|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: po leden 09, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Prave jsem dohral Zaklinace a bylo to vazne super.. pomohl tomu i dobry dabing. Ma cenu hrat i 2-ku? Pry uz to neni tak dobre. |
az na ten brzkej konec, kterej stal za prd, to cenu rozhodne ma.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: po leden 09, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: |
4GB Ram jako minimum? To fakt? Sakra, na jaře sem kupoval novej kompl a už abych upgradoval :-D |
To nevim co si kupoval, ale 4GB RAM mám ve 3 roky starém notebooku a to byl standart tehdy. Dnes se dává do PC aspoň 8GB co stojí asi 900,-
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st leden 11, 2012 8:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st leden 11, 2012 10:35 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | YUD napsal: |
4GB Ram jako minimum? To fakt? Sakra, na jaře sem kupoval novej kompl a už abych upgradoval :-D |
To nevim co si kupoval, ale 4GB RAM mám ve 3 roky starém notebooku a to byl standart tehdy. Dnes se dává do PC aspoň 8GB co stojí asi 900,- |
Já neříkám, že to je top mašina 4GB standard v roce 2008? Ale no tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st leden 11, 2012 10:55 am Předmět: |
|
|
yud: na vaznejsi hrani to standart byl uz v roce 2008
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st leden 11, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | YUD napsal: |
To nevim co si kupoval, ale 4GB RAM mám ve 3 roky starém notebooku a to byl standart tehdy. Dnes se dává do PC aspoň 8GB co stojí asi 900,- |
jj, ale zbytecne. 4GB jsou standartem stale. 8GB je jen a jen pro paradu. i kdyz za ty prachy ..
uz jste nekdo vyuzil vic jak 4GB pameti?
testnu tedy ten BF3, jestli ma opravdu vetsi naroky.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st leden 11, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | yud: na vaznejsi hrani to standart byl uz v roce 2008 |
A to nějaká hra v té době využila?
|
|
| nahoru |
|
 |
komar
|
Zaslal: st leden 11, 2012 11:28 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | Spazik napsal: | | YUD napsal: |
jj, ale zbytecne. 4GB jsou standartem stale. 8GB je jen a jen pro paradu. i kdyz za ty prachy ..
uz jste nekdo vyuzil vic jak 4GB pameti?
testnu tedy ten BF3, jestli ma opravdu vetsi naroky. |
me jede 6gb ram 1333 pri multiplayeru BF3 na +-72%
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st leden 11, 2012 11:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st leden 11, 2012 11:59 pm Předmět: |
|
|
Plně funkční verze nikdy nebude, protže část služeb běží na serverech Blizzardu, takže max. bude vždy jen kampaň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 12:04 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Spazik napsal: | | YUD napsal: |
Já neříkám, že to je top mašina 4GB standard v roce 2008? Ale no tak... |
Notebook stál 15k, takže ot standart zcela určitě byl.
Jako 4GB možná stačí, pokud pouštíte jenom hru, ale pokud má člověk pořád zapnuto víc programů, taby v prohlížečích atp. tak to nestačí, ale stejně nevím co tu řešíme, RAM je skoro zadarmo, takže rozdíl v ceně 4GB nebo 8GB je pár piv...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 12:04 am Předmět: |
|
|
ma chyba, blbe sem se vyjadril- plne funkcni verze samozrejme na kampan pochopitelne ne na multak. Mysleno vcetne videa a intra.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | ma chyba, blbe sem se vyjadril- plne funkcni verze samozrejme na kampan pochopitelne ne na multak. Mysleno vcetne videa a intra. |
noo, daji se rozjet i multiplayer mapky, ale to jsem zkousel pouze s Botama. mozna by to slo rozjet i po lanu, nevim. jen sem zkousel rozjizdet nektery mapy dle videi ze zapasu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:22 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo nějaký tipy na dobrý hry na smartfouny?
Nevěřil bych že se daj najít tak parádní hry koupil jsem si za 20korun dungeon hunter 2, uplně úžasný rpg, diablo 2 s lepší grafikou:) Akorát už mám jen poslední obtížnost a konec, nebude co v tramvajích hrát. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|