|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | CrazyLom: Planescape Torment jsem samozřejmě hrál, vynikající hra, ale BG 2 je u mně ještě o něco výše. |
určitě vede technickejma věcma...příběh má podle mě PT asi lepší. ale rozhodně to jsou navzájem důstojní soupeři :-) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
To určitě. Přidej ještě Fallout 2 a máme tady 3 nejlepší hry všech dob. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:03 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | CrazyLom: Planescape Torment jsem samozřejmě hrál, vynikající hra, ale BG 2 je u mně ještě o něco výše. |
Máš pravdu. Ta hra mne nikdy neomrzí. Zkoušel jsi i jednotlivé fanouškovské mody? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
heh panove ste fakt funny, mozna tak pro vas nejlepsi hry vsech dob, ale v globale se tyhle pidi hry nikdy nevyrovnaj tem nejhranejsim multiplayer hram, jako treba Starcraft, kterej od roku 98 byla nejhranejsi strategie na svete do vydani dvojky, tet uz to asi klesa... Navic co se tyce tehle RPG, tak si myslim, ze Diablo ty vase baldury atd. uplne smete :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | heh panove ste fakt funny, mozna tak pro vas nejlepsi hry vsech dob, ale v globale se tyhle pidi hry nikdy nevyrovnaj tem nejhranejsim multiplayer hram, jako treba Starcraft, kterej od roku 98 byla nejhranejsi strategie na svete do vydani dvojky, tet uz to asi klesa... Navic co se tyce tehle RPG, tak si myslim, ze Diablo ty vase baldury atd. uplne smete :))) |
nevíš o čem mluvíš chlapečku, diablo není čisté rpg, má s rpg jen pár společných prvků, a navíc, jak sis určitě všiml, neporovnáváme hry mezi žánrama, ale v rámci žánrů, protože jinak to nemá smysl. takže starcraft je fajn, ale nemel píčoviny :-)
Zacharo: nn vůbec nevím o co jde? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
tak co je teda diablo za zanr ? Akcni adventura ? :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:28 pm Předmět: |
|
|
Podle mě je diablo RPG s akčními prvky, něco jako akční-rpg nebo tak něco.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
Funny je tak akorát Hovnival, nejspíš o hodnocení her ve světě o kterých je tady řeč ani nemá páru.
Diablo se oficiálně označuje za action-RPG, sub-genre.
CrazyLom - je toho spousta. Týká se to jak jedničky, tak dvojky. Itemy, questy, lokace, nové NPC, nové možnosti romance. Osobně za nejlepší věc považuji možnost hrát BG1 v grafice dvojky a ve větším rozlišení... V tom linku co postoval Mirio jsou odkazy na 3 nejvetší fanouškovské týmy, které se tím zabývaly. Nevím jak to ale s jejich aktivitou vypadá teď. _________________ "Champions are made, not born!"
Naposledy upravil Zacharo dne so leden 22, 2011 2:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:48 pm Předmět: |
|
|
Nehraje tu někdo Mafii 2 ? Nejde mi tam nastavit volant, protože ta kolonka Customize controller je šedá, nedá se rozkliknout. Nevíte co s tím?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
Myslíš to tak že máš volant a potřebuješ s ním ridit nebo nemáš volant a chcs ridit auto na klavesnici a nejde ti to nastavit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
| Pilot napsal: | | Nehraje tu někdo Mafii 2 ? Nejde mi tam nastavit volant, protože ta kolonka Customize controller je šedá, nedá se rozkliknout. Nevíte co s tím? |
však tam volant nejde, ne? já ho nerozjel. mimoto má řízení v mafii 2 do reality (a i do mafie 1) hodně daleko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
Tyhle hardcore RPG typu Baldurs Gate nebo Planescape Torment jsem teda osobně moc nepochopil, podle mě to je jenom pro fanoušky žánru co mají třeba zkušenosti s deskovými AD@D.
Pro normálního člověka jsou moc složitý a hrát to bez návodu se ani nedá, nejsem žádnej blbec, ale vždycky jsem se tam někde zaseknul v prvním levelu a skončilo to tak že tam člověk běhal jako mamlas a hledal nějakej schovanej klíč nebo nějaký přesný postup, co komu říct a co kde zmáčknout, abych mohl jít dál nebo hledal na netu návod, protože se mi nechtělo běhat hodinu sem a tam v 1 lokaci. A tohle my rozhodně jako zábava nepřišlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Podle mě je diablo RPG s akčními prvky, něco jako akční-rpg nebo tak něco. |
spíš akční hra s rpg prvky bych řekl :-) samozřejmě souhlasím s tím, že hra je to skvělá :-)
Zacharo: jednička ve grafice dvojky? kde to seženu?
Spazik: nevím, já myslím, že normální člověk s tím problém snad mít nebude, i když začátek složitej bejvá, chce to vychytat nějakou trochu jednodušší do startu, pak už to jde :-) jo, to že někde něco mineš a pak to nasraně hledáš, to je občas na ranu, daň za kvalitu _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|