nejlepší jsou rpgčka a z rpgček jsou nejlepší fallouty, planescape torment a série Icewindu a Balduru :-) jinak Homamy, sc...strategie se též dají...
a last, but technically first - dota!
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Planescape sem si stahl ale staval se mi ten problem ze to chtelo CD. Hledal jsem jak to vyresit, zkousel jsem milion veci, i presne to co delal kamarad kdyz to hral a ani prd. To me nasralo docela.
Planescape sem si stahl ale staval se mi ten problem ze to chtelo CD. Hledal jsem jak to vyresit, zkousel jsem milion veci, i presne to co delal kamarad kdyz to hral a ani prd. To me nasralo docela.
stáhneš čtyři céda. hra je chce střídat průběžně podle toho, v jaké jseš lokaci, takže to v programu na interaktivní mechaniku děláš a je to :-)
Icewind dale je spis nez rpg jen hack n slash..je to fajne ale prakticky to jde dohrat se vsim...
Jinak Baldurs gate, Fallouty,Sacred,Might and Magic serie, Diabla, dungeon siege a neverwinter nights to byla asi nejvetsi zabava pro me..
jj, ale pořád to ještě beru jako rpgčko, i když je to fakt o boji :-)
M a M mi moc nesedělo tou kamerou z pohledu družiny...sralo mě to natolik, že jsem se té hry vzdal
prochm: tak si počkej na crysis 2 a zažijes pár grafických orgasmů
A jo oblivion jsem taky projel ja kto šlo, hlavně taky že se daly stahovat různé modifikace a tím se jeste protáhla dobra hraní to bylo fajn.
A feear jsem ani nedohrál, to jsem po nějaké scéně odinstaloval a prděl jsem na to
U stalkera škoda že byl celkem silně zabugovaný když vyšel, ale i tak jsem ho dohrál. Sem tam jsem měl taky pěkně nahnáno
Stalker je parádna vc tiež, dohrál som na greed koniec, ako asi veľa z nás:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
stáhneš čtyři céda. hra je chce střídat průběžně podle toho, v jaké jseš lokaci, takže to v programu na interaktivní mechaniku děláš a je to :-)
Nešlo to , furt to chtělo to stejné CD, prostě nechápu.
Turakam: jojo taky greed
já myslím, že to bylo jinak, páč já měl podobnej problém :-) ta hra ti napíše, kterou mechaniku chce, například insert planescape torment cd 2 to drive D. ty musíš namountovat do mechaniky, co je přímo označená D, to cedo, který chce :-) prostě si je neumí hledat sama. zkus to :-)
Turakam: jojo taky greed
já myslím, že to bylo jinak, páč já měl podobnej problém :-) ta hra ti napíše, kterou mechaniku chce, například insert planescape torment cd 2 to drive D. ty musíš namountovat do mechaniky, co je přímo označená D, to cedo, který chce :-) prostě si je neumí hledat sama. zkus to :-)
Sral jsem se s tím asi týden, tohle byla první věc kterou jsem logicky zkoušel než jsem hledal na netu jak to pořešit.
Teď bude následovat menší propagace, ale myslím, že když je vás tady tolik fanoušků RPG a přitom planescape nikdo nezmiňuje, chtěl bych, abyste si tento výjimečný zážitek nenechali ujít! hra s nejlepším příběhem historie, podle prsstižního PC Gamer 8 nejlepší hra historie - to je prostě must see! Tady dvě videa, která vás sice nejspíš nenalákají, protože o atmosféře hry zase tak moc neřeknou, ale pokud někoho ano, uvidí, jak skvělé to bylo rozhodnutí:
Gohan: tyjo, tak to fakt nechápu...divný. možná jsi měl stáhlou nějakou zkurvenou verzi. já teď stahoval z ulozto a bylo to vpohodě
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru