplne jina, me na ni sere nejvic, ze kdyz je nejakej velkej fajt, tak tam skoro nic nejde videt a je to jak ve w3 kde kdyz bylo hrozne moc jednotek a kouzel, tak clovek nic nevidel, nahazel vsechny kouzla a cekal kdo zdechne driv ... To same je v te dvojce SC, je tam hrozne moc takovejch plosnejch efektu... Jednicka byla nejlepsi strategie bez debat spoustu let, sem zvedavej, jestli bude takhle uspesna aj dvojka...
Jestli jo, mas v nastaveni mysi to Raw input a akceleraci zaplou?
jj takovydle veci se ve strileckach vypinaj...
jakou senz nastavit ... jde o to zkouset. pokud poridis new mys, tak senz nesedi. pomer se starou. jediny meritko je posun mysi po podlozce na 180 nebo 360otocku. pokud mas ve hre napr. senz 1,94, tak s novou mysi to muze byt jinak. pokud menim mys nebo hru, vzdy musim mit 180otocku na 22,5 cm na podlozce, abych si uchoval svuj low-- skill.
"Zkus si ještě nastavit rychlost myši v ovládácích panelech."
vzdy uprostred, aby se predeslo akceleraci.
Jestli jo, mas v nastaveni mysi to Raw input a akceleraci zaplou?
jj takovydle veci se ve strileckach vypinaj...
jakou senz nastavit ... jde o to zkouset. pokud poridis new mys, tak senz nesedi. pomer se starou. jediny meritko je posun mysi po podlozce na 180 nebo 360otocku. pokud mas ve hre napr. senz 1,94, tak s novou mysi to muze byt jinak. pokud menim mys nebo hru, vzdy musim mit 180otocku na 22,5 cm na podlozce, abych si uchoval svuj low-- skill.
"Zkus si ještě nastavit rychlost myši v ovládácích panelech."
vzdy uprostred, aby se predeslo akceleraci.
bohuzel to musim mit momentalne zaple, raw input mi zpomali citlivost co se vertikalniho pohybu tyce a mirna akcelerace zas zrychly horizontalni pohyb (otaceni se). Pokud to mam vse vyple ( a to jsem driv mel) tak je to strasne rychle a at to nastavim jakkoli nemuzu se vubec trefovat.
nevim jak je to v tech vasich gamesach. ale vetsinou se na nejakych fans strankach dane hry da najit spousty informaci co a kde se nastavovat, pripadne tvorba configu apod. vetsinou se da najit desitky zpusobu co a kde nastavit. zalezi o jakou hru se jedna a na jakym enginu jede.
napr. ted sem narazil na jeden z desitek ruznych navodu jak a co v urcite hre ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru