|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 10:33 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | :) Já rozjedu asi různý postavy, všechny do hell a pak možná něco zkusím na hardcore a třeba mezitím bude hra lepší. Ale proti normal a nightmare nic nemám, je to hodně zábavný. |
Nevím jestli bych šel do HC. Stačí lag v nesprávnou chvíli a pápá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 10:41 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Lunreal napsal: | | Stay tuned, Blizzard tuhle hru vymazlí k dokonalosti, jen potřebuje čas (kterej mu ne každy hrač ted chce dat). Bude se patchovat a balancovat a verim, ze zakladni nedostatky se odstrani, ta hra hlavne musi bavit, takze ITEMY a loot musi projit kurva velkou promenou. |
Doufám, snad to zvládnou. Jen je na pováženou, že to bylo ve vývoji tak dlouhou dobu a nezvládli většinu z toho udělat už před vydáním. Do té doby se asi vrátím k D2, protože právě začal nový ladder, tak zas rozjedu HC :) |
Trochu nechápu, co z toho HC všici maj.. Jednou pojdeš a máš po hehe
teď jsem si rozjel necra na summoning a corpse explosion a dost mě to baví, prostě D2 je klasika, která nikdy neomrzí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 10:55 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Stay tuned, Blizzard tuhle hru vymazlí k dokonalosti, jen potřebuje čas (kterej mu ne každy hrač ted chce dat). Bude se patchovat a balancovat a verim, ze zakladni nedostatky se odstrani, ta hra hlavne musi bavit, takze ITEMY a loot musi projit kurva velkou promenou. |
no verim tomu, ze az pridaj pvp areny, tak diky tomu budou opet balancovat .. a jak to dopada viz. WoW :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 1:40 pm Předmět: |
|
|
No jo, ale dostaň se s HC charem třeba na top equip hammerdina.. Navíc, jak říkal Gohan, lagy neovlivníš. Ale proti gustu žádný dišputát, hf :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | No jo, ale dostaň se s HC charem třeba na top equip hammerdina.. Navíc, jak říkal Gohan, lagy neovlivníš. Ale proti gustu žádný dišputát, hf :D |
Na top equip hammerdina se nedostaneš ani na softcore, na to se dostanou jen lidi co dupujou runy. To je jediná a největší nevýhoda D2 na battlenetu - cheaty. Legálně získat high runy prakticky nejde, takže každej kdo má tohle vybavení si buď nadupoval hrs, nebo je prostě koupil. Neznám nikoho, kdo by si to vybavení sestavil sám a osobně jsem hrál radši buildy, který se bez těhle nadupovanejch krámů obešly (hybrid kick-trap assa, ele druid, tesladin, summon necro apod.). _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
Hrali ste Titan Quest niekto? Ma to nieco do seba? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Moocha napsal: | | No jo, ale dostaň se s HC charem třeba na top equip hammerdina.. Navíc, jak říkal Gohan, lagy neovlivníš. Ale proti gustu žádný dišputát, hf :D |
Na top equip hammerdina se nedostaneš ani na softcore, na to se dostanou jen lidi co dupujou runy. To je jediná a největší nevýhoda D2 na battlenetu - cheaty. Legálně získat high runy prakticky nejde, takže každej kdo má tohle vybavení si buď nadupoval hrs, nebo je prostě koupil. Neznám nikoho, kdo by si to vybavení sestavil sám a osobně jsem hrál radši buildy, který se bez těhle nadupovanejch krámů obešly (hybrid kick-trap assa, ele druid, tesladin, summon necro apod.). |
Mě za summona napadaly 2 jah v cow levelu a s bráchou jsme si postavili smitera skoro top a dávali si ještě se sockou ubber tristram a prodávali torche, takže věř nebo ne, ono to jde. Zabere to mrtě času ale jde to.
A Titan quest je fajn diablovka, ale po chvíli to začne být nuda. Je to jen mlácení do nestvůr.
BTW: Teď už hraju jenom singleplayer, protože by mě to jinak vcuclo a zase by začalo dlouhé období no-lifu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
Mě za summona napadaly 2 jah v cow levelu a s bráchou jsme si postavili smitera skoro top a dávali si ještě se sockou ubber tristram a prodávali torche, takže věř nebo ne, ono to jde. Zabere to mrtě času ale jde to.
|
Mě za ty roky hraní taky padly asi 2 hrs, ale zase jsme u toho - kupovali jste high runy. Myslíš, že byly droplý? No way :) Šance na drop HR je naprosto minimální a 99% těch co byly v oběhu na battlenetu byly prostě nadupovaný. Kde by se jinak ty stovky a tisíce hrs vzaly? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
Nekupovali! Čestný skautský :D Prostě jsem měl štěstí začátečníka.. A taky jsem v cow lvlu nachodil tak 15 hodin a za necra summona když jedeš corpse explosion máš jeden run coby dup.
A ty runy nasbíraj boti, o žádným hacku, který by ti runy nadělal teda nevím.. Bot to sesbírá a pak se to už prodává na netu na určitých stránkách, ale že by byly nahackovaný, to se mi nezdá.
edit: smitter neni tak drahej build, stejně tak summon a socka už vůbec ne, teda když ji nechceš mít top
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
Asi jsi měl větší štěstí. Já jsem kdysi s javazon udělal těch covrunů asi tak 100x tolik co ty a padla mi snad nejvíc gul nebo vex. Boti to samozřejmě kurví taky, ale ujišťuju tě, že ty desitky, stovky a tisíce nadupovaných věcí se fakt někde vzít musely :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Tyrael napsal: |
Možná i v Blizzu teď litujou toho, že to tak neudělali. Sice by jim někteří hráči vytkly, že D3 je D2 akorát v jiném kabátě, ale spokojených uživatelů by bylo asi více než teď. Jinak ty dropy itemů jsou fakt "zvláštní." Včera jsem sundal Beliala a nepadlo z něj nic, co by se mi hodilo, nebo alespoň nějakej rare item, kterej by stál za řeč... |
Mě vadí spíš jiný věci - v D2 je nespočet runewords, který když umíš využít, tak ti značně usnadní hru a to i ty low end (rhyme shield, Treachery armor, atd.). Mohl jsi craftovat v kostce a měl jsi alespoň trochu kontrolu nad tím, co vyleze (třeba když jsi v druhym aktu vycraftoval zbaň s life leech a dvěma socketama, byl jsi happy, protože jsi věděl přesně co chceš a jak to využiješ). O množství zajímavejch buildů ani nemluvě. Tohle všechno mi prostě v D3 chybí. Smrsklo se to na hledání zbraně s největším dps a největším množstvím dvou primárních statů. Skilly si můžeš měnit jak chceš... prostě není to můj šálek kávy. |
Někdy si nainstaluj Dablo2 1.0, polovina věcí o kterých mluvíš tam nebyla. Pokud se nepletu, tak runy, sety, legendarky atd. všechno postupně přidávali během těch let každý patch a v datadisku... Ta hra zrála jako víno a u trojky to bude podobné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 10:35 pm Předmět: |
|
|
Spazik má pravdu, však koľko toho pridal už len samotný datadisk, práve som po druhom dni hrania dorazil na normal, hra má spád, taký masaker na obrazovke sa len tak nevidí a výhradne nosím len legendary/prinajhoršom rare veci, predsa človek mujsí mať štýl heh a v AH sa dajú dobre pohladať za rozumné goldy. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|