Mým cílem v Diablu je zabít Diabla :-) Dál mě to až tak nezajímá. Tím chci říci, že mi je jedno jakej je endgame content a brečení hardcore hráčů. Ale hru bych po 9 dnech nezatracoval. Blizz si je určitě svých chyb vědom a patche leccos změní, tak si snad všichni přijdou na svý. Myslým, že upravit sílu bossů a droppy itemů není zas až tak těžký, zvláště po několikaletých zkušeností z wow. Akorát si pak zas budou všichni stěžovat, že bossové nejdou zabít:-)
_________________ There is no real life there is only AFK time
ano, diablo 3 je skutecne v poradku (z jinyho fora prevzato):
===
Varovani !!
Nehrajte public games, protoze boti kradou session ID a pomoci toho kradou accounty.
A pry by se nemelo ani hrat s nekym kdo hral verejnou hru, bo kdyz mu hacknou account tak v logu zjisti i vase session id.
Session id = nahrazka za username + password kdyz hra komunikuje se serverem.
===
jestli jsou ti hackeri, tak jo Proste hackeri ted udtracej ty miliony G, kupuji veci na AH, aby meli pak co hodit na RMAH Uplne pry vycucali itemy z AH, tak to Blizz asi shodil a mozna bude rollback
===
US servery dole, AH dole .. pritom udrzba na D3 nemela byt nikdy! to psali na zacatku .. a hle, clovek si nezahraje ani single player hru .. dobra prace kucii ..
Update: added new blue on account security and updated old with Bashioks post.
Accounts Not At Risk in Public Games
Updated Reports have been coming in that hackers are able to get session IDs from public games and access your accounts via this method as seen in this thread. However Bashiok has just posted saying at this time all accounts that they have looked at have been compromised in traditional means. Meaning the above method is not something to worry about at this time.
Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums)
We've been taking the situation extremely seriously from the start, and have done everything possible to verify how and in what circumstances these compromises are occurring. Despite the claims and theories being made, we have yet to find any situations in which a person's account was not compromised through traditional means of someone else logging into their account through the use of their password. While the authenticator isn't a 100% guarantee of account security, we have yet to investigate a compromise report in which an authenticator was attached beforehand.
If your account has been hacked, please view the previous post for information on contacting our support department.
It was Wayyyy too many at once and at the same time. It seems the attack was very orchestrated
It seems to me like it's the most logical way to go about it. Build up a list of accounts and passwords, and then hit them in a rapid succession before word can spread and people can change their passwords, add an authenticator, etc.
Jo tak tím to je. Divil jsme se, že když jsme za nějaký item nabídl goldy, tak mě to vzápětí napsalo, že mu nabídku někdo navýšil o minimální částku :-)
Na druhou stranu to ukazuje "výjmečnost blizzardskejch her" kvůli jiný hře by se žádný hackeři, tak nesnažili...:-)
_________________ There is no real life there is only AFK time
05/22/2012 12:37 AMPosted by slayer
My brother has an authenticator attached to his account and before D3 came out we both did a full format and this morning his account was stripped of everything. I've been keeping up with what's going on and there are many people claiming to have an authenticator and still having been hacked. Had my brother not been playing right next to me I'd probably doubt them too, but whatever is happening isn't just someone getting a keylogger.
Tak uvidíme jestli přibude nějaký update od Blizzu, ale zatím to vypadá, že byli hacknutí jen ti, co neměli authenticator, těch co tvrdí, že ho měli je naprosté minimum (pravděpodobně lie) a v tomhle budu zatím spíš na straně Blizzardu, když říkají, že zatím nenarazili na jediný account, který byl hacknut s authenticatorem. Každopádně pokud používáte mobilní verzi, tak si zapněte authentikaci před každým loginem.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Vsak rikam, uvidime. Zatim to vypada jen tak, ze nejakej troll vypustil neco o session ID a rozsirilo se to jak lavina aniz by to bylo podlozeny cimkoliv. A co jsem se dival na nejaky thread, kde hacknuti lidi davali info co se jim stalo, tak NIKDO z nich nemel authenticator.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
lunreal: vzal jsem si dovcu a utery - sobota (nez me to prestalo bavit) jsem nahral pres 60h cistyho casu. Pro nekoho blazen, ja se na tu hru tesil .. o to vic jsem zklamanej, ze je to fakt spatny.
Inferno tezky je, ale ta obtiznost je spatne nastavena. Bossove jsou nejlehci vubec, protoze oni delaj od normalu az po inferno UPLNE TO SAMY. Jen maj vic hp, vetsi dmg .. nic dalsiho. Obtiznost mela byt neco jako ve wowku, s kazdou vyssi obtiznosti meli mit novy schopnosti, novy utoky .. atd ..neco co potrebuje sikovnost to zabit. Tohle je nuda ..
Nejtezsi jsou tam elitaci, nektery kombinace schopnosti nejdou zabit (aspon za melee ani nahodou) .. pak se daj bud preskocit nebo zalozit novou hru. To ti prijde ok? Ne ze jsou tezky, ale nejdou zabit .. nijak. A neni to vybavenim, ta kombinace je takova, ze to nepujde nikdy. A ty co jdou probihaji systemem - par ran .. rychle pryc a heal .. behat kolem .. par ran .. rychle pryc a heal .. a takhle porad dokola. Jakmile te zablokujou (ty mobama probihat nemuzes, oni tebou jo), tak smrt. Jakmile te pritahnou, stun a pod tebou nejaky aoe = smrt .. strasna zabava. Ale i tohle by slo prekousnout, nebyt uplne spatne udelany system padani predmetu a jejich tvorba .. pak to nema cenu hrat a farmit ..
Ty máš docela schizofrenní názory a přijde mi, že si z principu nasranej komplet na vše Ještě jsem od tebe snad neviděl pozitivní post na cokoli ať už tady nebo na Motion fóru :-)
Když něco dáváš, tak si stěžuješ, že je to moc lehký. Když je to trochu těžší, tak si stěžuješ, že je to nedatelný a že je to fail (inferno je prostě dělaný pro max. equip a max. skill hráče a správný build pro každou situaci a ty si stěžuješ že je to nedatelný potom co si tam rushnul za 3 dny a prostě si neměl max. gear)
Když se equip shání lehce, tak si stěžuješ že je to fail a že to má každej noob a když se equip shání těžko (třeba jako v Diablu, kde čekáš měsíce na správný drop, tak to bylo i v D2) tak zase říkáš že je to fail...
spazik: precti si to jeste jednou, jediny na co nadavam je tvorba predmetu, kdy legendarky jsou horsi nez modry .. a pak na technickou stranku hry - kdy to laguje a pada (4h vypadek v nedeli byl supr) .. a na to, ze hra pripomina spis beta stav - rozhodne tam neni vse co slibovali, kdyz jsem si to v rijnu pres annual pass kupoval ..
ze jsou packy v infernu tezky - vec nazoru, pod slovem "obtiznost" si predstavuju neco jinyho nez kombinace schopnosti, ktery jsou problem vs kombinace datelna i s prstem v zadku .. ale asi taky vec nazoru. obzvlast kdyz jsem videl video barbara jak soluje 3packy elitaku s bossem najednou (inferno prvni nebo druhy act - ted nevim, kde to podzemi je), equip dela hodne .. coz bych pred par dny nerekl, ze to bude az takovy rozdil.
at tak nebo tak, dohraju to max s jinou postavou a davam to k ledu .. asi to neni hra pro me :)
PS: pozadavek toho, aby kdyz si neco koupim, tak aby to fungovalo - se ti zda prehnany? Po tolika letech vyvoje a betatestu? Auto si taky nekupujes s tim, ze tam nemas bud sedacky nebo jezdi jen nektery hodiny a obcas tam zaboha nemuzes jet rychlejs jak 50tkou ;)
Solo barbarian inferno, nabral si 3 elite mob packy a dal je docela vpoho, cim to je?
Edit: to je to o cem mluvi mysh :) Je to pred prvnim act bossem v tom vezeni.
Jen demonstrace sily, mozna i urychleni zabijeni. Loot neovlivni jestli je zabijes postupne nebo naraz.
Tak dnes som začal naplno hrať, samozrejme barb, áno je silný, konfigurácia skillov super vec, mám už isté buildy v hlave hehe, a modré hádam nosiť nebudem už len z princípu, nezaujíma ma, že sú silnejšie a pod. Aukčný dom zatiaľ super vec.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru