Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xCROWx

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda můžu hodnotit jen na základě bety zatím, ale prostě mi připadá, že Blizzard má daleko větší potenciál. Stejnej pocit jsem měl ze Starcraftu. Stává se z nich takovej Volkswagen herního průmyslu
Seva98

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak uz mi konecne skoncilo zkouskove, tak jsem dneska dokoncil tech par lvlu do 60tky a dostal se na inferno za wize. Solo 1. akt docela velke zklamani, vse bylo strasne lehke, narazil jsem jen na asi 2 elite packy, ktere daly zabrat, ale i tak nic strasneho. 1. akt s partou, tu uz to bylo o neco tezsi, ale monk jako tank se drzel a my to s DH nicili zezadu, jediny problem nam udelal jeden elite pack, ktery jsme po 20ti minutach museli preskocit, vzdycky nas zabil a obnovily se mu HP.

Zitra se jde testovat dal, kazdy rika, ze ve druhem a tretim aktu pritvrdi tak jsem zvedav. Zatim to vse padalo na par ran, resp. na 1 ranu.

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Někdy si nainstaluj Dablo2 1.0, polovina věcí o kterých mluvíš tam nebyla. Pokud se nepletu, tak runy, sety, legendarky atd. všechno postupně přidávali během těch let každý patch a v datadisku... Ta hra zrála jako víno a u trojky to bude podobné.

D3 bylo ve vývoji snad 10 let, takže stav, kdy vydají nevybalancovanou hru se zásadníma chybama, mi přijde jako opravdu nešťastný a všechno to "zrání" mělo proběhnout během dlouhého a důkladného betatestu. Už jen fakt, že za poslední rok několikrát změnili celý systém (skilly, runy, drop...) nasvědčoval tomu, že je to slátané hodně narychlo a bohužel to je sakra hodně vidět.

Jak říkám, ta hra má svý klady, hodně se mi líbí prostředí a grafika, tam je vidět, že si s tím vyhráli, ale herní mechanismy u mě mají tak 1 bod z 10 možných.

Derek Poundstone
CrazyLom

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dgrim: titan quest je celkem prdel a nemusí to přestat bavit, zkus to a uvidíš :-)
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera som ten TQ nahodil aj s datadiskom, cez vikend rozohram a uvidim.

cizo: D3 urcite nebolo vo vyvoji 10 rokov. Jedna vec je co tvrdia a druha vec je realita. Neaku funkcnu betu mohli mat 2 roky dozadu na ktorej pracoval neaky mini team, potom do toho stiahli ludi z WOW a na rychlo to dokoncili. Ked som cital ake to je nevybalancovane tak to inak ani nemohlo byt. Betatest sa pre nich totalne neoplati, kazdy co si to kupil v predpredaji je pre nich vdacny betatester. Treba pockat pol roka, vydaju patch a bude to ok.
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Záleží samozřejmě na vkusu, tu hru neodsuzuji, je moc hezky zpracovaná. Možná jenom nedoporučuji hrát za holku, některá brnění na ni nejsou modelovaná a bude v nich potom vypadat jako váleček.
A taky některé buildy jsou těžce op, takže hra za ně znamená proběhnout mapu až k bossovi, zabít bosse, běžet dál..
Tyrael

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Titan quest jsem dohrál i Immortal throne. Bavilo mě to, ale já mám pro vše, kde se vyskytuje řecká mytologie slabost. :-)
Gohan

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně se ke mě dostal trial key na D3, tak uvidím co a jak
Spazik

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

D3 bylo ve vývoji snad 10 let, takže stav, kdy vydají nevybalancovanou hru se zásadníma chybama, mi přijde jako opravdu nešťastný a všechno to "zrání" mělo proběhnout během dlouhého a důkladného betatestu. Už jen fakt, že za poslední rok několikrát změnili celý systém (skilly, runy, drop...) nasvědčoval tomu, že je to slátané hodně narychlo a bohužel to je sakra hodně vidět.

Jak říkám, ta hra má svý klady, hodně se mi líbí prostředí a grafika, tam je vidět, že si s tím vyhráli, ale herní mechanismy u mě mají tak 1 bod z 10 možných.

10 let určitě ne, Jay Wilson říkal myslím 6,5roku celkem.
Diablo nikdy nebylo vybalancované a nikdy z principu nebude, to potvrdil a zdůraznil i Jay Wilson (hlavní game designer), je tam totiž šílené množství itemů, skilů a z toho jsou miliony možných kombinací statů a herních stylů, to se prostě nedá vybalancovat, bylo to i v D2, je to i v D3.
Aby si měl balancovanou hru, musel by si ořezat a unifikovat skily, gear atd. podobně jako WoW nebo SC2.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

10 let určitě ne, Jay Wilson říkal myslím 6,5roku celkem.
Diablo nikdy nebylo vybalancované a nikdy z principu nebude, to potvrdil a zdůraznil i Jay Wilson (hlavní game designer), je tam totiž šílené množství itemů, skilů a z toho jsou miliony možných kombinací statů a herních stylů, to se prostě nedá vybalancovat, bylo to i v D2, je to i v D3.
Aby si měl balancovanou hru, musel by si ořezat a unifikovat skily, gear atd. podobně jako WoW nebo SC2.

Dobrá, tak jinak, už se budu opakovat, ale variabilita D2 byla co se týče itemů několikanásobně větší. Ano, v D3 to možná spraví patch, ale podle mě to už mělo být vyřešené při vydání. Ale možná mám špatný úhel pohledu, je to prostě jiná hra a společný je jen příběh a tak je to asi nutný brát.

Derek Poundstone
Seva98

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Záleží samozřejmě na vkusu, tu hru neodsuzuji, je moc hezky zpracovaná. M ožná jenom nedoporučuji hrát za holku, některá brnění na ni nejsou modelovaná a bude v nich potom vypadat jako váleček.
A taky některé buildy jsou těžce op, takže hra za ně znamená proběhnout mapu až k bossovi, zabít bosse, běžet dál..

Zalezi jak, ktera classa :-), jinak s touhle zbrani mam 35k dmg a i me docela stve, ze wizard dokaze tezit dmg i z takovych zbrani, rozhodne by mu vic slusela wand + OH.

https://www.zonetraininglog.com
Gohan

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to je za hru?
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam, ze tady kazdej hraje D3, bude na to stačit archivní C2D E7300 a 5850 ?
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych pravdu řekl, tak bych ten obrázek vůbec nepřiřadil k TQ ale možná je to tím, že jsem nikdy nehrál datáč, třeba je tam opravená i ta záležitost s brněním u holek, nevím
Gohan

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak k Diablu, pěkné to je, ale začnu ho hrát jednak po úpravě PC a za druhé až cena sleze dolů a hra trošku dozraje.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: