Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, chtějí tu hru mít asi dokonalou.
Sám bych raději chtěl. Kdyby někdo udělal 100% funkční emulator PS2 na PC. To bych zase pár večerů propařil...
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 1:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Tak ten Zaklinac 2 .. necekam hru podobnou knize, ale hodne toho kazil ten chybejci dabing, dale nektere postavy vypadaly divne. Boj vypada hezky, ale je spatny celkove a navic je to dost kratke, nezajimave udelane.

většina dnešních her = hezký obal, prázdná krabice. Většina RPG je strašně krátka. Doby kde si hrál 3 měsíce od rána do večera pořád si to RPG neměl dohraný je pryč.
Ještě se stalo velkou tradicí, že za příplatek ti prodaj další hodinu příběhu nebo nějakej jeden item ... směšný.
Zlatý baldursgate I,II, jagged alliance nebo treba planetscape torment ... posledni RPG co mne chytlo byl dragon age, ale opět mne hrozně sklamalo, že ten příběh je strašně krátkej, málo možností výběru postavy atd. ... prostě zase všecko špatně :/ Krásná grafika atd. ale ten příběh byl taky pěknej, jen mi přijde, že to bylo krátky ...
U.B0B

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vsechny BG, Gothic_y, JA (ne RPG ale tahova strategie (s prvky RPG:))), Morrowindy, Icewind Dale,Fallout, Mass Effect, Star Wars: Knights Of The Old Republic, Dungeon Siege a pod mam nekolikrat odehrany. doba pokrocila a nastali zmeny. nikdo nebude delat rozsahly hry pro PC, kdyz na tom nevydela ani korunu. trend je jiny. dnes vznikaji hry - Star Wars: The Old Republic ... se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů ...obsahuje přes 200 000 mluvených dialogů, což neobsahuje žádná jiná hra a dokonce ani film. - hra ma uspech, neodehrajes ji ani za 3 mesice, hrajes s jinymi lidmi ne tupymi boty - co vic chtit. ja tedy skusil pouze betu. neumim anglicky a nikdo mi to neprelozi, takze ja si to nikdy nezahraju neb je to jedna z mmorpg zalozena hodne na pribehu, kteremu nerozumim. nevim jak je na tom novy TESV Skyrim - single, vychvalovany do nebes.
nebo holt hrat dokola stary hry. ja ted napr. (ponekolikate) odehral Incubation: Battle Isle z roku 1997. mam takovy hry rad a dnes uz se s tim nikdo delat nebude, kdyz to ve vysledku bude horsi nez 15 let stara hra.
ale jinak mam rad online gamesy. skutecny hrac je lepsi protivnik nez PC. nemyslim hry typu WOW kde 99% casu clovek souperi opet s PC...
Turakam

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skyrim je skvelý, mám poplnených dobre, že nie 100+ questov a to ešte nič z hlav. dej. linky, dokonca ani do cehu vrahov či zlodejov som ešte nezabrdol, je to nádhera, častokrát sa len kochám a dávno som sa nestretol s tak rozmanitou náplňou úloh., mám domy so sluhami v každom mesto pomaly a pod. - je to fakt vdarené, trochu iné rpg. určite skús. Druhá vec, že to hrávam tak raz do mesiace pár dní, takže preto mi repetivita nehrozí.
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
vsechny BG, Gothic_y, JA (ne RPG ale tahova strategie (s prvky RPG:))), Morrowindy, Icewind Dale,Fallout, Mass Effect, Star Wars: Knights Of The Old Republic, Dungeon Siege a pod mam nekolikrat odehrany. doba pokrocila a nastali zmeny. nikdo nebude delat rozsahly hry pro PC, kdyz na tom nevydela ani korunu. trend je jiny. dnes vznikaji hry - Star Wars: The Old Republic ... se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů ...obsahuje přes 200 000 mluvených dialogů, což neobsahuje žádná jiná hra a dokonce ani film. - hra ma uspech, neodehrajes ji ani za 3 mesice, hrajes s jinymi lidmi ne tupymi boty - co vic chtit. ja tedy skusil pouze betu. neumim anglicky a nikdo mi to neprelozi, takze ja si to nikdy nezahraju neb je to jedna z mmorpg zalozena hodne na pribehu, kteremu nerozumim. nevim jak je na tom novy TESV Skyrim - single, vychvalovany do nebes.
nebo holt hrat dokola stary hry. ja ted napr. (ponekolikate) odehral Incubation: Battle Isle z roku 1997. mam takovy hry rad a dnes uz se s tim nikdo delat nebude, kdyz to ve vysledku bude horsi nez 15 let stara hra.
ale jinak mam rad online gamesy. skutecny hrac je lepsi protivnik nez PC. nemyslim hry typu WOW kde 99% casu clovek souperi opet s PC...

Tak hrej PvP, tam soupeříš s hráči.
U.B0B

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hraju strilecku. ne COD, kde staci rychlej reflex, dat 3 zasahy a konec. hraju hru, kde jen pro pohyb kupredu (ne zcela nutne, ale je to vyhoda) se pouziva kombinace 4 klaves + pohyb mysi. a stejne tak fight. i kdyz me nekdo prekvapi ze zadu, tak pokud sem rychlej a on to podelal, tak muzu zvitezit. defacto to beru jako PvP. i kdyz se hraje napr 5 na 5, tak beru kazdej utok na enemyho jako vyzvu a kazdej dobre zvladnutej duel me potesi.
hral jsem ted Aion (neco jako WoW). vyexpil postavu na full lvl a tesil se na PvP. ale neni to ono. nevim jestli by se dalo neco vic natrenovat, promyslet a souboj by potom byl zajimavejsi... zatim sem to dal k ledu.
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jakou strilecku to teda hrajes?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kaviar trailer :D
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice tomu nerozumim ale 4:06 me rozesmalo XD

prochm

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle snad nejsou lidi ale stroje. Zajímalo by mě kolik hodin denně u toho seděli než se vypracovali na takovou úroveň.

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne ten Railgun a raketomet nechapu.
xCROWx

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A vychází Mass Effect 3. Podle prvních ohlasů je to prej na facku ovšem
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukali na Patriota no :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: