- Baldurs Gate nebo Planescape Torment je klasika. bez navodu se da vetsina questu zvladnout.
- Diablo je spis akcni hra s prvky RPG, stejne jako napr. vynikajici DeusEx
- odehrany mam vetsinu znamych/dobrych RPG - Fallout 1,2,3, Star Wars: KOTOR, Oblivion, Morrowind, akcni Dungeon Siege1,2, Zaklínač - The Witcher, Icewind Dale 1,2, Mass Effect 1 dvojka me nechytla, Neverwinter Nights, Gothic 1,2,3 - asi nej me chytnul prave Gothic 2 - odehral sem nekolikrat. + datadisk. tam doslo na hledani ruznych vychytavek, komunikace s fanousky, pouzivani ruznych figlu a pod.
- pred cca 4mi lety sem konecne zrusil vytacenou linku a poohlednul se po nejake online gamese. nahoda tomu chtela ze slo o strilecku, ktery sem tehdy uz moc nehral. no a zustal jsem u ni dodnes. MP, konkretne strilecky, ma obrovsky potencial prave v online hrani. v singlu toho pribehu stejne moc nebyva a strilet boty se muze zdat zajimave jen do doby nez okusite MP. schvalne jsem se nedavno vratil k Q2 single nebo Return to Castle Wolfenstein. nasadil jsem nej obtiznost a divil jsem se jak mi kdysi mohly ti boti delat obtize. na MP je fakt zabava, ze hraju proti lidem, kteri mysli a ne tupejm botum. nadruhou stranu pokud chci byt alespon low--, tak se musim hoodne snazit. vzpominam, ze sem kdysi Q2 odehral bez mysi .... proste single ....
U.BOB: jááj, ty koukám máš slušně nahráno, co říkáš na witchera? u mě čeká, než na něj dostanu chuť, a slyšel jsemzatím docela dost názorů na něj. jo a co morrowind? ten mě nějak minul, ale prý taky klasa
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Myslíš to tak že máš volant a potřebuješ s ním ridit nebo nemáš volant a chcs ridit auto na klavesnici a nejde ti to nastavit?
Mám joystick, což vyjde nastejno, v 1. díle mi to šlo nastavit. Tady mi jde řídit jen klávesnicí, což je na dvě věci, protože na tom je snad nejlepší to ježdění, teda aspoň podle 1. dílu. V Controls je nastavení klávesnice a pak nastavení Controllers, což by měl být ten joystick, ale vůbec mi na něj nejde kliknout.
Nehraje tu někdo Mafii 2 ? Nejde mi tam nastavit volant, protože ta kolonka Customize controller je šedá, nedá se rozkliknout. Nevíte co s tím?
však tam volant nejde, ne? já ho nerozjel. mimoto má řízení v mafii 2 do reality (a i do mafie 1) hodně daleko.
Myslím, že kdybych se nějak dostal do Customize Controller, tak by to mělo jít nastavit. Přece by nevydali Mafii jen pro klávesnici. Moc se jim asi nepovedla (co tak čtu), ale takovouhle prasárnu by neudělali.
a hral nekdo rune ? Taky perfketni hra, hlavne multiplayer je fakt zabavnej...
samzrejme, mám aj tú špeciálnu mp verziu, Rune a vobec vikingské sekačky milujem, inak najlepšia meč a sandále sekačka je bezkonkurenčne dosť zabudnutá Severance blade of Darkness, krásny zásahový model, skvelé brutálne kombá, an tú dobu neskutočná grafika a aj fyzika, + riadna obtiažnosť a dlžka a ku koncu, ked ste mali v ruke konečne blade of darkness (šlo dohrať aj bez neho) tak ako si prepaloval cestu nepúriateľmi, kde ruky nohy len tak lietali, to bol raj priaznincov žánru. Vlastne jeto tiež jedna z mojich nja hier, strčí všetky god of wari a pod. do hajzlu a ešte za nimi spláchne a to aj teraz. Inak prešiel niketo z vás Die by the sword?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne so leden 22, 2011 5:22 pm, celkově upraveno 1 krát
2CrazyLom:
Zaklínač - The Witcher - hral jsem jej nedavno, neb sem byl cca 14 dni bez netu. zajimave 7/10. docela me chytnul. pak prislo nekolik komlikaci ... a pak nabehnul net .. :)
Morrowind - velice zajimave, velice rozsahle, velke moznosti. mladsi bratricek Oblivion jiz bohuzel vysel i na konzolich a tudiz hra musela byt redukovana. Morrowind - to jsou i bugy, hned zahy nemoznost najit tusim kostku - ale na netu jsou navody jak toto obejit. ale jinak supr. vytvoris si kouzla jaky potrebujes, jaky ti vyhovujou. nadherny pohled na namesti kde sem mel vyskladny jednotlivy zbroje (cca 100 predmetu pekne v radach), ktery sem za hru nasbiral. predmety proste nemizi, takze tam na tebe cekaji celou hru - nemusi byt schovany nekde v truhle. na tehdejsi dobu nice grafika, moznosti cestovani (casem napr. kouzlo levitace - nemusi se obchazet hory apod.:)), Ručně umístěné objekty ve světě: 316 042
Dungeony: >300 !! tusim ze vetsina nahodne generovanych, Počet základních kouzel: >500 ....
samo ze sem hral casto dle navodu neb nektery unikatni kousky najdes v napr. truhle. ale ta ti je ruzne generuje a pokud chces tu urcitou vec, musis proste truhlu otevrit nanekolikrat save/load. zmeny pocasi, moznost skoncit jako upir/vkodlak a nedohrat tak hru ...
Neherních postav (NPC) ve světě: 3 244!! s kazdym dej rec :), Další kouzla, která je možno vytvořit během hry: 150 000 000 000 .. asi tak .......... kdyz jeste nahazes pluingy ...tak bude vic
ale co sem zacal hrat online, tak uz nic jinyho nehraju ... jen tu a tam neco malo vzkousim. i kdyz sem jako online hrac lama, tak me to porad tahne k jedinymu MP ...
Nehraje tu někdo Mafii 2 ? Nejde mi tam nastavit volant, protože ta kolonka Customize controller je šedá, nedá se rozkliknout. Nevíte co s tím?
však tam volant nejde, ne? já ho nerozjel. mimoto má řízení v mafii 2 do reality (a i do mafie 1) hodně daleko.
Myslím, že kdybych se nějak dostal do Customize Controller, tak by to mělo jít nastavit. Přece by nevydali Mafii jen pro klávesnici. Moc se jim asi nepovedla (co tak čtu), ale takovouhle prasárnu by neudělali.
já tehdy napsal do googlu: MAFIA 2 volant a našel jsem několik článků, které potvrzovali, že to nejde. navíc tam není ani manuální převodovka!
já tehdy napsal do googlu: MAFIA 2 volant a našel jsem několik článků, které potvrzovali, že to nejde. navíc tam není ani manuální převodovka!
Už to tak bude, našel jsem jen nějaký ovladač na xbox, že by potom ten volant mohl fungovat, ale s tím se mi nechce trávit čas. Díky všem za pomoc.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru