Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Si kvůli vám asi stáhnu WoWko znova :D

Hrajete ještě někdo wowko? Nějakej free cz/sk server popř. kvalitní zahraniční, kterej nepadá a je tam fakt hodně aktivních lidí?

www.twinstar.cz
Má to svoje bugy, ale mají to tam fakt vychytaný... Já tam už moc nehraju, obecně nic nehraju, ale kdybys tam začal a bylo to u aliance na serveru deimos (označení jako PVP server WOTLK), tak dej vědět a klidně bych TI dal nějaký G...
Lunreal

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

System predmetu tak jak je ted, fakt potrebuje opravit. AH je mi osobně ukradenej, kupovat tam nic nehodlám. A obtížnost inferna? 6 Dní po vydání, že je inferno těžký? Dávno před vydáním bylo avizovaný, že na poražení inferna budeš potřebovat týdny až měsíce hraní. A to, že hra není jen o tom naportit k baalovi, sundat ho, nova hra, naportit atd. beru jako plus. A mít nahrané 100 hodin od vydání, to jako 16 hodin denně hrajete? What?! To jsem asi opravdu ten noob typ hráče.
A btw, to, že byly na začátku servery přetížené, to se dalo očekávat. Ale máte nějaké problémy teď v poslední době? Já kdykoliv kdy jsem si chtěl zahrát (kromě dvou dnů po vydání a patch fixu), tak to prostě fungovalo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá se někde hrát free Cataclysm? Já hrál jen BC - tzn do 70 lvlu a ten Wotlk jsem ani nezkoušel, ale nejvíc mě baví expení - jsem člověk, kterej si užije 1-70 víc, než 70 a hraní dál =)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Dá se někde hrát free Cataclysm? Já hrál jen BC - tzn do 70 lvlu a ten Wotlk jsem ani nezkoušel, ale nejvíc mě baví expení - jsem člověk, kterej si užije 1-70 víc, než 70 a hraní dál =)

Na nějak normálně fungující cata je ještě brzo na free servery
marash

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo tip na nějaký dobrý free MMORPG? A tí myslím opravdu free tituly, resp. free to play, nechci wowko (nebo jiné tituly, kde se platí poplatky) na "free sreverech", protože z mých zkušeností to většinou stojí za prd, spousta věcí nejede jak má atd.
Já teď zkouším Runes of Magic, ale zatím mě to nějak moc nechytlo. Tak přemýšlím, že bych po dlouhé době zkusil třeba L2 (které by mělo být také free), ale těch dalších titulů je hodně a nemůžu se rozhodnout - Guild Wars, LOTR online, DaD... Nebo má cenu vydržet u Runes of Magic?
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lunreal: vzal jsem si dovcu a utery - sobota (nez me to prestalo bavit) jsem nahral pres 60h cistyho casu. Pro nekoho blazen, ja se na tu hru tesil .. o to vic jsem zklamanej, ze je to fakt spatny.
Inferno tezky je, ale ta obtiznost je spatne nastavena. Bossove jsou nejlehci vubec, protoze oni delaj od normalu az po inferno UPLNE TO SAMY. Jen maj vic hp, vetsi dmg .. nic dalsiho. Obtiznost mela byt neco jako ve wowku, s kazdou vyssi obtiznosti meli mit novy schopnosti, novy utoky .. atd ..neco co potrebuje sikovnost to zabit. Tohle je nuda ..
Nejtezsi jsou tam elitaci, nektery kombinace schopnosti nejdou zabit (aspon za melee ani nahodou) .. pak se daj bud preskocit nebo zalozit novou hru. To ti prijde ok? Ne ze jsou tezky, ale nejdou zabit .. nijak. A neni to vybavenim, ta kombinace je takova, ze to nepujde nikdy. A ty co jdou probihaji systemem - par ran .. rychle pryc a heal .. behat kolem .. par ran .. rychle pryc a heal .. a takhle porad dokola. Jakmile te zablokujou (ty mobama probihat nemuzes, oni tebou jo), tak smrt. Jakmile te pritahnou, stun a pod tebou nejaky aoe = smrt .. strasna zabava. Ale i tohle by slo prekousnout, nebyt uplne spatne udelany system padani predmetu a jejich tvorba .. pak to nema cenu hrat a farmit ..
Seva98

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty itemy jsou hodne spatne udelane, uz se dokonce i objevily nejake 1H zbrane s 1400dps, zatimco top 2H legendary ma dps kolem 800. Uvidime co prinese prvni velky balance patch, ktery slibuji. Protoze hra bude opravdu potrebovat trochu prekopat. A taky me docela stve, ze aspon na inferno nepridali bossum nejakou tu abilitu, protoze to je opravdu to same, jen staci behat tak jak mas uz naucene z predchozich obtiznosti.

https://www.zonetraininglog.com
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Někdo tip na nějaký dobrý free MMORPG?

Free stoji obecne za prd a bohuzel to tak je. Z tech free AION, LOTR, Runes of Magic .. a mozna dalsi, o kterych ani nevim ..

Placeny: WoW, Star Wars, TERA, Guild Wars (jeste neni), EVE online .. zbytek imho shit
Lunreal

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysh- pokud je to opravdu tak, ze i s nejlepsim gearem ( ty legendary jsou opravdu velky fail) nejdou urcite kombinace za meelee zabit, pak je to opravdu spatna hra a ani styl trefit, utect, trefit apod. se mi nelíbí, ale předpokládal jsem, že se správnou výbavou a skillama se dá nakonec nějaká převaha získat. A zablokování se dá snad s každou postavou řešit defenzivním skillem, kterej tě z obklíčení dostane, to bych jako chybu neviděl.
Třeba mně se ta koncepce, že elit mobpacky jsou těžké na zabití,ale získáš díky tomu nephalem valor a jdeš hledat další, přijde jako dobrý způsob jak mít motivaci procházet samotnou hru a ne jen grindovat bosse. Pokud ale neexistuje způsob jak je zabít, pak to samozřejmě ztrácí smysl.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash: já hrál 3 roky Runescape =) můžeš to zkusit, třeba tě to bude bavit... je to hra z prohlížeče, že nemusíš nic stahovat.
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lunreal: no ja hraju jen v multi s lidma, ktery znam roky a ktery hrat umej (prece jen ta nekolikaleta pruprava hardcore raidovani ve wowku je znat) .. ale opravdu za melee mas problem. Daleko hur se kitujou, jakmile te obklici, chcipnes - jak jsem psal driv, ty mobama probihat nemuzes, fyzicky te zablokujou (max necim dat fear nebo odhodit je). Nephalom valor je supr napad, prochazis hru a az mas 5 stacku, jdes na bosse a pak to pada opravdu hodne .. akorat je proste trapny, ze boss je smutas a je to lehky zabit.
No a jinou volbu nez parkrat seknout, zdrhat a heal .. a takhle porad dokola .. to nemas, protoze jinak chcipnes :) i kdyz s lepsim vybavenim uz nemusis tolik behat .. teda v 1actu inferno, v druhym opet nechytacka :)
Judson

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
guruhonza napsal:
Si kvůli vám asi stáhnu WoWko znova :D

Hrajete ještě někdo wowko? Nějakej free cz/sk server popř. kvalitní zahraniční, kterej nepadá a je tam fakt hodně aktivních lidí?

www.twinstar.cz
Má to svoje bugy, ale mají to tam fakt vychytaný... Já tam už moc nehraju, obecně nic nehraju, ale kdybys tam začal a bylo to u aliance na serveru deimos (označení jako PVP server WOTLK), tak dej vědět a klidně bych TI dal nějaký G...

Souhlas, WoW je nej, a nejlepsi je www.twinstar.cz.
Na PVP server WOTLK tam mam 2 vypiplany postavy s skoro max pvp gear a asi 160k goldama.
Nastesti po 3 letech, uz 3 mesice nehraju a snad nezacnu zase.
Lunreal

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já třeba s monkem muzu pouzivat tailkick s knockbackem nebo tempest rush, ktery probiha moby. S barbarem zase mas leap. I když bych si rad dal jiny skill, ten knocback je sakra potreba, bez nej me obklici a zabijou i davno pred infernem :D.
Takze jak to tak pozoruju, je potreba predelat itemy, mozna pridat enchanty, upgradovat legendary a setovky a pridat obtiznost a ability u bossu a znerfovat nektere kombinace elitek. Uvidime jak zareaguje Blizz.
Lunreal

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S tím kitingem je to problém, Blizzard totiž má představu, že ty by ses měl tou hrou probojovat a ne se bojům vyhýbat (což se úplně stejně nepodařilo) a tak engine obsahuje jednu nepěknou věc - mob, který se na tebe napřáhne, tě zasáhne (pokud nebudes mit blockl nebo dodge) i když jsi se mezitím dostal o obrazovku dál.
Rachela

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
marash: já hrál 3 roky Runescape =) můžeš to zkusit, třeba tě to bude bavit... je to hra z prohlížeče, že nemusíš nic stahovat.

Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: