Pro vas co mate iPhone/iPad a chcete si neco zahrat, tak si stahnete tuhle hru je zdarma a podporte meho kamarada par stahnutima, je to jeho prvni hra, kterou vydal, tak kdyby se objevily nejake bugy, tak mi muzete kdyztak poslat zpravu mu to preposlu. Zatim z toho nic nema, ale potrebuje se trosku dostat do podvedomi aspon par lidi :-)
A video bylo zrovna nahrane tak odpuste vyber hudby.
Právě jsem okusil poprvé v životě multiplayer. Haji Serious Sama no ale hlavně Crysis 2 a z toho jsem teda úplně unešený. Je to bomba. Samozřejmě, že dostávám pěkně na prdel.
Jo to je pravda. Mám rozehraný singl a nějak se mi už nechce k němu vracet. Ale musím ho dohrát. Ten Battlefield 3 určitě zkusím až ho budu mít. Call of Duty mě moc neláká ale chtěl bych zkusit Unreal Tournament 3. Jinak včera jsem u toho seděl asi 6 hodin a ani jsem se nenajedl a nenapil. Budu to muset fakt omezit. Ale zase na druhou stranu se mi to bude hodit do diety až budu rýsovat
Neznáte nějakou hru (asi strategii) z WWII?
Dočetl jsem knihu o německých tancích a mám chut si s nima něco zahrát
Kdysi jsem něco starého hrál, byli tam bud amíci, rusáci nebo skopčáci. pěchota, vozidla, mise...no prostě klasika, ale nemůžu si vzpomenou na název.
Klidně i nějakou starou hru.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Kdysi jsem něco starého hrál, byli tam bud amíci, rusáci nebo skopčáci. pěchota, vozidla, mise...no prostě klasika, ale nemůžu si vzpomenou na název.
Klidně i nějakou starou hru .
Taki jsem dohral "konecne" Zaklinace 2 ... no je to ostudna hra plna zklamani.
z toho minima kvalitních rpg titulů,které jsou vydávané,je zaklínač pro mě určitě na špici,sice jednička byla o chlup lepší,ale pokud pominu závěrečné město dvojky,které působilo velice nedodělaně,tak za mě 8.5 z 10
_________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
Klidně i nějakou starou hru.
strategie to neni, ale dnes si muzes zadarmo zajezdit v ruznych tancich z WW3:
Tak ten Zaklinac 2 .. necekam hru podobnou knize, ale hodne toho kazil ten chybejci dabing, dale nektere postavy vypadaly divne. Boj vypada hezky, ale je spatny celkove a navic je to dost kratke, nezajimave udelane.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru